Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 1 augusti

m_magdalena

Maria Magdalena

Måndag 1 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag har en del att säga till Er idag. Många är oroliga för allt som händer ute i världen. Det ser mer ut, när det får ett så stort medialt intresse. Det har alltid hänt mycket på er jord men allt har inte fått något medialt intresse. Det beror på var man riktat intresset och vilka uppgifter man har fått till sig som kan vara av intresse att skriva om. Det skrivs inte mycket om svårigheter som händer längre bort, då de inte på samma sätt kan skapa den rädsla och den spänning som behövs för att sälja dessa nyheter.

Det är rädslan som driver människor att göra saker som de aldrig skulle göra om de befann sig i balans med sig själva. Rädslan driver också upp hatet och ökar separationen mellan människor. Det är genom att utse några till syndabockar som man kan få människor att slåss med varandra. En lugn och balanserad människa har inget behov av att slåss och kan se ”över” oenigheter sins emellan. De ser att man kan ha olika åsikter och ser ingen anledning att bråka om detta.

Var och en har sin egen väg att gå och allt de möter är sig själva, oavsett om det är glädje eller ilska de möter. Det är kanske dags att granska sitt eget inre, för att förstå vad det är du behöver släppa hos dig själv, om det är mycket negativitet du möter i samspel med andra människor. Vi har alla vår läxa att göra och det är dags att vi avslutar den nu. Se rädslan för vad den är.. en förlängning av dualiteten. Du kan inte vara ”ett” med din granne om du samtidigt är rädd för honom/henne.

Rädslan är vår värsta fiende samtidigt som tilliten är vår största vän. Tilliten till dig själv, din nästa och framförallt till din Fader/Moder Gud. Han/hon som älskar er över allt annat och gör allt för att ni ska kunna återvända hem. Hem till ljuset, till era familjer och era vänner som nu står tillitsfullt och väntar på er. De är starka i sin tillit och viker inte en tum från er sida. Skulle ni se hur hängivna de är i sin tillit och kärlek till er, så skulle ni kasta rädslan långt bort, ty ni skulle förstå att ni inte behövde den längre. Världen skulle med ens öppna sig vid era fötter och den skönhet ni skulle skåda där, skulle för ett ögonblick ta andan ur er, därefter skulle den ersättas med en sån intensiv glädje att det inte skulle få plats med något annat. I det ögonblicket är du hemma i den värld som du tillhör och egentligen aldrig lämnat.

Släpp in glädjen i era liv kära barn och låt skrattet och sången visa vägen. Njut av dagen och släpp in ”nuet” i ditt liv. ”Nuet” driver rädslan på flykten, den får inte plats där. Rädslan styrs alltid av ett ”då” och en eventuell framtid. Sinnet kan inte få fram en rädsla från något som ”är”. Händer det något så handlar du, rädslan kommer alltid före eller efter något som hänt.

Tänk på det kära barn, för att få bort rädslan i era liv: LEV I NUET ! Träna dagligen i att så ofta som ni kan vara i det nu som just nu är, vare sig ni arbetar, tränar, äter eller städar.

Meditera dagligen så att ni hjälper er själva att finna ert ”nu” och ert hjärta.

Det viktigaste jag vill säga är: Släpp rädslan. Känn kärleken som omger er från topp till tå.

All min kärlek till Er

Maria Magdalena

 

Du gillar kanske också...