Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari, 2023

 

 

Hjälp från Pleiades, Sirius, Andromeda & Elsewhere ∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att förse er med dessa sändningar, och vi kan känna hur många av er som verkligen absorberar energierna, koderna och all outtalad information som ingår i sändningarna på engelska. Du är fantastiskt bra på att dechiffrera, urskilja och ladda ner allt som kommer till dig, och vi gratulerar dig till det för det är ingen liten bedrift under en tid då information är som en vara. Du är där för att använda mer än dina fem sinnen för att avgöra vad som är rätt för dig och för att bestämma vem du vill spendera din tid med. Du använder sinnen som du fortfarande utvecklar för att skapa din verklighet, och samma sinnen kommer att hjälpa dig att uppleva dessa skapelser på nya och fantastiska sätt.

Du registrerade dig för att ligga i framkant där, för att absorbera mer än den genomsnittliga personen skulle göra, och du visste att när du gör det, skulle du känna dig tvungen att dela med dig av vad det är som du är kapabel att absorbera och assimilera. Vi ser fler och fler av er som gör just det hela tiden, och vi är mycket optimistiska om mänskligheten på grund av er i framkant. När du är anpassad är du mycket mäktigare än miljoner som inte är det, men det är viktigt för dig att tro på dig själv, att tro på dina förmågor och att tro att du faktiskt är anpassad. Du är inriktad i dina chakran. Du är i linje med Källa. Du är i linje med dina avsikter.

Och vi vet detta eftersom vi observerar alla er som är vakna. Vi vet att ni är där och gör lejonparten av arbetet för era medmänniskor, och vi vet att ni för det mänskliga kollektiva medvetandet till nya nivåer, till nya höjder. Många av er vet att ni har mer inom er att dela med er, och ändå vet ni inte hur. Berätta för universum att du är redo att ta mer av en ledarskapsroll och att sprida mer energi runt omkring, och se hur universum ger dig dessa människor och dessa möjligheter att göra just det.

Du har så många medhjälpare på din sida när du bestämmer dig för att du vill stå till tjänst. Fortsätt att göra det valet och den förklaringen till universum, och fortsätt vara uppmärksam på vad som är tillgängligt för dig. Och vi talar inte bara om genom oss och genom våra sändningar, för det kommer mycket mer till er från Plejaderna, från Andromeda, från Lyra, från Sirius, från Cassiopeia och från alla större stjärnsystem och från alla icke-fysiska varelser och kollektiv. Det finns så mycket för er att öppna upp för och absorbera, och när ni gör det kan ni inte låta bli att dela och hjälpa och hela de andra som ni delar denna vackra resa med där på jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *