Agartha via Karen Vivenzio, 11 januari, 2018

Agartha (Inre Jorden)

Via Karen J. Vivenzio, 11 januari 2018

Käraste barn – ni är en ledstjärna av ljus, ett välsignat hopp, för allt som omger er nu är av den nya världen. Det finns ingen mer kamp, inga fler strider, bara en ny början av ett oändligt ljus. Ni har kämpat mot många hinder och sedan kommit tillbaka många gånger för att göra om allt igen, för er själ har levt många liv på många olika platser. Ni har alla gått igenom hela registret – alla raser och alla religioner – och kommit tillbaka till ruta ett för att sluta cirkeln genom att rasera allt det nonsens som ni har fått lära er. För de lärdomar ni nu har lärt er utgör ett helt varv, en cirkel av minnen om hur livet levdes på andra sidan slöjan. Himmelriket på Jorden kommer att komma, kära barn. Himmelriket på Jorden håller på att förverkligas genom er. Det är så många som har fått nog, de är inte villiga att stanna kvar i rädslans illusion längre.

För så många har blivit nertryckta, förtvivlade och utan hopp. Ljusarbetarna kommer att plocka upp bitarna av allt som har gått fel och dra ett streck över det som varit. Det kommer inte att bli lätt men är av yttersta vikt, och var och en av er har en speciell gåva att dela med er av, en unik bit av pusslet att tillföra. Denna pusselbit, denna dolda talang, denna unika orsak till att du är du – bestående av alla liv du har gått igenom – är som en oslipad diamant där själen nu lyser igenom. Många aspekter av samma historia berättas nu för nya generationer. För de som kommer fram nu kommer att leda vägen till ett helt nytt spel. En ny scen har satts upp, strålkastarna lyser, inga hinder i vägen, det här den tid när de slumrande vaknar och minns varför de kom hit.

Öppna era hjärtan och frigör er från rädsla, för vi vandrar bland er. Dold under Jordens yta finns en mängd information lagrad i själva kärnan. En del filmer som ni ser avslöjar det stora mysteriet – för vi är de ni söker, era förfäder. Kom hit och se, för vi har nu öppet för att välkomna er tillbaka till det ljus som omgav er för så länge sedan. Dolt i djupet av ert hjärta finns mysteriet och magin från forna tider.

Djupt inom er finns en brinnande låga av kärlek, upplyst av helig eld. Det här är en låga av frid och nåd, som brinner klart. Så res med oss till Jordens inre där hoppets låga brinner starkt, för vi har hållit lågan brinnande för er. Det är dags att komma hem till er egen själ. Vi kommer att träffa er snart. Snart kommer det att vara säkert för oss att komma upp från Moder Gaias inre och vara tillsammans med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 www.karenjvivenzio.comwww.karenivenzio.com

 

Du gillar kanske också...