Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 juni 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 juni 2022

 

Blossom: God morgon. (I motsats till förra veckan, då jag borde ha sagt en BRA morgon för att Klaga!) Är ni redo att påbörja en kommunikation om ni bedömer det som lämpligt?

Ljusfederationen: Vi erbjuder er hälsningar av en Ljusare natur, Älskade Blossom och Alla Själar som nu ansluter till oss regelbundet. Får vi lägga till detta, att när man återvänder oftare … så bygger ens Vibration på tidigare ”upplevelser” och därför kommer man lättare åt Känslan av Högre Kärlek.

Blossom: Ja, det är coolt att känna till. Och passar bra in på en fråga som någon ställde om Dimensioner, som det talades om förra veckan.

”Är det möjligt i den här 3D-formen att ”matcha” frekvensen hos en annan Dimension, ELLER måste vi 3D-människor vänta (på händelsen eller uppstigningen), för att vår frekvens/vårt DNA ska höjas till den punkt, att vi kommer att bli eller kan ”matcha en annan frekvens?”

Ljusfederationen: Det är verkligen en formidabel fråga som vi ska göra vårt bästa för att uppfylla. Fast ’vår’ fråga blir ändå, ’Var ska vi börja?’

Blossom: Nå, Julie Andrews skulle säga, börja från början. Det är ett mycket bra ställe att börja på.

Ljusfederationen: Som vi berättade så finns det Frekvenser och Dimensioner inom Frekvenserna och Dimensionerna!

En mycket intrikat väv av Energier, som har ett eget fungerande system. Det är korrekt att man inte kan … vistas i/gå in i … en ’plats’ som är av en högre frekvens än den man vibrerar vid. Vid de sällsynta tillfällen det händer, får man omedelbart känslan av obehag, och Själen avlägsnar sig själv, för att inte orsaka mer av detsamma.

Ljusfederationen: Hur som helst, vi kommer att försöka hålla detta så enkelt vi bara kan … att gå in på ett Högre plan medan man HELT befinner sig i 3D-fysikalitet, är inte möjligt. FAST … man KAN ”besöka andra platser” med en högre vibrationsfrekvens när man finns ”utanför kroppen”, men ändå kan en sådan ”upplevelse” bli så extrem, att man ”känner av besöket”, och det kan kännas som om man tog med sig sin 3D-kropp.

Tänk på att det fysiska boplatsen ”bara” är ett fordon i vilket Själen kan ”leva” för att uppleva 3D-Riket. Ja, andra Riken/Dimensioner har också ”utrymmen” för fysikalitet, men de fysikaliteterna är uppbyggda på andra sätt, för att passa kraven för Frekvenserna inom det ”utrymmet”.

För att gå vidare … den Själ som besöker andra dimensionella ’utrymmen’ kan göra det, men det är naturligtvis beroende på Sanningen i deras Ljus och Vetande … och om de är i stånd att ’matcha’ vibrationen i det besökta utrymmet … FÖR den fysiska kroppen håller dem inte tillbaka.

Blossom: Jag kan känna hur mitt huvud blir översvämmat och att ni inte vet vad ni ska säga och i vilken ordning, för att inte förvirra.

Ljusfederationen: Stämmer. Som många av er förstår … vid ankomsten till/på Planeten Jorden … bara genom att vara instängd/inkapslad i en mänsklig form … så finns det en ”övre gräns”, så att säga, på ens Vibration. Fast det är så att när någon nyfödd sover … det är därför de gör det så mycket … så kan de under en tid besöka ”Hemmet”. Ofta, när de vaknar och kommer tillbaka till 3D-frekvensen, så gråter de, för att de känner sig obekväma när de ”faller tillbaka ner” i sin nya verklighet … sin lägre resonans. Det behövs ganska lång tid för att anpassa sig. Lugnande musik etc, kan hjälpa.

Men när Själen tillbringar mer tid i den Jordiska Vibrationen blir ”begränsningarna” mer uppenbara … tillsammans med de ”upprörande” avbrotten som orsakas av störningarna på er Planet … så kan det ibland verka som att all anslutning verkligen gått förlorad eller är utelåst.

Blossom: Jag var inte säker på användandet av ordet ”avbrott”, så jag gjorde som vanligt, jag googlade. Det stod: ’En period när en strömförsörjning eller annan tjänst inte är tillgänglig, eller när en utrustning stängs av.’ Som alltid, ett mycket träffande och passande ord.

Ljusfederationen: Tack för din flit. Så det är genom sökandet och en önskan om att lära känna Hemmets Vibration, som man kan påbörja sitt uppvaknande.

Genom att Stilla tankarna och förståelsen…

genom meditation…

genom sömnen … man kan känna sig mer intonad … mer i samklang med de Högre Vibrationerna i det VERKLIGA HEMMET.

När man mediterar kan man ofta ”nå sådana höjder” inom sig, som inte är så lättillgängliga när man utför sina dagliga sysslor. Ofta, om detta ”VETANDE” är tillräckligt starkt, tillåter meditationen att man lyfter sin ande till en högre frekvens, än innan man började.

Det är för komplicerat för att förklara på djupet. Ändå är DU och VAR OCH EN, medvetna om sin resa i mänsklig form … för att kunna höja den övergripande Vibrationen i Dimensionen på er Planet.

Det är verkligen en prestation. Tänk på det.

Genom er KÄRLEK till er själva och allt annat…

genom er förståelse för ert uppdrag…

genom er uthållighet och hängivenhet…

genom er beslutsamhet…

så tillåter ni faktiskt hela Planetens Vibrationsfrekvens att höjas till en mycket högre.

Blossom: Och som en promenad i parken … det är det inte! Mer ibland som en promenad i mörkret!

Ljusfederationen: De Starkaste av de Starka, Blossom.

Tänk på det.

VET DET!

DEN KRAFT SOM FINNS INOM VAR OCH EN … som används i det kollektiva medvetandet, är kapabel att göra detta.

LYFTA EN HEL PLANET TILL EN HÖGRE DIMENSION.

OCH … NI GÖR DET.

Blossom: Ok. Så, hur fungerar det? Väntar den Högre Vibrationen därute på att Planeten ska glida in i den … eller … stannar den där den är, och bara blir sin egen Högre Vibration?

Ljusfederationen: Som vi nämnde tidigare angående ”själarna”, Blossom … så är det samma sak med ”allt annat”.

Er planet ”befinner sig” inom sin vibrationsfrekvens ”där den är” … på grund av sin vibrationsfrekvens.

Blossom: Ett ögonblick! Snälla kan vi förkorta ”Vibrationsfrekvens” till VF? Det gör mig galen att behöva skriva det varje gång.

Ljusfederationen: Det kan vi. Så när ”vad som helst” höjer sin VF, kommer den att finnas inom sin ”våglängd” … i brist på bättre förklaring.

Vare sig det handlar en myra eller en Planet.

Vi nämnde också att ”var som helst” är ”ingenstans”. Fast, ”ingenstans” i dess oändlighet, omfattar mångfacetterade Dimensioner och utrymmen av och inom sig själva.

Var som helst i detta ”ingenstans” resonerar en viss VF … och när man är i samklang med VF … så kommer man verkligen att finna den och flytta in.

Blossom: Jag förstår vad ni säger, men ändå är allt ganska häpnadsväckande.

Ljusfederationen: Och vi skulle vilja lägga till komplikationen med att någon skapar sin egen verklighet inom den dimensionen.

Blossom: Åh, snälla gör inte det! Jag kommer att behöva lägga mig ner någon minut, redan som det är! En sammanfattning då. Man kan inte vara i någon VF man inte är! Även om man befinner sig utanför kroppen.

Ljusfederationen: Stämmer. När man reser utanför det fysiska, vare sig man har en fysisk upplevelse som sker vid ”den tiden” eller inte … så kan man inte ”slussas in” och ”andas in den luften”.

Blossom: Men ni menar väl inte bokstavligt?

Ljusfederationen: Gör vi inte?

Blossom: Jag vet inte… gör ni det?

Ljusfederationen: Du har rätt, Blossom, det var mer ett sätt att försöka hjälpa någon att förstå. Vi skulle kunna fortsätta med att säga, att det mer har att göra med vad varje … ’Planet/utrymme/VF … kallar för ’luft’. Till exempel, för vattenlevande varelser så är vattnet deras luft … om du förstår innebörden i det vi säger?

Blossom: Ja jag tror det. Ändå kommer frågan om de som befinner sig i experimentella situationer, långt borta från vår kunskap och förståelse, som jag ändå känner sker … hur man kan transporteras via extremt avancerad teknologi … maskhål/virvlar … och komma ”någon annanstans”, om ”någon annanstans” inte har samma VF som ”därifrån” de lämnade?

Ljusfederationen: Inte alla ”besök” någon annanstans … är till en/av en … Högre VF. Lägre eller annorlunda kanske.

Blossom: Så man kan ”lätt” vistas i lägre frekvenser.

Ljusfederationen: Vi skulle inte kalla det för ”lätt”. För ens VF kan falla. Som vi nämnde angående vårt behov av att sänka vår frekvens för att kommunicera med dig … eftersom du finns i en fysisk form … på en Planet med lägre Vibration.

Blossom: Men ni gör inte fysiska besök. Maskhål och liknande involverar väl det fysiska, eller hur?

Ljusfederationen: Ja. Vi känner att ditt ”sinne” är lite förvirrat, med alla dessa utsikter och möjligheter, Blossom.

Blossom: Ni känner rätt.

Ljusfederationen: Tillbaka till mantrat.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Men när allt kommer omkring … vi kan förstå av de nyfikna frågorna, att många, många saker inte är lätta att förstå ur ert mänskliga perspektiv …

MEN DEN ENDA SAK …

DET ENDA … ni VERKLIGEN behöver VETA … är att …

NI ÄR …

LJUSET.

KÄRLEKEN.

SANNINGEN.

NI ÄR DETTA JAG ÄR.

Tillåt inte att förvirringen genom att inte kunna förstå saker … ”skadar” ert Ljus och stänger ner er Energi.

NI VET REDAN ALLT.

För, NI ÄR ALLT … och ALLT ÄR NI.

Blossom: Julie Andrews OCH The Stylistics i en chatt!

Ljusfederationen: Så varför skulle ni inte känna er själva?

Blossom: Jag vet inte! Tack för er insikt. KÄRLEK. KÄRLEK. KÄRLEK. … ALLT NI BEHÖVER ÄR KÄRLEK.

Ljusfederationen: För det är ALLT ni är.

Blossom: Mycket av det skickas från oss till er. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...