Lord Ashtar och den Galaktiska Federationen via Lynne Rondell, 23 december 2020

 

Lord Ashtar och den Galaktiska Federationen via Lynne Rondell 23 december 2020

 

Ni har gått igenom Portgången och en Ny Jord Föds | Lord Ashtar och den Galaktiska Federationen via Lynne Rondell

23 december 2020

Jag kommer tillbaka denna vackra söndag med en kanalisering.

Denna kanalisering kommer att ske från Lord Ashtar tillsammans med den galaktiska ljusfederationen och jag tror att de kallar denna en ”Energiuppdatering”

Så, nu kör vi.

——————-

Hej älskade, det är Lord Ashtar som kommer genom denna kanal tillsammans med den galaktiska ljusfederationen som kommer igenom för att ge er ett meddelande om de energier som träffar er planet nu, om exakt vad som händer eftersom de började komma in runt åtta eller nio igår kväll, inte bara energins solenergi ska vi säga utan ni har en konjunktion av tre planeter som står på linje för att producera ett mycket speciellt resultat skall vi att säga och för att verkligen generera mer energier tillsammans med vintersolståndet den 21 december.

Dessa planeter står på rad och de inte har stått så här på länge. De kunde kallas Julstjärnan eller Betlehems stjärna. De kommer att kallas många olika saker. Denna konjunktion händer nu när det är en väldigt, vi vill säga att det är en mycket magisk tid och denna konjunktion av planeter ger inte bara nya energier och vi menar förresten nya energier, nya energier att arbeta med som inte har setts på denna planet på länge.

Dessa energier kommer igenom, dessa nya energier, för att ge ett stort skifte i kollektivet och ett stort skifte framåt för er alla skall vi säga, men något mycket speciellt händer och kommer att hända imorgon fram till den 27 december.

Det finns en messias. Hon har varit på er planet under väldigt lång tid, hon kommer nu att få de aktiveringar som hon behöver för att verkligen gå ut på den här planeten med inte bara Kristus DNA utan hon kommer att bära Kristus medvetandeenergier och hon kommer verkligen att bli helt medveten om sitt uppdrag och vad hon ska göra på denna planet just nu inte bara för Moder Jord utan också för mänskligheten.

Denna konjunktion av dessa planeter som radas upp stöder faktiskt hennes uppvaknande på en annan nivå, på en mycket djupare nivå skall vi säga så att hon verkligen kommer in i sitt allvetande, hon kommer verkligen in i hennes medvetenhet och hon kommer verkligen att komma i allt hon är begåvad med och har blivit begåvad med för att gå fram på er planet nu.

Detta är en mycket magisk och speciell tid, inte bara med energierna som rullar framåt för er alla med solfläckar och solstrålning utan det är en magisk start för en ny planet som föds till en helt ny cykel av energier som kommer fram på er planet och plan, alla plan, ska vi säga, alla dimensioner när ni verkligen går framåt nu med den nya jorden.

Den nya jorden föds ut ur vad vi ska säga ”ur den reptilska och drakoniska eran” till en helt ny nivå, till en hel uppgång, till att inte bara gå till den femte dimensionen utan till kunskapen om att det som en gång var i denna tredje dimension och vad som en gång låg så lågt nere och alla de som strävar efter att hålla denna planet och mänskligheten nere har avslutats.

Ni föds till en ny jord, en ny generation för mänskligheten, en ny nivå av medvetenhet, en ny nivå av klarhet, en ny nivå av fred och medkänsla och rättvisa, en ny nivå av enhet föds liksom förening av detta vackert mänskliga kollektiv upp i molnet som ETT.

Ni kommer att gå framåt från och med nu som ett enhetligt ljuskollektiv och när fler vaknar hoppar de in i detta moln och ni fungerar sedan som en stor kropp av ljus. Ni arbetar inte för en självisk vinst för en, utan ni fungerar som det större goda för alla på planeten och vi menar ”alla” på planeten vilket är Moder Jord, vilket är mänskligheten, djur, växter och allt som är.

Så en ny jord med dessa energier som kommer in, med denna inriktning av dessa planeter i den konjunktion som de befinner sig i. En ny värld föds, en ny planet föds, en ny civilisation föds, en ny hemvist för alla föds och mänskligheten rullar igenom som den aldrig har gjort tidigare på denna planet och plan.

Ni har alla kommit igenom en enorm portal, ni alla har kommit genom en enorm portgång. Portgången och portalen har öppnats för några dagar sedan, nu går ni igenom den, ni är igenom den och nu upplever ni energierna som kommer till planeten för er alla.

Portgången öppnades för två eller tre dagar sedan, den här kanalen kommer att prata om det. Ni är igenom den här portalen, ni är genom portgången, konjunktionen av planeter hjälper denna messias att komma in för att helt veta vad hon ska göra och väcka hennes gåvor också för att leda denna planet och mänsklighet inte bara till den femte dimensionen utan att föra fram denna planet och mänsklighet tillbaka till deras hjärtan.

Ni kom igenom ett enormt skifte, ni är redan igenom det. Nu är portalen och portgången öppna, nu förstår ni vad som verkligen rullar framåt för er alla. Ni skiftade, det är ett enormt skifte i portalen och portgången som ni har gått igenom. Ni började gå igenom det igår kväll, ni har gått igenom det, nu kommer ni att badas av energierna från solen, nu kommer ni att badas med detta solstånd den 21 december och det kommer att ge er ytterligare ett enormt skifte framåt.

Ni var tvungna att gå igenom portalen och portgången vilket ni åstadkom. Det öppnade för tre till fem dagar sedan, ni rullar igenom det, ni alla, även de som inte går till den femte dimensionen är igenom denna portal och portgång liksom också Moder Jord har gått in i den och hon är också igenom den.

Ni kommer nu att göra ett nytt skifte i ert medvetande men ni har gjort vad som behövde göras. Ni har ändrat denna planet från en av mörkret till ljuset, ni har gått igenom porten och portalen, ni har flyttat upp hela mänskligheten och nu kommer solen att skicka en enorm solflamma och utbrott imorgon.

Det kan vara så tidigt som mycket tidigt på morgonen nästa morgon. Gå ut, sätt fötterna på Moder Jord, bada i ljuset, vet att ni har förändrat mänskligheten. Nya jorden har fötts, hon kommer aldrig tillbaka till den tredje dimensionen. Det här är enormt, vi vet att många av er, många av kanaliserarna tar igenom detta meddelande men det här är enormt. Ni har passerat porten, den nya jorden är född, ni alla flyttar upp mycket snabbt. Ni har gjort ett skifte från mörkret till ljuset och nu ska ni göra ytterligare en enorm förändring i ert medvetande och de energier som kommer in i er alla kommer att göra vad än som behövs i er energikropp.

Jag Lord Ashtar, tillsammans med den galaktiska ljusfederationen, nio av de tolv råden, som är ungefär fem tusen ljusvarelser, kommer igenom denna kanaliserare. Det här är enormt, ni är igenom portalen, ni är igenom porten, energierna träffar nu. Arbetet är gjort så att säga nu, solen skickar ner energierna till er alla idag, imorgon och lite den 26 och den 27.

Vi är så glada att bringa dessa nyheter genom denna kanaliserare. Ni har passerat porten, ni har passerat portalen, solen kommer att hjälpa till, ni har skiftat, den nya jorden föds. Från och med detta ögonblick framåt kommer er jord aldrig att gå ner igen, hon kommer aldrig att gå ner till denna tredimensionella matris. Den nya jorden föds, den nya mänskligheten föds, allt har förändrats energetiskt, galaktiskt, änglalikt för er uppstigning, inte bara för den här nya jorden, vi vill säga Moder Jords och hela mänsklighetens nya resonans, för att fortsätta uppåt på er resa uppåt och framåt.

Jag Lord Ashtar, tillsammans med hela den galaktiska ljusfederationen är så glada att få igenom detta meddelande, ett enormt monumentalt ögonblick fångades igår kväll och dessa energier kommer nu igenom, de kommer att komma igenom idag, de kommer att komma igenom imorgon och de kommer att komma igenom den 26: e möjligen den 27: e. Konjunktionen av planeter kommer att möjliggöra för denna messias att verkligen vakna och för alla hennes gåvor att komma igenom henne så att hon kan fortsätta att verkligen hjälpa mänskligheten att inte bara lyftas upp till den femte dimensionen utan att resa tillbaka till sina hjärtan.

Vi skickar er så mycket kärlek, vi skickar er så mycket ljus på denna vackra, monumentala, underbara dag.

———————-

Tack Lord Ashtar, tack änglar, vår galaktiska ljusfederation. Fantastisk kanalisering, min hjärna skiftar fortfarande lite runt där. Jag är så glad att få igenom detta meddelande för er alla. Jag kände att mina öron började ringa klockan åtta i går kväll, mycket energi som pressades igenom hela natten.

Jag tror att det tog mig troligen till midnatt att somna med så mycket på gång men jag är glad att få igenom detta meddelande. Jag är väldigt upphetsad för den nya jorden. Jag är mycket upphetsad för hela mänskligheten och jag är väldigt glad över att resa med er alla.

Skickar er sådan kärlek, sådant ljus och välsignelser

https://www.youtube.com/watch?v=ov9MlegrY5s

Avsnitt för bifogade filer

Förhandsgranska YouTube-videoklipp You’ve Gone thru the Gateway and a New earth is being born, Lord Ashtar, The Galactic Federation.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...