“Lys upp” – GCR/RV Bön lördag 8 juli 2017

 

“Lys upp” – GCR/RV Bön – lördag 8 juli 2017

 

 

Så många är hyperbekymrade ikväll över kurser och totalt belopp, kontra hur de kommer att känna sig när deras nya innehav rör sig framåt.

Ändå, ju mer man andligen doppar tårna i det oändliga och eviga vattnet i Aquarius Tidsålder, desto mindre kommer man faktiskt att behöva när det gäller att äga fysiska tillgångar.

Således, ju mer teoretiska digitala krediter du ber om och mottar från dina värdelösa fiatbitar av färgat papper, desto mindre andlig förbindelse kommer du att ha till jorden och Guds sinne.

Tänk på det? Mindre är verkligen mer.

Om du förstås inte har gjort den nödvändiga andliga förberedelsen och är i linje med det Allra Högsta, vilket gör siffrorna irrelevanta och bara ditt gudomliga förbund är målet – så att siffror bara är verktyg för att uppnå ditt högsta kall.

Plötsligt kommer du få tillgång till oändliga resurser och kan köpa allt, men inse direkt att det finns absolut inte något materiellt som kommer att göra dig lycklig.

Märkligt hur det fungerar.

Bara kärlek, hälsa, familj och service kommer att betyda något för dig som går framåt efter RV, och vara värt din dyrbara tid och uppmärksamhet.

Allting blir skyltfönster och kan lämnas utan ens en blinkning.

Upplysning innebär därför att lysa upp genom livet, inte konsumera mer, för att hålla fast vid den djupare förbindelsen till Gud, som du så tappert har offrat dig för före RV.

Är ni redo för det verkliga arbetet Zimlandia?

Eftersom utmaningen kommer att vara densamma för oss alla på samma sätt och evigt: Gud eller inte Gud med varje beslut. Osjälvisk eller självisk med alla tankar; Överlämna eller kontrollera vid varje åtgärd.

Vi valdes alla för att vara här nu på grund av vår oskuld. Och jag ber att vi alltid förblir sanna mot Gud som vår mest rättfärdiga polstjärna … oavsett hur många nollor Han förser oss med den här veckan.

Herren älskar oss så mycket. Varför inte försöka älska honom lika mycket?

Fortsätt framåt med hela ditt hjärta och själ, så att din välvilliga väg fortsätter att vara stenlagd med en himmelsk kullersten av nåd och barmhärtighet.

Tack så mycket Zimcredibles för att gå på denna resa med mig.

Det var verkligen min stora ära att tjäna ett sådant engagerat, ädelt och obevekligt samhälle av mäktiga Kristustjänare.

Vilket mirakel. Och vilken ren fantasi som blev världens överflödande verklighet.

Gud, bara du den Allra Högsta, kunde ha levererat detta till oss. Och bara du, Herre Gud, kan alltid upprätthålla oss. Snälla hjälp oss att hålla oss nära ditt oändliga hjärta i all tid, och till varje pris. Vi behöver dig, Herre, nu mer än någonsin.

Må Kristus fortsätta att välsigna och vakta våra själar och familjer … låt oss, Herre, dela din ovillkorliga kärlek och ljus med alla samhällen och länder som du kommer att skicka in oss till när vi tjänar massorna i ditt Himmelska Namn.

Amen och Hallelujah!

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling      www.saint-germain.se

Du gillar kanske också...