”Månförmörkelse” – Geopolitisk/GCR/RV, Översikt – 9:e februari 2017

”Månförmörkelse” – Geopolitisk/GCR/RV, Översikt –
9:e februari 2017

 

 

Moon Shadow” – Geopolitical/GCR/RV Overview – Thursday – February 9, 2017

11:11:00 AM Emailed,Intel

Mottaget via e-post kl 11:11 AM EST för publikation. ~ Dinar Chronicles

 

Ytterligare en skarp tid eller ”startposition” har meddelats personalen och växlingskontoren för senare i kväll.

Det är annorlunda mot gårdagens skarpa, men båda var skarpa nattider, så vi tror att en (PM) eftermiddags – kontra en (AM) morgonfrisättning ser ut att kunna bli av.

Vi vet en månförmörkelse är säkrare för ZIM-innehavare – detta har varit känt sedan länge hos militära källor.

Den globala finansiella algoritmen rör på sig med full kapacitet enligt Kinesiska källor.

Kurserna flyter fritt nu. Med meningen, att växlingen kan ske fritt, av vilket belopp som helst, var som helst i världen … och ja, när som helst.

Republikanska militära styrkor har kontroll över alla aspekter i USA:s regering, diplomatin, lagstiftningspolitiken och rättsväsendet, enligt Ehite Knights källor.

De långa tiderna för bekräftelser från kabinetten, är helt enkelt ett verktyg för demokraterna som bara köper tid (och relevans) innan den finansiella övergången sker. Alla vet, på båda sidor av vägen, vad som är på väg att släppas, enligt Capital Hills källor.

Samtidigt genomförs åtgärder för GESARA, som kommer att införas av Republiken. Det är därför den nya invandringsbestämmelsen skulle finnas under 120 dagar, som en temporär åtgärd som kommer att bli permanent.

Trump vill desperat att RV ska starta, så att han kan lämna Vita huset – inte stanna. Ordförandeskapet har blivit som en fängelsecell för honom, sedan han på ett falskt sätt vunnit efter att av utländska regeringar ha tvingats till det, genom utpressning.

Trump räknade inte med att vinna på valnatten. Ingen gjorde det. Titta på bandet med hans tacktal, och se hur chockad han är.

Ryan, Pence och Priebus tar alla kulor för Republikens politik, medan Trump, Conway och Bannon tar alla medias kulor, under tiden med nödvändiga förändringar för genomförandet av GESARA, dag efter dag, tills det är klart.

Denna plötsliga politiska turbulens, förutsågs av Republiken och därför behövdes en ”eldfängd president” a la Trump eller Clinton, för att kunna få Ryan.

Båda valkandidaterna var kända av underrättelsetjänsten som mycket smutsiga, och kunde enkelt plockas bort strax efter valet, på grund av skandaler.

Se alla nuvarande politikers oro av att behöva avgå i slutet av februari, tillsammans med Trumps offentliga avgångssaga som kommer i slutet av mars, för då undviker han att bli åtalad för affärsetiska överträdelser.

Ryssarna och Kineserna regisserade detta, eftersom de har de mesta värdepappren gällande USA, och enades om denna övergång under internationella konkursförhandlingar i domstol, med Republikens ledarskap.

Ingenting händer naturligt eller slumpmässigt vid denna tidpunkt, allt är planerat av NPTB och avslutas i framöver i vår nation, om cirka 50 till 100 år.

Trump kommer att avgå med en ursäkt av att vilja bevara sin karriär av affärsintressen, och den sanna Republikens ledarskap stiger rakt in, och missar inte något. Och alla i D.C. vet det.

Trumps avgångsprocess kommer sedan att ta fart efter Högsta Domstolens senaste tillägg, och kommer att avslutas i mitten av mars eller vid vårdagjämningen den 20:e mars.

Lägg märke till hur media börjar driva Trump mot åtal hela tiden nu. De vet också exakt vad som händer, och gör sin del.

Valutainnehavarna befinner sig just nu på en rekordlåg nivå av kännedom, eftersom det bestäms av webbtrafiken och hela internet klickas för valutarelaterade sidor, inklusive dagliga och veckovisa konferenssamtal, som alla övervakas dagligen.

General Dunford övervakar varje aspekt av Republikens övergång, i alla operationer – han är den ende som vet den verkliga strategin och han är den ende de Kinesiska Äldre litar på, för att leverera RV säkert till folket.

Högsta Domstolens nominerade Gorsuchs bekräftelse, kommer att signalera den återställda Republikens GESARA-förändringar, för hela allmänheten.

Ryan får fullt förtroende för att återinföra guldstandarden, och utge den valuta som är guldbackad igen, tryckt av staten och inte av FED.

Dunford kommer inte att inta en politisk position bredvid Pence, vilken kommer att tillsättas som en tillfällig President. I själva verket har hans avgång nu cirkulerat i underrättelsetjänstens kretsar för RV, att Mad Dog Mattis tar över rollen som ordförande i Joint Chiefs.

När det gäller Vita Huset, så kommer Ryan att upphöjas till presidentskapet, antingen omedelbart, precis efter 2018 eller vänta med att kandidera till 2020, med en kvinna som kandidat för vicepresidentposten, troligen den nya ambassadören på Utrikesdepartementet, Nikki Haley.

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2016/01/11/politics/paul-ryan-nikki-haley-state-of-the-union-obama/index.html?client=safari

GOP försöker att ställa upp 4 eller 5 Presidentvillkor, genom en kombination av Pence/Ryan/Haley, baserat på det enorma välstånd som säkert kommer att översvämma landet efter RV.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...