Ljusförbundet via Maryann Rada, 1 januari

Ljusförbundet

via Maryann Rada

1 januari, 2016

 

Under fjolåret fick ni gå igenom med- och motgångar, livet gick upp och ner som en tépåse i en tékopp. Bara lite tid blev över för er att hinna dra andan under de korta ögonblicken mellan doppandet av era tépåsar, ändå har ni, åtminstone de flesta av er, överlevt prövningarna. En del av téet har läckt ut ur tépåsen, en del av pappret har slitits sönder, men ni vet att det bästa téet alltid bryggs med fylligt lösviktsté. Vad har det att göra med tiden som ni nu befinner er i? Ta fram socker och mjölk, för tiden är inne för er att få lite sötma i koppen.

Mellan nu och mitten av vårsäsongen, så kommer ni att doppas mer än vanligt. Oroa er inte. Ni garanteras på det sättet en rikare arom och det är ett recept som ni har planerat bortanför tiden för att nu kunna delta i. Er tékanna befinner sig nästan i ’full storm’-läget och tajmningen kunde inte vara bättre för att uppröra deltagandet i té-stunden, med några rebelliska hänvisningar till ert nuvarande dimensions- skifte, som just nu är pågående. Vid slutet av den kommande tre-månaders perioden, kommer ni inte kunna känna igen det som ni påbörjade som en té-stund. Men transformationen från små svarta smulor till en ångande, god kopp fylld av mörker är knappast vad ni hade förväntat er att få se, om ni hade bevittnat processen som en utomstående till té-bryggandets värld. Men vad det nu innebär, så ska det inte förväxlas med hett vatten, och trots att några i er värld säkerligen kanske finner sig själva i hett vatten, så kommer det inte att påverka klimatet för den förändring som ni står inför.

Våren på norra halvklotet på Jordens planetariska kropp saknar ingalunda mirakler, när ni beaktar överraskningsmomenten som den släpper lös i luften, under jorden och inom barnens hjärtan och sinnen. Den förebådar livets återuppbyggande kraft, sanningen i att vara vid liv, uppmärksamhetens spänst och det söta intet hos ett frö som majestätiskt mångdubblar sig självt till ett resligt och tappert, frikostigt syreomvandlande maskineri, inom en ständigt växlande, evig värld. Trots att livet uppenbarar sig, finns det emellertid en djup misstro till ageranden, som i huvudsak några omåttligt överdrivna människor utför. Vi säger: Låt inte uppfattningen skena iväg, om att det här är det enda sättet att brygga en kopp té. Medan ni inväntar aromen som blommar upp, vill ni inte att hela koppen ska falla sönder i processen. Det skapar bara oreda och lämnar er utan någonting att njuta av. I stället för att överlämna tébryggandet till dem som inte kan den konsten, förstå att det finns en grundläggande sak som ni alla kan komma överens om: Ni har förmågan att klara av allt som någon annan har inrättat som en magisk, ologisk, slarvig ritual och vända den till den mest eleganta, insiktsfulla téceremoni som man kan tänka sig. Vad ni måste göra är att åstadkomma detta, helt enkelt genom att själva fatta tépåsen och förvandla bryggandet till ett dop. Tillåt er själva att infiltrera tékannans mörker och häll av er själva in på scenen, där ni blir något som ni hittills inte har kunnat föreställa er, på ett helgjutet, realistiskt sätt. Låt oss komma med några pekpinnar, eftersom de kan vara till hjälp och eftersom ni ännu inte har någon tydlig uppfattning om vad det sanna resultatet kommer att bli, annat än ”annorlunda”.

#1 Tiden är viktig, så gör upp med oavslutade affärer som ni står inför och ordna upp dem. Det kan innebära att fylla soptunnan med saker som inte är lika viktiga som ni en gång föreställde er att de var, omorganisera era prydnadssaker och likaså era affärer, sitt ner och avsluta med att rita er linje från punkt A till punkt B. Det finns ingen anledning till att hasta, men det finns verkligen inget behov av att tänka att ’en vacker dag’ aldrig kommer att komma. Sidorna i kalendern vänds och naturen arrangerar saker och ting på ett sätt som kommer att leda till det bästa resultatet. Tona in er på vad ni kan göra för att underlätta hela transformationen för den globala organismen. Några saker kan vara så enkla som att ändra en åsikt gällande en vana som är på väg in i bilden.

#2 Ge av det bästa till er själva. Nöj er inte med att vara hur någon annan har bestämt att ni ska vara. Förvisa er inte till ’den-samma-som alltid-förr’. Känn er fria att återupptäcka er själva och uppgradera hela ert operativsystem på samma gång. Ni har en gudomlighet att ta kraft av, precis inuti era egna varelser. Ta den i besittning.

#3 Var uppmärksamma på de fakta som ni har skyfflat under glömskans matta. Försök att påminna er själva, när ni känner verkligheten dra er från den holografiska projektionens väv, att ni har en framtid utanför de vyer som ni ser och de budskap som ni hör, från fabriksinställningarna i världen i det stora hela. Förfina er uppmärksamhet så att ni kan höra den finstämda vibrationen som era förfäder håller vid liv, och kalla på er själva så att ni ska kunna framkalla er mänskliga sanning i fokus. Frukta inte det som finns bakom slöjan: se bortom den demoniska illusionen och sök efter det sanna innersta i att veta. Känn ert sinne komma till liv!

#4 När hotet om krig verkar vara verkligt och överhängande, puffa fram ert sinne igenom rädslan och slingra er genom vibrationerna av oro för att rikta er in på ert innersta centrum. Inled med följande: I ett ögonblick, är jag trygg, världen är stilla. I ett ögonblick, existerar planeten i ett hav av perfektion. I ett ögonblick, är livets mening att leva. I ett ögonblick, blir allting tillrättalagt. I ett ögonblick, bryts skalet av ljuset inifrån. I ett ögonblick är vi fria. Skriv ner detta och kom ihåg det. Använd det i tider av bekymmer. Memorera det så att ni kan läsa det i era egna sinnens mörker, när ljusen slocknar. Skänk detta till världen, från era hjärtans djup.

#5 Sänd detta till universums hjärta: Vi är här och vi älskar livet. Vi är på väg hem och denna värld är helig. Lys upp vår väg.

Om inte detta tillfredsställer ert behov av att få rätsida på den lek, som har förvandlats till en mardröm för så många i världen, minns då detta: Ni skänker världen förståelsens ljus varje dag ni bestämmer er för att undersöka varje liten smula av er upplevelse och att finna sanning och liv i den. Vartenda pyttelitet téblad, om det så är svart eller grönt eller jasmindoftande, är en bärare av en kod, en i en följd som avger en hemlighet till det dynamiska, flytande, kristallina varandets medvetande. Ni är allting i ekvationen. Ni är téet, vattnet och koppen. Ni framkallar en transformation genom den eld i ert varande, som levande varelser av en medveten samverkan, som en dynamo som lever sin form, som en brinnande själ inom formen av självaste ljuset i överensstämmelse med olika vibrationer i den materiella världen, som fångar upp det för en tid, i ert sinnes ramverk. Söta er kopp med den nektar, som ni har hållit dold från världens ödeläggande maskineri. Våga ta fram den och lägg till den i er blandning.

Det förflutnas bitterhet är inte något som ni kan klara er utan, ifall ni riktade in ert sikte på en god kopp té. Bitterhet är en del av upplevelsen; det finns inget som kan ta den smaken ur téet, och om ni gjorde det, så skulle ni verkligen få en knapp upplevelse. Ni har levat genom oräkneliga upplevelser, där de mörka lärarna har fört er närmare kärlekens mysterier och trots att några kan ha varit bittra, så måste ni fortfarande lära er några hemligheter. När tiden har förevisat det slutliga ögonblicket i er upplevelse, som har framförts av detta stilla sipprande mörker till mänsklighetens medvetande, så kommer transformationen att vara snabb och härlig. Under de dagar då ni på er färd runt er sol upplever nästa dagjämning, kommer ni att finna en ny slags upplevelse som väntar på er.

Av Maryann Rada

(http://opalescentnine.com)
posted on Luminous Dimensions: Transmissions from the League of Light (http://luminousdimensions.wordpress.com)

 

Översättning. Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...