Lord Buddha via Genoveva Coyle, 2 oktober, 2017

Lord Buddha

via Genoveva Coyle

2 oktober, 2017

”Använd energin för att förbli kvar inom hjärtat och upprätthåll en fridfull balans, så att du ska kunna stanna kvar inom ett kärleksfullt utrymme och stötta andra medan de går igenom sina svårigheter och rädslor.”

Hälsningar mina kära! Jag är Lord Buddha och idag kommer jag för att ge er kärlek, stabilitet och frid under denna tid av turbulens.

Sitt tillsammans med mig i stillhet och låt mig fylla er med den glädje och salighet som naturligt flödar in, när ni stillar den häftiga strömmen i er upptagna hjärna, när ni lyfter er själva ovan era känslor och tankar, när ni flyter med kärleken och ljuset.

Säkerligen kommer det att finnas vissa moln lite varstans, vita och även mörka, men ni behöver inte kliva ombord och åka på något av dem. Betrakta dem neutralt, se det goda och det onda som delar av livets spel. Knuffa dem varsamt åt sidan och bara var och låt världen vara såsom den är just nu!

Ha tillit till att ni och alla andra befinner sig där de behöver vara i detta nu och sluta upp med att så hårt försöka få saker att ske på ett visst sätt eller i en viss hastighet. Säkerligen är era avsikter goda och kärleksfulla, säkerligen önskar ni att konflikterna och alla krig ska ta slut på alla nivåer … inom er familj, i närbelägna samhällsgrupper, och i hela världen … med lärdomarna behöver läras och upplevas av dem som har valt en viss svår väg.

Inse att ni helt enkelt inte har tillgång till mästarplanen eller känner till vad som är det högsta bästa för alla inblandade … och det är exakt som det ska vara.

Kan ni acceptera detta och släppa taget om allt som ni måste göra? Kan ni befinna er i frid med världen sådan som den just nu är, och sedan i nästa ögonblick och sedan i nästa, och veta att ni redan befinner er hemma?

Det är en ytterst svår uppgift för er att sitta ner och göra ingenting, eller så förefaller det er, medan ni pockas på av ert ego och av världen utanför.

Behöver ni spendera så mycket energi på att ha rätt? Släpp taget om behovet av att ha rätt, släpp taget om skulden när händelserna förefaller gå i fel riktning, för ni kanske överraskas av varifrån tillväxten och expansionen kommer.

Använd denna energi till att stanna kvar inom hjärtat och upprätthåll denna fridfulla balans, så att ni kan stanna kvar i det kärleksfulla utrymmet och stötta andra medan de går igenom sina svårigheter och rädslor. Att sända kärlek och styrka till era nära och kära medan de genomgår sina gropiga avsnitt i växandet är detsamma som att sända kärlek och goda avsikter till dem som befinner sig i krigszonen och går igenom sina valda kollektiva lärdomar.

Det innebär inte att sitta ner och göra ingenting; det är mycket mer effektivt än att försöka lösa ett problem som inte är ert och på det sättet fördröja lärandet, även om de utmanande händelserna råkar äga rum på er bakgård.

Alla blir i slutänden frustrerade, eftersom ingen uppskattar när tillfället att framskrida på ens väg tas bort eller på något sätt ändras.

Varje varelse som har inkarnerat vid denna tid av kaos och transformation, varenda en av er, är extremt kraftfulla varelser som i eoner har väntat på detta ögonblick inom evolutionen av att Planeten Gaia och det mänskliga kollektivet ska komma ner och ge detta unika och storslagna bidrag till Gaias och det mänskliga kollektivets uppstigning.

På vilket sätt man än bidrar och hjälper till spelar ingen roll, för ni borde fokusera på allt som dränerar och sänker er egen vibration, inte på att analysera och försöka förstå allas gudomliga plan. Allt som saktar ner er behöver rensas bort och släppas och det inkluderar dömande av dem som opponerar sig mot er på något sätt, för de är storslagna katalysatorer i att snabba på er tillväxt.

Släpp taget om behovet av att exponera och bestraffa dem om de förefaller vara förrädiska eller ifall de orättvist spelar ett grovt spel. Ni har era fridfulla och kärleksfulla verktyg att arbeta med. Släpp taget om behovet av att bli belönad och uppmärksammad för ert goda uppförande och er sportsmanna-anda.

Gå vidare till nästa nivå på er väg, med lätthet och nåd. Håll er inte fast vid något och möt sedan varje ny uppgift med kärlek och nyfikenhet. Var tillfreds och glädjefylld i varje stund, och vet att detta är den Nya Jordens Lära.

Var och en är fri, alla kan finna den osynliga dörren tillbaka hem till Källan hjärta, men alla måste följa sina egna ledtrådar och gå i sin egen takt som varsamt bevakas av ens högre själv. Håll ljuset högt så att de bättre ska kunna se det, och hoppas att de väljer den lätta och mindre smärtsamma vägen ut.

Och finns där för dem med ett vänligt leende och en varm kram, närhelst de söker efter er acceptans och hjälp, precis på det sätt som vi alltid finns här för er.

Gratulerar till att ni har anslutit er till mästarnas ljus-elit. Gratulationer för er tapperhet och osjälviska service!

Nu lämnar jag er med min frid och zen, Farväl!

 

 

Source – Channel: Genoveva Coyle

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...