Lord Kuthumi via Victoria Cochrane, 10 september

th

Lord Kuthumi, 10 september 2016
via Victoria Cochrane
Se In I Er Själ

Ta en stund för att stanna upp och se er omkring. Vad ser ni? Ser ni samma gamla sak eller kan ni se skönheten i allt? Titta nu i spegeln. Vad ser ni? Nej! Se bortom de några kilo ni behöver gå ner, det risiga håret (eller inget hår), rynkorna och linjerna i den rynkade pannan, de mindre än perfekta tänderna …. titta in i ögonen och bara ögonen. Verkligen se. Vad säger er själ till er idag och hur vet ni det?

Ni har hört uttrycket ”Ögonen är själens fönster” och det är sant. Men era ögon rymmer er sanning och ert hjärta eftersom ingenting kan hindra själen från att uttrycka sitt sanna jag, minst av allt ögon. Ögonen kommer alltid att förråda era ord, ert leende, ert kroppsspråk eller ert uttryck, och den skarpsinniga person som är empatisk för andras känslor kommer att se er sanning i ögonen, vare sig ni vill att de ska göra det eller inte. Er sorg, er smärta, ilska eller hat, kärlek och medkänsla, allt kommer att lysa ur era ögon och blotta er själs sanning.

Er själ är det fordon som bär er ande mellan livstider och ryms i er fysiska kropp. Den kan inte skiljas från er, som er ande kan när den reser astralt i er sömn. Er själ rymmer era djupaste rädslor och era största glädjeämnen och överskuggar sinnets processer. Om ni tycker att ni tror på något men er själ inte har den tron, så kommer ni ständigt sabotera för er själv. Så till exempel, om ni säger till er själv att ni är vacker och att ni älskar er själv, men er själ rymmer den djupa tron att ni är en dålig person, kommer ni ständigt uppleva er själv göra och säga saker som strider mot era tankar och ord! Ni kommer inte veta varför, men det kan vara svårt att gå framåt i ert privatliv eller karriär eftersom er själ inte tror att ni är värdig. När ni talar om er själv, då kan era ord säga det positiva men era ögon kommer att förråda er. De som är intonade kommer att se det och inte tro på er. De kan sedan återspegla er brist på självkärlek och -förtroende tillbaka till er genom illa behandling eller brutna löften.

Lyssna till er själ. Följ ert hjärta och möt er sanning, eftersom ju mer ni väljer att ignorera den, desto mer kommer den att komma tillbaka för att hemsöka er! Det förflutna måste släppas för att framtiden och alla möjligheter som är öppna för er ska bli en verklighet. Så se in i ögonen och lyssna på er själs sång. Vad berättar den för er? De svar ni söker finns alla inom er själ och uttrycks genom era ögon.

JAG ÄR Lord Kathumi.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...