Den Stora Centralsolen via Galaxygirl, 8 maj 2022

Den Stora Centralsolen
Via Galaxygirl, 8 maj 2022
Jag är den Stora Centralsolen. Jag strålar mitt ljus kontinuerligt, stadigt och utan ansträngning. Jag förändras inte och mitt ljus kan inte längre döljas. Många av er strålande ljus är förkroppsligade stjärnor. Ni lyser upp er Gaia med elegans och lätthet, som de mästare ni är. Ni är mästare från andra civilisationer, världar, riken, dimensioner och tidslinjer. Ni är verkligen från en galax långt, långt borta, och ändå är vi alla sammankopplade som ett gigantiskt neuralt nätverk av Källan, med finslipade färdigheter. Universum är evigt, enormt och fritt. Så är era själar. Ni var fria att välja en upplevelse på Jorden, och många väljer att vakna vid denna tid eller att förbli sovande, fångade i drömmen, vilket inte alltid är så trevligt.
Jag är den Stora Centralsolen. Mitt ljus kan inte döljas, för jag är den jag är. Ni kan få djup kontakt med mig, för vi är av samma ljus och storslagenhet. Er värld behöver mer av mitt ljus, ert ljus. Er värld har genomsyrats av stort mörker och nu kommer det stora ljuset att komma, och är här i vågor av pulserande ljus, som ni alla upplever vid denna tid, växande, expanderande vågor av ständigt ökande intensitet. Ni är djupt inne i fotonbältet nu, där mitt ljus är lättare att känna av.
Energiförändringar är påtagliga på Gaia just nu, och det är dags för det gamla att släppas för att det nya ska kunna utvidgas och slå rot. Känn mitt ljus djupt inom er och låt oss ytterligare aktivera det som behöver aktiveras. Låt oss rada upp våra solar tillsammans. (Jag ser den Stora Centralsolen ställa sig bakom vår centralsol och stråla sitt ljus genom vår sol och in i vår och Gaias inre sol. Alla är uppradade och där finns ett stort ögonblick av förståelse, kärlek och ljus. Det är mycket intensivt.) Tillåt mer förändring av fotoniskt ljus i er fysiska kropp. Allt är på gång.
Jag är alla Universums Stora Centralsol. Det finns många av oss. Jag är den äldste, den urgamla, och jag lär upp de andra medan de växer. För allt är expansion, allt expanderar. (Jag ser en stjärnas livscykel. Den uppskattar att den lever, precis som jag gör, och den lär sig läxor, ger information och formar relationer och nätverk. De större stjärnorna är så enorma att de har mer av ett kollektivt medvetande, och jag känner att många av dem är bebodda av högre dimensionella varelser som vistas där. De liknar planeter, men eftersom de är av en annan dimension kan deras kroppar hantera ljuset. Jag ser ljusstäder inuti vår sol och långa ljusvarelser som bor i dem. Vi är förmodligen alla sammankopplade. Jag känner att Universum faktiskt håller andan på grund av allt som pågår här. Vi har verkligen hållit alla tillbaka när det gäller uppstigningen i det här Universumet. Jag ser olika förändringar interdimensionellt. Högre dimensioner har så många fler planeter, månar, stjärnor och civilisationer som vi inte kan se. Universum vimlar av liv. Vi har varit så otroligt begränsade med allt, men alla hejar på oss att expandera till nästa nivå. Den Stora Centralsolen är aktivatorn.)
Nej barn, jag är den som ljuset flödar genom. Det är vad ni också är. Var den som ljuset flödar genom. Det är enkelt. Krångla inte till det. Eftersom alla är ett, kan det inte vara på något annat sätt. Var den som ljuset flödar genom i era liv, i era relationer, i er ekonomi, i ert tjänande och i er kärlek, och ni kommer att vara redo för det slutliga skiftet i det som kommer. Jag säger ”slutliga,” men för eviga varelser betyder det ordet lite. Har ni några frågor?
(Stora Centralsolen, jag vill veta mer om vad vi kan förvänta oss.) Barn, det har ännu inte blivit skapat. Det kommer att bli som den största förväntningen inför en juldagsmorgon. Känn spänningen hos ett litet barn när den rusar ner för trapporna och ska öppna julklapparna. Var som ett barn. Bli upphetsade och var i frid. Ha den inställningen och vet att det redan är gjort. Livet är en gåva. Var den gåvan för andra. Låt ljuset av min kärlek, av kärleken till Allt Som Är, flöda genom er och var en kanal för förändring.
Jag sänder er nu en aktivering in i er inre planet, er inre sol, så att vi kan vara mer i linje tillsammans, mer i takt i den här stora kosmiska dansen. Människobarn, ni behöver mer solljus. Tillåt fotoreceptorerna inom er att aktiveras. Känn det gröna gräset under era fötter och jorda det här ljuset in i Gaia. Ni gör ett fantastiskt arbete. Jag är den Stora Centralsolen.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...