Maria Magdalena via Elisabeth Persson, 25 mars, 2024

Den här kanaliseringen gjorde jag igår morse den 25/3 till eventet igår. Dela och sprid så fler kan flöda i ljus!
Jag är Maria Magdalena, och jag kommer med ett meddelande från källan till alla de ljusarbetare och starseeds, som tar ett steg framåt idag…
Mina avsikter och intentioner är att samla alla gyllene barnen så för att vi ska skapa en bättre värld tillsammans, för er som är med på resan av ett högre medvetande.
Utan kontakt med Jeshua, så hade detta ljus aldrig kunnat spridas, och utan Josef och Maria hade Kristusljuset inom dig aldrig fötts, för de fick detta ljus av sina förfäders i stjärnorna som drog ner detta ljus till moder jord.
De tre vise männen kom till platsen Salomon med ett ljus från en stjärna, och planterade detta ljus i det första templet för de skulle bygga himmelriket på jorden.
Ljuset de kom med var Kristusljuset, så du kan öppna ditt kungariket inom dig, och sprida ljuset, informationen utom dig.
Om några dagar har du möjlighet att förkroppsliga kristusljuset. Inom en vecka senast 8 april kommer du att få ett test om du ska vara bärare av kristusljuset, vilket är en hög kärleksfrekvens i ditt hjärta.
Du kommer att testas i om du kan hålla detta ljuset oavsett vad andra säger och gör och känna ovillkorlig kärlek till dina medmänniskor.
Klarar du denna uppgift kommer du att förkroppsliga ljuset så att den ovillkorliga kärleken lever inom dig.
Först ska du rensa alla energier som inte ska vara där. Dra in tre djupa andetag. Gå upp till källan och hämta ljuset. Dra ner det i ditt hjärta.
Säg; Kära Universum, visa mig hur jag kan försegla mitt hjärta!
Försegla hjärtat genom att sätta sju ringar, lager av ljus runt hjärtat. Fysiska hjärtat, emotionella hjärtat, mentala hjärtat. Det astrala hjärtat och din energi mapp. Himmelska och det Kausala hjärtat.
Vi tar bort alla revor, hål och fläckar genom att sända en vit energi från Serapis Bay.
Säg; Kära Universum, visa mig hur jag kan få mina fysiska och icke-fysiska chakran att snurra och flöda!
Föreställ dig att det kommer en pelare av silverljus ca 39 cm uppifrån källan rakt genom din kropp från det galaktiska centret ner till The Soul Star Chakrat och ner genom alla fysiska chakran luckrar upp och renar alla fysiska chakran går förbi dina icke fysiska chakran och går ner till kärnan av moder jord.
Föreställ Dig nu att du har rötter under dina fötter som drar upp ljus från moder jord. Sedan öppnar du upp portaler under dina fötter. Vänd pelaren av silver går igenom de icke fysiska chakran upp via dina fötter, öppnar upp dina fysiska chakran och går tillbaka upp till ursprungs källan solen, Central Solen och ner till kärnan av kosmos. Norra Stjärnan.
Efter att du har rensat och förseglat hjärtat.
Säg; Kära Universum lär mig en teknik för att ta bort alla lägre energier som inte gynnar mig!
Jag rengör nu alla lägre energier som inte gynnar mig. In kommer sjunde strålens vita ljus och tar bort allt ljus som inte håller det högsta ljuset.
Jag vill att du sätter en hand på magen, och solar plexus och en hand på hjärtat. Jag nollställer nu min kontrollpanel till mitt ursprung. Så är det så blir det.
Du är nu rensad, healad och transformerad till ett flödande ljus.
Du kan verkligen känna att du tar ett steg framåt idag, när du lämnar all gammal energi bakom dig. Du tar steget vidare,
Jag tackar starseeds och lightworkers, för att du har förkroppsligat Kristusljuset och sänder villkorslös kärlek ut i världen till alla mina gyllene barn.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *