Budskap från Kristus via Jahn J Kassl, 2 april, 2024

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Initiering av Kristus
Budskap från Kristus
Jahn J Kassl 2024-04-02

https://lichtweltverlag.at/2024/04/02/einweihung-durch-christus/

Dagen har kommit!
När GUD skriver in sig själv i ditt liv, lämnar det ett bestående intryck. När detta väl har hänt är det slut på allt tvivel. Inget och ingen kan få dig ur spår längre.
Dagen du öppnar dig villkorslöst för GUD är dagen – och den dagen har kommit för många människor här idag, och för många som kommer att följa detta budskap vid ett senare tillfälle. Mitt uppdrag är att möta dig där du är idag så att du kan fortsätta din resa in i ljuset. Det du saknade är nu givet, det du behöver ges nu till dig: styrka, kraft, kunskap, visshet och kärlek i livets ständiga flöde.
Initieringen börjar.
DET LEVANDE KRISTUSMEDVETANDET ÄR NU ÖVERFÖRT TILL DIG. HJÄRTAT I HJÄRTAT ÄR NU SKAPAT OCH ETABLERAT I DIN SUBTILA KROPP.
Du vet att det påverkar dig, du vet det när timmen för det kommer senare. All kunskap finns inom dig.
DET LEVANDE KRISTUSMEDVETANDET ÄR NU ÖVERFÖRT TILL DIG. HJÄRTAT I HJÄRTAT ÄR NU SKAPAT OCH ETABLERAT I DIN SUBTILA KROPP.
Låt det som kan hända hända, tvinga det inte, utan förvänta dig GUD varje stund.
DET LEVANDE KRISTUSMEDVETANDET ÄR NU ÖVERFÖRT TILL DIG. HJÄRTAT I HJÄRTAT ÄR NU SKAPAT OCH ETABLERAT I DIN SUBTILA KROPP.
Paus …
Du har fått denna gåva. Du fördes hit av en anledning.
Du är nu på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Du lät dig styras av din inre röst, som förmedlar din själs budskap till dig som ett eko.
Det levande Kristusmedvetandet är etablerat inom dig.
Nu kan du ge dig själv gåvan.
JJK: Hur kan individer nu praktiskt ta reda på om de har fått denna initiering eller om den fortfarande kommer? Finns det någon metod eller visar den sig tydligt för varje person, på ett individuellt sätt?
KRISTUS: Den stora majoriteten av människor som har blivit ledda och leds till detta budskap, tar emot denna gåva med initiering. Ett litet antal personer som är intresserade men ännu inte redo, förbereds sedan för det.
När denna subtila intervention väl har ägt rum kommer ingen att märka det. Det finns två fenomen:
1. En obeskrivlig känsla av välbefinnande i hjärtområdet, som upplevs som expansion – märkbar dagligen.
2. Den förändrade uppfattningen och en betydande ökning av vitalitet – märkbar dagligen.
Om detta inte räcker för dig, och för vissa är det inte tillräckligt, var då uppmärksam på dina drömmar och på de tecken som livet självt avslöjar för dig. Allt är givet till dig – allt!
Genom denna initiering etablerades en energikälla inom dig som aldrig torkar. Du kan nu generera livskraft från dig själv, och du behöver inte längre någon ersättning. Att hålla ut eller ge en process den tid den behöver, blir lätt nu när du inte längre blir avskräckt eller orolig mentalt, känslomässigt och andligt. (…)
Ta dig tid för dina inre processer, för du kan bara förändra världen inifrån.
Bli inte involverad i ett spel som varken tjänar eller intresserar dig. Om en kamp tvingas på dig, agera enligt dina inre instinkter. Stanna aldrig på slagfältet för länge! Den enda gräns du måste dra idag är gränsen för gamla sätt, som håller dig kvar i det gamla spelet.
Var nu medveten om att du med dagens initiering har uppnått en ny status:
• Din inre förbindelse med GUD är motståndskraftig och förblir stabil.
• Du kan njuta av kärlek och ge bort den.
• Du tar ansvar för ditt liv och det liv som är anförtrott dig.
Detta är resultatet av ett konstant medvetenhetsarbete: hjärtat exponeras och kärleken kan flöda. Detta är din födelse in i Kristusmedvetandet. Det uppenbaras för dig!
I jag är, är du i mig och jag i dig.
Jag är JESUS ​​KRISTUS
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *