Lord Buddah via Genoveva Coyle 21:e februari, 2018

Lord Buddah via Genoveva Coyle 21:e februari, 2018

LORD BUDDHA TALAR OM ’ATT SKAPA UTAN ANSTRÄNGNING’

 

Är ni villiga att ta emot det ni har förberett och arbetat för, under en ganska lång tid?

Kanaliserad genom Genoveva Coyle.

 

Hälsningar kära ni! Jag är Buddha, och det är med kärlek och förväntan som jag kommer hit för att tala med er i dag. Det är ett nöje att komma och hjälpa er i denna process av att skapa utan ansträngning, som ni är så angelägna att ta er till.

Ja, utan ansträngning är det som gäller, och så blir det med kärleken, och med stor glädje vill alla strömma till er, då ni är villiga att ta emot densamma och mer. Så, är ni redo? Är ni villiga att ta emot det ni har förberett och arbetar för, under en ganska lång tid?

Det är därför vi säger till er att ni måste älska er själva först, innan ni helt kan älska andra. Det är därför vi upprepar att ni måste ge till er själva först, oavsett om det handlar om kärlek, omvårdnad, healing, eller utbildning och pengar, och ni kan lägga till i listan, allt som ni vill dela med er av och ge till andra. Men innan ni adekvat kan bli de som ger ovillkorligt, måste ni ge av allt till er själva först, så att ni aldrig behöver få ett erkännande eller en belöning för ert givande.

Ni förstår, när ni ger till er själva först, känner ni att ni har mer än tillräckligt, ni känner er till fullo anslutna med källan av överflöd och kärlek. Ni släpper då taget om er rädsla och sådana tankegångar, och ni förväntar er ingenting från andra eftersom behovet inte finns, och därför behövs heller inga villkor.

Glädjen och kärleken som syns hos mottagaren, utgör en sådan näring för er själ, att ni vill hitta fler sätt av att ge och sprida er kärlek och talang. Men det måste börja inom er, och det måste vara med glädje ni ger er själva först; då kommer allt annat utan förbehåll att flöda ut från er, utan bitterhet och utan rädsla för att bli uttömda.

Ni kan låta kärlekens och ljusets energi, från Modern/Fadern/Ett, flöda genom er och skicka den till alla där ute. Ni kan skicka det som en tanke med ren kärlek, eller så kan ni lägga till en avsikt, ett önskemål om healing och välbefinnande till de som är villiga att ta emot det, eller frid, harmoni, klarhet och inspiration till alla. Eller så kan ni bilda en skapelse av ljus, och forma partiklarna av kärlek till många olika skapelser och vackra former. Ni kan skapa verkliga gåvor och överraskningar till era nära och kära, till er familj, vänner och till mänskligheten i allmänhet. Ni kan skapa enkla världar, komplexa universum och galaxer lika enkelt. Ni är verkligen så kreativa och kraftfulla. Ni är skaparna och ni är solen mitt i världen, som när och värmer allas hjärtan.

Vill ni ta min hand nu, och börja denna fascinerande del av er underbara resa? Låt oss gå vidare och äntligen njuta av denna resa, precis som tanken var!

Jag kommer att lämna er nu med min kärlek och frid! Farväl.

By Permission.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.
Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...