Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 19 december

m_magdalena

Maria Magdalena

Lördag 19 december 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag är här idag för att berätta om den nya tiden som skall komma och som också redan är här. Energierna som nu har intensifierats påverkar er alla på något sätt. För en del känns det mest fysiskt, för andra mer psykiskt. Sanningen är att det påverkar er både fysiskt och psykiskt samtidigt. Det kan vara så att du har många spänningar i kroppen, där energierna just nu arbetar och då känns det mest fysiskt. Andra kan känna mer motstånd i livet för att det påverkar en mer psykiskt. Gemensamt för alla är att man känner sig trött och har ett stort behov av att vila. Det är bra att ge er själva den vilan, kära barn, för ni behöver den. Kroppen behöver tid för att anpassa sig efter det nya och läka sina många ärr som har fastnat under tidens förlopp. Försök finna tid för att hela och läka er kropp och själ och ni kommer att få tiofalt tillbaka.

Det är bra om ni kan arbeta i en lugn takt med en blick inåt hjärtat, så att ni är närvarande så mycket som möjligt. Ni kan lättare bevara er energi samtidigt som ni gör de val som är bäst för er. Var i hjärtat, kära barn och ni ska se att världen öppnar sig för er på ett kärleksfullt och positivt sätt. Det kommer att leda er framåt till de nya kristallina jag som ni är på väg att bli. Kristallerna växer sakta i era kroppar, det är därför ni är så trötta nu och upplever att det händer så mycket inom eller utom er.

Allt är som det ska, ni är på väg tillsammans med Jorden och upplevelsen av ljus kommer att bli starkare och starkare. Vet att vi finns runt er och bistår er allt vad vi kan. Vägen är er men vi kan mildra den och förstärka era goda intentioner så att det kan kännas lite lättare och ni får de         aha-upplevelser ni behöver för att lättare förstå och glädjas över era framsteg.

Era ögon skulle tåras av glädje om ni såg alla framsteg som ni gör idag. Vi sjunger och gläds med er. Änglarna sjunger och spelar sin jubelsång. Alla är tacksamma och glada för alla framsteg som görs på Jorden idag. Känn detta djupt i era hjärtan och förstå att vägen inte längre är så lång att gå.

Ljuset är här nu, kära barn, fånga det i handen och låt det bli ert ledsnöre nu. Det finns där för er, det är bara att ta in det i era hjärtan och njuta av den tid som är. Njut varje dag av allt som finns runt dig. Det finns alltid något att njuta av och lyckan kommer sakta att mer och mer ta över i ditt liv.

Jag önskar Er alla lycka ”nu” i detta ögonblick och i nästa.

Med all min kärlek

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...