Meddelande från Emanuel via Gillian Ruddy, 7 november 2017

Meddelande från Emanuel via Gillian Ruddy, 7 november 2017

Meddelanden av Kärlek, Visdom och Inspiration
7 november 2017

 

Konstgjord Gud

Hälsningar Kära Ni! Det är jag, Emanuel som kommer för att prata med er denna dag, kommer för att vara med er denna dag, kommer för att dra mig närmare er, sitta med er, lyssna på er, hålla er, omfamna allt som ni är. Jag älskar er villkorslöst. Jag ser allt som ni är. Och det finns inget att skämmas för här. Det mänskliga spelet kan vara ett farligt spel i den lägre dimensionella verkligheten. Ni har gjort saker som ni inte är stolta över och i den religiösa ordningen i det förflutna skulle det ha varit skamligt inför Gud. Ni är dömda inför Gud.

Kära Ni, det här är helt enkelt inte sant, det här är en konstgjord Gud. Det är en man som dömer, det är en man som fördömer, det är en man som är hård. Gud är inte det, Kära Ni, och jag är Guds son, jag är den som är Gud, jag är en del av den Kreativa Källan liksom ni och JAG ÄR här för att älska er. Att påminna er om att kärlek är allt som är.

Andas med mig nu, Kära Ni. Andas in och ut, vänligen gör det här. Jag vet att det är svårt, jag vet att det kan vara utmanande, men förstå att motståndet är bara ett motstånd mot er egen Gudomlighet. Att veta att ni är Gud är en sak, att känna är en annan. Ni är så vana vid fördömelse, elände och lidande så att känna att ni är Gud hotar er så att ni inte kommer att delta i det som kommer att avsluta ert lidande och föra er till Frid. Som att andas med mig.

Snälla ni, var försiktiga. Om det här är svårt för dig så ta det väldigt långsamt och milt, notera bara att du inte kan andas med mig eller finner det utmanande. Titta på orsakerna till att du inte kan eller inte kommer att göra det. Det är ok. Du kommer att göra det och får vad du behöver från denna överföring. Antingen du andas med mig eller inte så ÄR JAG med dig. Du har kontroll över hur mycket du kan och kommer att få.

Jag håller dig. Jag håller dig i det rena rummet av fullständig Kärlek. Här finns ingen dom. Jag känner dig. Jag ser vad du har gjort under denna livstid men jag kände dig innan den här livstiden så jag vet vem du är. Och jag älskar dig. Det är du som dömer dig för vad du har gjort och som har gjorts mot dig. Det är du som känner till de saker som inte är i linje med Guden i dig som du har gjort och som har gjorts mot dig som du skulle må dåligt av. Det är du som har ett problem med dig själv. Inte Gud. Aldrig Gud. Så andas med mig, andas in i det som bara är Kärlek för DIG. För det här ÄR du. Du är inte dömande, du är inte en straffande person, vilket inte är din sanna natur, och ändå går du runt och straffar dig själv och andra tyst i ditt huvud hela dagen.

Ta en paus. Kära Ni, ta en paus från det. Med mig. Nu.

Det är allt. Stäng dina ögon om du vill. Låt mig hålla dig. Känn när jag virar mig runt dig, låt mig hålla dig. Kära Du, jag älskar dig så mycket. Gråt tårarna som du måste för mänskligheten och för dig själv för vad som har gjorts och vad som händer på din planet om du måste. Men sorgen får vara kvar, du kan inte ta med dig den in i de nya energierna och in i framtiden för denna planet. Du är Gud och du kom hela vägen, och har gått igenom allt detta lidande för att vakna upp till det här. Ditt hjärta kan inte krossas. Det är illusionen. Du tror bara så starkt att det är sant och det har blivit ditt missbruk. Misär, sorg, lidande har blivit ditt missbruk. Det är en utmaning att låta det försvinna och därför en utmaning att sitta med mig, andas med mig och verkligen släppa in mig i ditt hjärta och din själ.

Det är OK, Kära Ni, det är ok. Det tar tid att anpassa sig till det. Men jag vet att ni är villiga att känna det och det är därför ni läser dessa ord. Känn det nu. Ni är fria. Kedjorna som binder er är brutna och de löses upp. Bara minnena från kedjorna är kvar och det är allt du har känt under eoner av tid.

Det är okej om du gillade de kedjor som band dig. Det är ok. Vet bara att de är borta. Kära Ni, minnena av kedjorna kan vara mycket verkliga. Om du har haft ett tätt band runt din handled eller fotled under lång tid, så kommer känslan av detta att vara kvar länge efter att banden har klippts och tagits bort. Det känns fortfarande som om det är där. Jag lovar dig att det är borta. Jag ÄR Lord Emanuel och jag kommer med den Gudomliga myndigheten att föra denna nyhet till dig. De är borta. De energier som band dig, bara deras minne är kvar.

Gå med mig Jag kan påminna dig om att jag kan fylla dig med nya gamla minnen om hur det är att gå på denna Jord som Gud i form. Du vet det här, dessa minnen är äldre än de som säger att du bara kan lida. Gå med mig. Andas med mig. Var med mig, låt mig hålla dig eftersom de första stegen i frihet är de mest utmanande. Du är så van vid elände och lidande, det är allt som du tror finns. Det här är inte sant, du har djupare minnen som är sanningen om vem du är. Låt mig avslöja dem för dig. Gå med mig. Jag är Emanuel och det här är personligt.

Jag känner dig och jag älskar dig.

Så var det och så är det.

Överförd genom Gillian Ruddy.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...