Mahatma Gandhi via Erena Velazquez, 5 maj 2020

Mahatma Gandhi, 5 maj 2020

Via Erena Velazquez

Hälsningar Mina Kära!

Jag är Mahatma Gandhi och jag är så glad att vara här.

Jag har väntat länge på möjligheten att få komma hit och tala till mänskligheten. Jag är mycket glad över att få den chansen att uttrycka min tacksamhet och min kärlek för var och en på den här planeten, Moder Jord. Det är mycket länge sedan jag vandrade runt och talade på Jorden, egentligen inte särskilt länge om man jämför med andra Uppstigna Mästare, men det är min glädje och min respekt för er alla att jag kan komma hit idag och skicka mitt meddelande till er alla.

När jag levde och verkade på Moder Gaia, kämpade jag för frihet från slaveri för mitt folk. Mitt folk och alla andra genomgår just nu en liknande situation som jag upplevde under min livstid. Ni kämpar nu för er frihet mot starka krafter som har hållit er förslavade under en mycket lång tid, genom att inte låta er veta vilka ni är och vad som är sanning. Idag är allt så annorlunda om man jämför med den tid då jag upplevde ett mänskligt liv. Vid den tiden visste jag inte ens själv att dessa Mörka Krafter existerade. Jag visste bara att djupt i mitt hjärta ville jag vara fri och att mitt folk skulle vara fri.

Jag är så glad att jag kom hit idag, för jag kan hjälpa till att leda var och en som kommer att höra mitt meddelande och alla ni som vill följa min ledning till frihet, välstånd, lycka och frid, är välkomna att lyssna och uppleva den friheten med mig. Jo, tiderna är annorlunda men situationen är mycket lik, mänskligheten vill och måste bli fri, eftersom fler och fler människor håller på att vakna upp. Det har blivit lättare och lättare att sända meddelanden från vår sida, vår sida som ni kallar den här bakom slöjan. Slöjan håller på att bli tunnare och tunnare, speciellt sedan ni har mottagit mycket höga energier som har skickats till er av alla som vill att ni ska bli fria och lyckliga.

Jag bestämde mig för att njuta av den här resan till frihet genom att hjälpa er bli mer vakna och följa min ledning. Som ni vet var jag alltid en kämpe, men jag kämpade alltid på ett fredligt sätt, jag trodde aldrig på att slåss med svärd skulle leda till frihet, jag tror bara på att slåss utan svärd är det bästa sättet. Jag förstår att ni går igenom tuffa tider nu, ni är rädda för ert liv, ni är förvirrade och ni vet inte vad ni kan förvänta er den närmaste tiden. Jag är Gandhi och jag kan säga er en sak, var inte oroliga, allt kommer att ordna sig även om det just nu verkar osäkert, orättvist och skrämmande. Det är bara tillfälligt, ljuset kommer att komma tillbaka som det alltid gör, och jag är glad att se att denna frihet är på väg till er. Friheten att bli en ny lycklig civilisation som har varit förslavad i många, många tusentals år.

Det är mig en glädje och ära att vara ert stöd och er guide när ni når mållinjen på den här planeten. Jag är så glad och lycklig för att jag får hjälpa, vägleda och stödja min nation och alla andra nationer i världen. Jag är stolt över min nation, som genomgick så mycket och fortfarande genomgår många olika saker. I denna kaotiska situation tror jag att mänskligheten kommer att övervinna detta stora hinder. Jag har sett hur människor kan förenas och hjälpa varandra i svåra situationer. Det är därför som jag ser fram emot och vet att alla dessa upplevelser som människor går igenom nu, kommer att förena alla runt om i världen. Det kommer att föra med sig fred, förståelse och respekt för varandra.

Min närvaro här är att vara er guide och lärare, och att dela med mig av min visdom till er alla och min erfarenhet från den andra sidan för att hjälpa er att förstå varandra och för att ni ska vara mer vänliga och kärleksfulla mot varandra. Kom ihåg att människolivet i detta ögonblick har varit mycket kort, och vi glömmer hur dyrbara ögonblick kan vara, och hur underbart det är att kunna ta ett djupt andetag och lukta på blommorna, lära känna naturen, lyssna på fåglarna och titta på solnedgången eller soluppgången. Det är alla dessa små saker och alla scenerier som är så dyrbara. Jag vet att ni har haft svåra tider i många år nu, och det är ibland svårt att uppmärksamma dessa små händelser och stunder i era liv, men det här kommer att ta slut.

Som jag sa tidigare, mållinjen är mycket nära och alla arbetar för att hjälpa er så mycket de kan från andra sidan för att förverkliga den Nya Tidsåldern som alla pratar om. Den Nya Tidsåldern för Gaia, för Moder Jord och en Ny Tidsålder för mänskligheten. Mänskligheten kommer att bli mycket lycklig och välmående, allt som ni behöver finns här, ni behöver inte titta alltför långt bort, men det togs bort för er av de negativa krafterna som inte ville att folk och nationer skulle vara lyckliga och leva i fred. Allt de önskade vara att kontrollera oss eller att vi skulle kontrollera varandra.

Det var därför, när jag levde här, som jag reste och bodde i Sydafrika och studerade i England, för att sedan resa till mitt älskade Indien. Jag såg hur orättvist systemet var mot folket, och jag kunde inte leva och tolerera vad som hände mitt älskade land, och jag har sett andra nationer lida också, men eftersom min bakgrund vid den tiden var relaterad till mitt Indien, ägnade jag mig åt det landet och jag ångrar mig inte. Det var min glädje och stolthet att hjälpa människor att förstå sin frihet, så vid den här tiden sammankallade jag nationerna och alla människor runt om i världen, för att förenas och hjälpa varandra att ta emot och se ljuset, så att vi alla kan uppleva ett nytt liv utan fattigdom, hunger och tortyr.

En del av er känner till och är medvetna om att många barn i denna värld har blivit kidnappade och torterade i tunnlar under städer runt om i världen, och offrats och dödats. Jag är glad att meddela att det är sant att barnen har blivit räddade, och de fortsätter att bli räddade av fantastiska människor, ni kallar dem specialstyrkor, och de fortsätter att föra hem dessa barn och hjälpa dem att se ljuset igen, för de blev fråntagna allt de hade, sina föräldrar, sina liv och allt annat som de kunde uppleva.

Min kära, jag är så lycklig och kan inte nog uttrycka min glädje över att se och uppleva att så många av er har vaknat upp och hjälper varandra att se ljuset. Jag förstår, och jag är medveten om, att Skaparen kom och gav ett meddelande med lite tuff sanning, men förstå att vi älskar er alla, vi skulle aldrig vilja skada någon av er. Om vi ger ett litet råd eller sänder ett meddelande är det för att vi vill att ni ska se och förstå varför och vad som håller på att hända er. Ni lever ert liv här, men ibland är ni så uppslukade av det att ni inte ser den verkliga sanningen. Vi vill inte att ni ska tro att vi ser ner på er och inte förstår vad ni går igenom, vi förstår. Jag var här och tiderna var tuffa, väldigt tuffa. Jag var många, många gånger i fängelse och jag vet hur mänskliga rättigheter kränktes vid den tiden, och de kränks fortfarande i vissa länder idag.

Jag är här som Ljusets och Kärlekens Ambassadör, och jag är här för att hjälpa, vårda och leda er till ett nytt liv. Jag är så tacksam och stolt över er alla, men jag kan inte glömma mitt land heller. Jag kallar det mitt land eftersom det var där jag levde mitt sista liv. Mitt kära, älskade Indien, jag är så stolt över er. Ni gjorde ett otroligt, otroligt arbete. Jag förstår att ni fortfarande har fattigdom och vissa människor dör fortfarande av hunger, men allt kommer att förändras, lita bara på er själva och lita på alla andra. Jag älskar er mina kära och kommer alltid att göra det, ni är min familj och samma sak kan jag säga om resten av mänskligheten.

Jag är så glad över att vara här, och jag ser fram emot fler meddelanden som jag kan leverera till er alla. Idag är jag tacksam för att vara här, för det var min välsignelse att kunna komma och bli kanaliserad. Jag hoppas att ni är tacksamma och glada över att höra från mig, Gandhi, som alltid var kämpen och alltid kommer att kämpa för frihet på ett fredligt sätt. Jag sänder er allt mitt ljus och min kärlek och snälla, älska varandra, stöd varandra och var rädda om er.

Tack!

Översättning Ulla Krogh

You may also like...