Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 27 februari, 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 27 februari, 2022

 

 

Blossom: Hej mina vänner. Ni hade rätt, huset ni “valt” åt mig är verkligen en fristad! Jag trivs så bra här. Tack.

Nu har era nyheter om en världsomspännande lockdown nått vitt och brett, verkar det som. Ändå har ni pratat om en lockdown under lång tid. Det är introduktionen av “Fergus the Fungus” som har fascinerat många. Kan ni utveckla det eller inte?

Ljusfederationen: Varmaste Hälsningar. Även vi känner att den här nya bostaden har underbara utsikter för dig, speciellt då det gäller energierna för vår kommunikation. Vi är glada att du trivs där.

När det gäller denna lockdown, ja verkligen, det har vi ofta pratat om. Det som kan vara bra att veta är att “vad som än presenteras” som ett skäl för att åstadkomma detta, så är det bara ett arrangemang [Ploj? Lockbete?]. Den taktik som används är en förklädnad för att “få folket” dit där de behöver vara.

Blossom: Och var är det?

Ljusfederationen: I SÄKERHET i sina hem. Återigen försöker vi förklara utan att avslöja “Spelet”, för det är inte lämpligt. Den här planen är omfattande, och som i ett schackspel förändras alltid strategier efter oförutsedda händelser, för att göra nästa drag mest fördelaktigt.

Blossom: Ändå säger ni att Ljuset har vunnit.

Ljusfederationen: Det har det. Utan tvivel. Ändå måste spelet spelas ut, för de viktiga “egenskaper” som måste finnas på plats. Därför måste Spelet avslutas så att de från/av Ljusstyrkorna kan slutföra sina uppdrag.

Vi njuter av rörelserna med upplyftande från de många hjältarna på din planet, som visar världen och de som lever på den, det som inte är rätt angående “Frihetsstatusen”, och att den måste omhändertas.

Väggarna rasar och faller ner runt om på er planet. Kom ihåg att det mesta som presenteras för er är en rökridå. En helt annan ’pjäs’ pågår bakom kulisserna, och det börjar nu närma sig ridålyftet, för att publiken själva ska vara med och ’se’ det som är SANNINGEN.

Blossom: Verkligen? Kommer det någonsin att hända? Man vet inte längre vad man ska tro … om någonting. Det är svårt att tyda och urskilja vad som stämmer. Jag vet att många känner sig rädda för en världsomspännande lockdown. Jag säger, kom igen och låt oss få den här showen. Då kan vi åtminstone känna att vi går framåt.

Ljusfederationen: Det måste hända. Och verkligen, Blossom, det kommer att hända saker och ting på sätt som kommer att “få människor att flippa ur!”. Detta är ytterligare ett skäl till ett “utegångsförbud” 24/7 under en tid, eftersom det som kommer fram i ljuset, kommer att få många i ett tillstånd av chock, avsky och misstro.

Din roll är som du vet, nu och när detta sker, att sända ditt Ljus.

Det mest kraftfulla ljus du själv kan uppbringa, kommer onekligen att behövas för att lugna de forsande floderna, som oundvikligen kommer att orsaka mycket störning för de som är naiva och rädda.

Blossom: Det verkar bara som ett kapitel ur en bok. Vi har hört så många “sagor” om det här, det ena och det andra. Nödsändningar, till exempel, som ska avslöja SANNINGEN. Men, som med det mesta vi hör, så sker det aldrig. Ni kan inte ge oss en tidsram … och därför kanske vi fortfarande väntar på det om fem år!

Ljusfederationen: Blossom … Fas två kommer på plats långt innan dess. Många av er “känner” behovet av att gå inombords och förbereda sig. Var och en på sitt sätt. Många av er känner att något är på väg att “starta”.

Blossom: Ja, och många av oss har känt detta i flera år, av och till!

Ljusfederationen: Det kommer, Blossom. Vi säger inte till någon av er att ni MÅSTE tro på det vi säger.

Det är inte därför vi kommer.

Vi kommer för att STÄRKA ER ANDLIGEN.

Vi kommer för att hjälpa er att inse SANNINGEN OM VILKA NI ÄR.

DET ÄR VÅR MISSION.

För genom att göra det hjälper vi … Allt/Uppstigningsprocessen.

DET ÄR NI … VAR OCH EN är här för att lyfta er Planet. Det här vet ni.

NI VET SÅ MYCKET.

Blossom: Ändå känns der som om vi ingenting vet.

Ljusfederationen: Blossom, när detta “startar” … denna fas två av fem … då kommer du att inse … det du behöver veta … och är medveten om vad som behöver göras!

Blossom: Verkar det ens vettigt?

Ljusfederationen: Du känner att du behöver veta vad som ska hända för att kunna göra det du behöver göra. Ändå behöver du faktiskt, faktiskt, absolut inte veta något om vad som händer, för att kunna göra det du kom för att göra.

För när du ‘BLIR’ Upplyst av det som ska avslöjas, kommer du att se att ‘den sidan av saken’, även om den är avslöjande, inte är det du har byggt upp dig för … inte är det du har förberett dig för.

Det du har förberett dig för är HUR!

HUR du då, nu, använder DIN ANDLIGA KRAFT för att lugna det oroliga vattnet. Att nå ut till de som är i ett tillstånd av avtrubbning och överväldigande.

Blossom: Hur gör vi det om vi alla är inlåsta?

Ljusfederationen: Till att börja med blir det genom tanke och bön … när saker och ting löser sig, blir det lättare att kommunicera via internet… och personligen. För denna lockdown görs av säkerhetsskäl, som vi sagt.

Blossom: Jag antar att ni menar av säkerhetsskäl, på grund av att folk “tappar fattningen” när de hör om grymheterna. Det faktum att allt vi har fått höra är en ren lögn! I mitt sinne känner jag att folk kommer att göra uppror och stora folkmassor kommer att härja. Ingen trevlig tanke, men, en som finns där.

Ljusfederationen: Blossom, det finns ingen som exakt kan förutsäga hur detta som “faller ut” kommer att “falla tillbaka in”.

Förstår du det här när vi pratar med dig? Känner du/vet du att det här … denna fas två … är ett STORT STEG in i mänsklighetens uppvaknande?

Känner du rörelsen i din Själ, att detta är på väg att ske…

Blossom: Jag märker att ni ville att jag skulle skriva “om” … även om jag tvekade en minut.

Ljusfederationen: Det som är på väg att ske kommer att presenteras så tydligt för dig … DIN ANLEDNING TILL ATT VARA HÄR.

Du kommer att KÄNNA dig så kraftfull och tydligt i “dina åtaganden”. Vi har sagt förut att “åtaganden” i detta sammanhang inte är “vad du MÅSTE göra” … De är åtaganden i betydelsen av att VETA “vad man BEHÖVER göra.”

Blossom: Fast, när ni har talat om åtaganden tidigare, handlade det om öppnandet av våra kuvert* och våra åtaganden i vart och ett av dem. Jag känner inte att det är dags för kuvertöppningen än? Är det?

Ljusfederationen: Inte som sådan. Just det speciella öppnandet väntar längre fram på resan.

Dessa “åtaganden” är “VETSKAPEN OM SANNINGEN”.

VETSKAPEN OM VAD SOM MÅSTE GÖRAS/ ÅTGÄRDAS.

Vi vill uttrycka att dessa tider framöver kommer att bestå av uppenbaringar (?)

Blossom: Tror inte det är ett ord, men jag vet vad ni menar och jag vet att ni inte menar revolutionärt.

Ljusfederationen: DET FINNS INGET ATT FRUKTA.

Falska förväntningar Framstår som Verkliga.

Tack för att ni förstått det.

När, äntligen, ur er synvinkel, ur ert perspektiv, saker och ting går vidare … kommer ni att KÄNNA inom er …

NI SOM NI ÄR…

NI SOM VOLONTERADE MED EN SÅDAN ENTUSIASM OCH KÄRLEK TILL DETTA ‘PROJEKT’.

NI SOM KOM HIT FÖR ATT UTFÖRA PLANEN SOM UTARBETATS AV GUDOMEN, FÖR ATT BLI FRIA FRÅN DET MÖRKER SOM EN GÅNG VAR EN ENERGI AV KÄRLEK OCH STILLHET, OCH BLI FULLSTÄNDIGT ÅTERFÖDDA I LJUSETS KÄRNA, SÅ ATT DEN BLIR INFUSERAD MED FRID OCH KAN STIGA TILL VIBRATIONEN AV SANNING OCH FULLKOMLIG SKÖNHET, AV ALLT SOM ÄR.

KÄNN DESSA ORD I ERT HJÄRTA.

VISUALISERA DESSA ORD I ERA VARELSER.

NI… NI … SOM ÄR AV STORT LJUS OCH KRAFT … KOM SPECIFIKT FÖR ATT BLI EN DEL AV DENNA GUDOMLIGA PLAN.

FÖRSTÅR ​​NI ÄRAN!?

NI … NI … BLEV UTVALDA … FÖR ATT NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA.

De svagare, de som visste att de inte hade ork att slutföra denna uppgift, stannade kvar i andra Världars/ Dimensioners etrar, och de spelar sin roll genom att skicka kärleksljus till er från långt håll. De beundrar och håller er i sådan aktning för er rättframhet, tapperhet och mod!

Kära själar, BLI UPPLYFTA AV VÅRA MEDDELANDEN.

SLÄPP ORON OCH NEGATIV SPEKULATION.

FRODAS I ERT VARANDE.

FÖR VERKLIGEN, DET NI ÄR … DET NI SKA UPPTÄCKA OM ER SJÄLVA KOMMER ATT GE ER EN SÅDAN RESPEKT OCH FÖRUNDRAN.

NI ÄR SÅ MYCKET MER ÄN NI HAR BLIVIT LÄRDA ATT TRO.

HUR VI ÄLSKAR ER.

FORTSÄTT I ER STYRKA.

LÅT MANTRAT TA ER TILL ÄNNU EN ANNAN NIVÅ AV ER SJÄLVA.

Upptäck dess magi när ni säger/ känn om och om igen,

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Vi känner och önskar att Energin i denna kommunikation ska lyfta era Själars Vibration och hjälpa er att fullborda det ni är på väg att uppnå här på Planeten.

Nu lämnar vi er för denna gång.

Häftigt. Tack, Kompisar! Tja, allt jag kan säga är, för fram Fergus the Fungus! I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

*För mer information om kuverten, gå till https://www.blossomgoodchild.com/the-federation-of-light/#past-years och scrolla ner till  ‘Topics of Interest’. Stort tack.

Ljusfederationen | Blossom Goodchild

 

Översättning: Maggan

You may also like...