Lord Emanuel via Gillian Ruddy, 29 oktober 2017

Lord Emanuel via Gillian Ruddy, 29 oktober 2017

 

Meddelanden om Visdom och Inspiration

Den 29 oktober 2017

Verklighetens Natur

 

Hälsningar Kära, det är jag, Emanuel som kommer att vara med er idag. Kära, andas nu med mig. Ta en paus med vad ni gör och med det menar jag att ta en paus från ert oupphörligt upptagna sinne. Vilket stimuleras av era oupphörligt upptagna liv. Sluta. Slå av telefonen eller om det är för svårt, sätt den åtminstone på tyst eller lägg den utanför rummet. Stäng dörren. Stäng av alla ljud och andra distraktioner och ge mig er fulla uppmärksamhet. Tack.

Kära, andas nu med mig. Andas in och ut, lång långsam djup inandning och lång långsam djup utandning. Ahhhh. Det är allt. För de av er som endast läste det och bestämde sig för att hoppa över det, ger jag er ytterligare en möjlighet. Kära, andas med mig nu, ja just du. Andas bara. Varför?

Ni kan tro eller inte tro att detta är Guds ord, som talas genom denna kanal. Många av er tror inte riktigt på Guds ord. Det är reserverat för forntida män, som skrev det som blev de många heliga skrifterna. Kära, de männen kanaliserade inte annorlunda än det ni läser nu. Men detta är uppdaterad information för de tider vi lever i nu. Sanningen är densamma. Budskapets kärna är den samma och i renaste Kärlek för er. Kära, så jag ber er att andas med mig så att ni kan KÄNNA min närvaro inte bara läsa orden på denna sida. Detta är en experimentell process. Den är personlig. Den är till er.

För det är ni, som kallar på mig för att tjäna er. Ni drar Kärlek och denna kraftfulla helande energi till er, för ni är redo, även om ni inte tror det. Ni läser detta, vilket innebär att ni är redo att ta emot budskapet. Från detta ögonblick när ni tar emot och läser detta budskap, sänt till er på kvantnivå, betyder det att potentialen och möjligheten alltid är tillgänglig för er att gå in i den högsta versionen av er själv.

Kära, det är svårt för er att förstå. Det kräver inte er förståelse. Luta er tillbaka, slappna av och ta emot vad som är er födslorätt och ges till er oavsett vad ni har gjort, oavsett vad ni tror, ​​oavsett vad ni tycker om vem jag är eller vad jag kan vara.

Kära, Jag är här för att Älska er och ge er det som hjälper er att navigera i dessa tider, som verkar mer förvirrande och mer utmanande för varje dag som går. För att navigera dessa tider med lätthet behöver ni lite hjälp, vägledning och stöd. Denna hjälp har alltid varit tillgänglig för mänskligheten.

Ni kallar på oss Änglar, ni kallar på oss guider, vi kallar er familjen. Vi sitter alla tillsammans i samma båt, men vi kan se detta från andra sidan av slöjan vilket är ett annat perspektiv än ert. Ur detta perspektiv kan vi hjälpa er, ge er information som kommer att underlätta er väg och hjälpa er att när som helst nå det som är er högsta potential.

Men mest av allt, Kära, håller vi er i absolut högsta kärlek. Det är Allt Som Finns. Kära ta er just nu en stund och sitt i tystnad och KÄNN kärleken, som strömmar in i er. Den är runt omkring er, allt ni behöver göra är att vara stilla, andas och vara öppna för den. Sträck er efter den, metaforiskt sträcker sig alltid vår hand ut till er, allt ni behöver göra är att sträcka er tillbaka. Ta min hand. Jag kommer att styra er igenom allt som livet kommer att kasta på er. Vad som helst.

Varför händer detta? Frågar ni mig. Varför händer detta Emanuel, om det finns en kärleksfull Gud varför tillåts alla dessa fasor, varför blir sakerna inte bättre? Jag kan besvara dessa frågor och mycket mer, jag kan besvara er personliga kamp och er kollektiva kamp. Bara ni tillåter mig.

Kära, arten av er verklighet är vad det är. Ni kanske inte gillar den. Jag skulle bli förvånad om ni tycker om den. Ni skulle inte behöva läsa denna kanalisering om ni redan var i fred med er verklighet. Inte heller skulle ni ha behövt denna undervisning, vilken ni redan har fått.

Så Kära, det är högst sannolikt att ni inte gillar er verklighet, hur saker ser ut eller utspelar sig på er planet. Kära, jag har sagt till er, de som har läst dessa meddelanden från början kommer ihåg att jag har sagt till er och de som är nya hör det här. Allt utspelar sig i Gudomlig Perfekt Ordning. Detta är Sanning. Ni kanske inte gillar vad ni ser. Det är OK. Kära, det är OK. Det finns inte många trevliga saker, som rapporteras i era nyheter idag. Faktiskt har det aldrig varit så.

Men saker och ting verkar bli värre och värre, så ni kan inte längre ignorera hur dåligt ställt det är. Rätt? Detta är perfekt. Kära, detta visar att ni inte är i Fred med den Gudomliga Ordningen. Ni är inte i fred med er verklighet och ni skyller på andra för det. När ni står i strid med er egen verklighet, måste det alltid finnas någon att skylla på, min skull, ni skyller till och med på er själv. Medan ni skyller på er själv för ert problem, som är ett högre utvecklingsstadium än att skylla på andra, är det fortfarande inte den absoluta sanningen. Kära ingen, ingen kan skyllas för er personliga eller kollektiva verklighet. Ni spelar separationsspelet och det är såhär det ser ut i det evolutionsstadium ni befinner er i på denna planet. Vid detta stadium är allt väl med utvecklingen av separationsspelet på denna planet.

Ni utvecklas. Nej, ni har utvecklats ut ur den tredimensionella verkligheten, som är en tro på att ni är separerade från Gud. Ni drivs bokstavligen in i ett högre tillstånd av medvetandet, som vet att det är ett med Skaparen. I detta skede av er kollektiva utveckling ser det ut så här. Er värld är i kaos exakt som den ser ut. Kanske förväntade ni er en annan bild?

Ja, just det. Ja, de flesta av er gjorde det. Snabbare förändring? Mjukare övergång? Kära det var det andliga kollektivets rådande hopp och det har ständigt getts till er för att ge er allt hopp. Men det var inte den rena sanningen och det gavs till er av välvilliga själar, det är människor, som vill undvika att se önskningar inom sig själv, det var mindre smärtsamt, mindre hemskt, mindre skrämmande och snabbare.

Vill ni skynda på saker? Det ligger i era händer att följa med i den verklighet som utspelar sig och inte den ni önskar skulle utvecklas. Ju snabbare ni kommer till inre frid och förstår att det hemska, som det kan tyckas händer på er planet, hemskt är precis meningen att det ska se ut som och det är perfekt. Ni behöver inte tycka om det, men det skulle vara bra om ni litade på att det utvecklas och formas av en mycket större bild och av en kraft med större intelligens.

Samma intelligens som er rygg. Smält samman med denna större intelligens genom att lita på att det som är otänkbart för er kanske överstiger er förmåga att förstå just nu. Att smälta samman med den verklighet som utvecklas, kommer att ge er en så djup inre frid att ni kommer att bli Oberörbara. Med detta menas att den externa verkligheten kan vara chockerande och svår att se, men den kommer att sluta störa er. Den kommer att sluta skada er, den kommer sluta att ha någon makt över kärleken, som bor i ert hjärta, samma kärlek som har kraft att förvandla vad ni ser.

Kära förstår ni inte? När ni står i strid med vad ni ser antingen i ert hem, på tv, på stormarknaden eller någonstans i er verklighet, om ni står i strid med vad ni ser är ni inte i kärlek. När ni krymper, dömer och fördömer är ni inte i kärlek. När ni är rädda, ensamma, känner er hjälplösa och överväldigade är ni inte i kärlek. Kärlek som strålar ut till allt från ert värdefulla hjärta, som ni ser, är den mest kraftfulla transformatorn på planetens yta. Du Kära, Du.

Ni har makt i ert eget hjärta att omvandla det som ni inte gillar precis framför er ENDAST om ni inte är oenig med det!

Vi vet hur mycket av en paradox och en utmaning som det är. Det är därför vi omger er, varje ögonblick alla dagar, det är därför vi går med er överallt där ni går. När ni äter, när ni sover, när ni gråter, när ni skrattar, när ni är förtvivlade, när ni gläder oss är vi alltid med er och vi är alltid här för att stråla Kärlek över er för att återställa ert hjärta till Kärlek, när ni inte kan. Låt oss hjälpa er att vara Förälskade i ert liv, bli förälskade i er familj, förbli förälskade i era barn, era män, era fruar. Låt oss hjälpa er att bli kära i era regeringar, med era förtryckare, med er verklighet. Med er själv.

För Kärlek Är Allt och när det finns tillräckligt många hjärtan som enbart slår i takt med Kärlek utan hat för att dämpa sitt ljus, kommer denna planet att oigenkännligt omvandlas till Himlen. Ni vet att himlen finns för om ni inte visste att det var en himmel, hur skulle ni då veta att ni lever i helvetet? Kära, Kärlek. Är Allt Som Är. Jag Älskar Er. Jag Älskar Er. Jag Älskar Er. Ja, jag pratar med er. Vänd er till mig och ni kommer att återställas till Kärlek.

Detta är mitt löfte till Er.

Jag är Emanuel Förälskad i mänskligheten.

Och Förälskad i Er.

Så Var Det och Så Är Det.

 

 

 

Du gillar kanske också...