Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 januari, 2020

CHAKRA AVGIFTNING ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAS AV DANIEL SCRANTON

Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit i färd med att utvärdera din tredje dimensionella chakra system som nu är din fjärde dimensionella chakra system, och vi är glada att kunna rapportera att dina chakran evolverar. De blir än starkare energicentra. De har blivit kapabla att hantera mer energi, och det sker också en naturlig avgiftning av era chakran allteftersom. Och så, vi ser att de är renare och klarare än de någonsin har varit.

Vad detta innebär är att ni har större tillgång till alla de kvaliteter som era chakran besitter. Ni har större tillgång till kärlek, makt, kreativitet, uttrycksförmåga, clairvoyance, anslutning, och behärskning över den fysiska realiteten och så mycket mer än vad ni har blivit lärda om era chakran. De är dynamiska. De arbetar tillsammans. De fungerar som en enhet, och många av er får mer del av den makt och nåd era chakra system nu har på grund av rensningen som ni har gjort och på grund av allt detta arbete ni har gjort på er själva.

Den naturliga avgiftningen sker på grund av det faktum att ni helt enkelt bor på ett högre dimensions plan nu. Den fjärde dimensionen är högre dimensionell jämfört med den tredje. Så att energi som är oförenligt med den högre frekvensen av den fjärde dimensionen rensas från era chakran, och när detta händer kan det bli ganska obehagligt, obekvämt, och rent ut sagt hemsktl för er alla. Detta är en av anledningarna till att ni måste ta hand om er själva. Ni måste älska er själva igenom dessa erfarenheter av avgiftning. Ni måste erkänna att uppstignings symtomen är verkliga. De är inte bara en ursäkt för att vara lata.

Och vi vill också påminna er om vikten av sömn, återfuktning och meditation för att hjälpa er igenom denna process. Återigen, de av er som är vakna, ni har intuitivt dragits till att göra alla dessa saker och mer, och ni är de som visar oss och resten av mänskligheten vad era chakra system är kapabla till. Nu talar vi här om era sju större chakran, och vi vill också att ni ska veta att det finns många andra chakran i hela era fysiska kroppar. Och ni har även ett femte dimensionellt chakra system, som vanligtvis svävar runt er i ert energifält.

Dessa energicentra kan förse er med nästan allt som ni behöver. Ta er tid varje dag för att lyssna på era sju chakran för att känna vad som händer med dem, och ha tålamod med denna avgiftnings process. Ni har i många livstider ackumulerat en hel del av de lägre vibrationella energierna. Det kommer att ta lite tid att få ut allt, men ni gör det och slutresultatet har varit fenomenalt. Vi är mycket imponerade, och så borde ni vara. Var imponerade av er själva. Ni gör ett underbart arbete där på planeten Jorden.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har haft kärleksfull kontakt med er. ”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-14th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...