Sananda via Ann Dahlberg, 28 september, 2017

Sananda

Torsdag 28 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag går tillsammans med Er. Det är en väckelsens sång som ljuder över Jorden idag. Det är många själar som vaknar just nu och de ser solen stiga upp i horisonten. Deras ögon har blivit klarare och de ser ett klarare ljus. Hoppet har återvänt till mångas hjärtan och de börjar att förändra sina liv i samma takt som de blir mer medvetna. Det kan vara små förändringar, vanor som byts mot mer hälsosammare vanor. Det kan vara stora förändringar som att man bryter upp från något och börjar på något nytt, vare sig det är familj, arbete eller plats.

Ja, ni lever i förändringens tid kära barn och morgondagen kommer inte att se ut som gårdagen. Så här fort har förändringens vindar aldrig tidigare blåsit på Jorden. Det kan vara svårt att hålla i hatten när det blåser så här hårt, det gäller att hålla den i ett stadigt tag. Det gäller att stå stadigt i marken och vara djupt förankrad i sitt hjärta annars är det lätt att hamna i villfarelser. Det är många som drar i er nu och det är många som vill ge er goda råd. Lyssna gärna men fatta inga beslut förrän du har dubbelkollat med ditt hjärta. Står du stadigt i marken och har god kontakt med ditt hjärta så vet du vad som är sant och vilken väg du ska gå. Ska du gå den väg som hjärtat och dina guider leder dig att göra eller ska du gå den som någon annan tycker att du ska göra? Ja valet är ditt men jag råder dig att följa ditt hjärta och dina guider. Det kanske inte ser så bra ut men i slutändan kommer det att ge bäst resultat. Det viktigaste arbetet är att vara i hjärtat och finna sitt ljus och sin väg där. Hjärtat och dina guider hjälper dig att ta de steg du behöver för att gå vidare nu. Ni behöver inte följa något utom er, utan det är er inre resa som är viktig och har alltid varit den bästa vägen under alla de livstider som ni har levt på Jorden. Nu är det lättare att finna sitt hjärta och sin väg eftersom ljuset nu lyser så starkt på Jorden. Det är därför jag råder er kära barn att titta i det inre först innan ni tittar i det yttre. Det yttre förändrar sig efter ert inre och inte tvärtom. Vill du leva ditt eller någon annans liv? Du kom hit av någon anledning kära barn, du kom hit med ett eget kontrakt att uppfylla. Alla andra har sitt eget kontrakt att uppfylla. Min uppmaning är att du ska följa ditt eget och din yttre förändring blir den som är mest sann för dig. För att nå dina drömmars mål så måste du följa din inre klocka och de visa råd som hittar du längst in i ditt hjärta. Meditera gärna och känn in vilka drömmar det är som du bär på. Försök sedan ta ett steg i den riktningen. Det är med din egen intention att följa ditt livs väg som du får stor hjälp på vägen av din själ och dina guider. Det här är viktigt kära barn. Det här är viktigt för er egen utveckling så lita på er själva och er inre vägledning. Detta kan man bara göra om man står stadigt på marken och är sann mot sig själv. Förstå att man är sin egen herre på den täppa man står på.

Jag och alla era guider står gärna till tjänst med att hjälpa er att finna ert hjärta så att ni hör svaren där. Era själar vill hem så de kommunicerar livligt med Er nu. Det behövs bara att ni stilla er lite och lyssnar på vad det har att säga Er. Er ljusa framtid finns redan inom Er så ta den till er älskade barn. Vi finns här med er i ert hjärta och vi hjälper er så gärna på vägen. Ett möte mellan våra världar är det som vi nu ser fram emot och det är därför ni får alla dessa meddelanden. En stor förändring är på gång och att vara i sitt hjärta underlättar denna stora förändring som sker på alla nivåer på Jorden idag.

Med detta lämnar jag Er med stor kärlek i mitt hjärta.

Sananda

You may also like...