Lord Emanuel via Gillian Ruddy, 19 november 2017

Emanuel via Gillian Ruddy

19 november 2017

Hälsningar, Kära Ni! Det är jag, Emanuel, som är här för att vara med er idag. Här igen! Här igen. Ha ha. Ni anar inte hur glad jag är för det. För det här är en tid som jag trodde kanske aldrig skulle komma, så många knivseggar som vi balanserat på, så många felkörningar som avvärjts, så många gånger, mina kära, som det sett ut som om ett annat utfall låg för handen. Men inte nu, Kära Ni, inte nu. Er framtid är säkrad. Denna planet kommer att stiga in i Guds Ljus, den kommer att återvända till den Edens Lustgård den alltid var avsedd att vara och vid någon tidpunkt kommer allt detta att vara glömt. Allt krig, all blodsutgjutelse, hatet och förstörelsen kommer att vara ett avlägset minne som så småningom förbleknar, fortare än ni tror, för ni inser, att hålla minnet av krig levande för att minnas de som dog, i den vibration som det görs här idag, är inte en klok sak att göra och ni rör er naturligtvis mot att hedra era förfäder och deras bidrag till er planet, som den är idag, på ett mer upplyst sätt som inte drar gångna krigs energier till nuet.

Kära Ni, jag är med er precis nu, jag är med er. Er framtid är säkrad. Jag lovar er, detta är nu oundvikligt. Hur lång det tar och över hur många generationer är frågan. Ingen kommer att lämnas kvar, ni blir alla med på denna resa hem. Andas med mig nu. Andas Mina Kära, andas med mig nu. Andas in långsamt och länge, andas ut långsamt och länge och upprepa detta tills ni känner mig, känner min närvaro påtagligt. Var förnuftiga med detta Kära Ni, ni ska inte hyperventilera i Herrens namn. Var alltid förnuftiga, Kära Ni. Alltid.

Det händer så ofta i er iver att heala, att vara fria, att uppstiga, att ni glömmer grunderna i sunt förnuft och att göra det som är bra för er. Om jag ber er att andas upprepade gånger och ni börjar må dåligt på grund av hyperventilation, STOPPA då. Jag är bara er guide. Ni, Mina Kära, styr era upplevelser, ni är Mästaren, jag är er tjänare. Jag är här för att vägleda er, att hålla er hand, gå med er, sitta med er, lyssna till er klagan, era bekymmer och ert firande. Och mest av allt, att Älska er.

Att älska er, Mina Kära, så som ni aldrig blivit älskade förut. Jag är här för att ansluta er till en Kärlek så ren, så stark, så oförstörbar. Guds Kärlek. Guds Rena Kärlek. Jag är er tjänare för att påminna er om hur det känns att bli älskad så innerligt, så totalt och bortom allt ni någonsin upplevt tidigare.

Känn den nu. Jag skänker er den gärna. Ta den Kära Ni, ta den, andas in den. Andas in den. Ta emot allt ni kan, låt den flöda in i er, låt den omge er, släpp in den i ert hjärta. Ni ser på mig som Gud för det är vad JAG ÄR. Jag är en del av den Kreativa Källa som ni skulle kalla Gud. JAG ÄR Vad JAG ÄR. Men se mig som er tjänare Kära Ni, er vän och broder som återvänt precis som jag lovade, återvänt för att Älska er, för att påminna er om den Kärlek som ni är.

Ja, det ÄR NI. Den tid ni såg mig som Mästare är över. Jag kan och jag ska alltid ansluta er till Guds Kärlek och älska er som Gud oavsett om det ni gjort i detta livet har varit gott, dåligt eller likgiltigt. Jag kommer alltid att älska er. Men, Kära Ni, jag är inte den Kärlekens Källa. NI är det. Och så snart ni ansluter till denna Kärlek jag nu öser över er och ni börjar släppa in den så tänder den en eld i ert hjärta som bara var en liten flämtning av Ljus, den tänder den elden i ert hjärta, Mina Kära, som kommer att börja brinna med sin egen drivkraft. Den Kärleken kommer att generera sig själv inifrån er och då ni dagligen, i ert hjärta, ansluter till denna eld, Mina Kära, förstå att den Kärleken, som i ert hjärta genererar sig självt, är Guds Kärlek. Det är Guds Kärlek, det är Guden inom er. Mina Kära, Guds Kärlek finns inom er.

Vet ni vad det betyder? Det betyder att ni måste älska er själva som Gud om ni vill att den elden ska spridas. Vill ni att världen ska förändras snabbare, Mina Kära? Det ligger i era händer. Om ni vill att Kärlek likt en präriebrand skall spridas över planeten så måste den börja inom er, Kära Ni.

Förstår ni? Ni måste älska er själva som Gud gör, ni måste se er själva genom Guds hjärta och ögon, den Kärlek som rasar i ert hjärta måste först riktas mot er själva om ni ska kunna hoppas på att älska någon annan såsom Gud älskar sin granne.

Ni gör ett misstag på arbetet. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig? Ni fräser och skriker åt ert barn och ser i dess söta ansikte hur ont det gör. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig? Kära Ni, ni kan inte förmå er själva att älska er moder/fader/broder. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig? Ni ser en politiker som ni hatar på TV. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig? Mina Kära, någon krossar ert hjärta. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig? Någon skriker år er på gatan för att ni olyckligt kör på deras bil. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig. En vän sviker ditt förtroende. Vad säger ni till er själva. Jag älskar dig. Ni har gjort något hemskt ni aldrig kommer att glömma, något som får ert blod att isas när ni tänker på det. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig. Ni ljuger för en vän. Vad säger ni till er själva? Jag älskar dig. Ni tar en bit choklad till när ni lovat att inte äta godis. Vad säger ni till er själva? JAG ÄLSKAR DIG.

Förstår ni nu??!! Gud finns inom er. Det är vad detta betyder. Kärlekens eld som brinner inom ert hjärta kan jag tända men ni måste knäppa på den så att den kan spridas till alla som har turen att fånga er kärleksfulla blick och andas in er utsökta närvaro. Ni är fyrar av Ljus och nu vill jag att ni startar en präriebrand. Ni är Gud, ni har Guds Kärlek inom er, ni kan älska som Gud gör och det börjar med er.

Det är lätt att älska en övergiven katt men kan ni älska den som övergivit och misshandlat den? Det är lätt att fördöma dem som begått hemska brott. Kan ni älska dem? Kära Ni, det kan förefalla att gå för långt, men om ni tänder en eld i ert eget hjärta, om ni kan älska er själva för till synes hemska saker ni gjort, stora som små, då är det lätt att villkorslöst älska någon annan. Det är mitt löfte till Er. JAG ÄR Emanuel.

Jag Älskar Er

Sätt eld på världen.

Så Ska Det Vara och Så Är Det.

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

Du gillar kanske också...