Saint Germain via Susan Leland, December 8th

saintgermain

Merlin: Världen väntar på er att bli aktivister

December 8, 2015

 

Jag är Merlin. Och jag kommer till er som trollsländan. Det är absolut min favoritform att skifta mig in i!! Jag känner till detta magiska mycket väl. Så jag kan säga er att jag är ganska kunnig då det gäller transmutationer – en omskapande transmutation, för det är vad formförskjutning är, när allt kommer omkring.

Ni håller på att transformeras, men inte så helt och fullt att det är identifierbart. Med andra ord, ni ändrar inte er form helt och hållet. Det är snarare så att ni för er in i ett högre tillstånd av varande, högre vibrationer, och låt oss bara säga, kristallina – klara, inom och utom. Med detta säger jag att ni har fått mycket mer klarhet, och ni håller på att bli mer klara till världen runt omkring er, ni vibrerar vid en högre nivå där det inte finns en känsla av separation, utan snarare en av Enhet!!

Och även om det kan förefalla underligt för er så kommer det ett ögonblick – en dag i er tid – då allt kommer att bli kristallklart för er. Ni kommer att tänka, eller ta emot tankar och känslor, vilka är så helt i harmoni med varandra att de kan anses vara på samma ”våglängd” – ni känner till det uttrycket.

I detta ögonblick existerar ni på denna nivå, men ni har också en existens, närvaro, på nivåer som inte vibrerar så högt. Om ni nu observerar eller om ni i själva verket deltar så är det svårt att sätta er själva på en bergstopp och leva livet av en Mästare helt och hållet, för ni är en bro – ni är i processen av era omskapande transmutationer, men ni är inte färdig med det än. Och det finns ingen ”deadline”, Jag litar på att ni förstår att jag använder ett ord i ett tre-dimensionellt sammanhang – jag skriver inte under på det. Men det finns ingen deadline för er att fullborda era transmutationer. Allt sker i er egen individuella fart och takt.

Det är nu så att ni har unika tillfällen att nå de Högre Världarna – där bara Kärlek existerar – att vara en Empatisk Observatör – och samtidigt ingjuta de lägre dimensionella nivåerna på ett aktivt sätt!! Så jag säger samma sak som Ashtar – Ni har alla möjligheter och tillfällen att delta i att förändra Världen! Och med förändring så talar jag om att assistera och stöda Världen, globalt, i dess omskapande transmutationer! Tro det eller ej, men detta är förbestämt – till och med det som kan förefalla vara det svåraste av alla saker att göra, ge Fred till Världen, till exempel – stoppa allt skjutande, bombande och all vrede och känslor baserade i rädsla, vilka inspirerar skjutandet och bombandet. Skrämmande, eller hur?

Ni kanske lyssnar på mig och säger, Nå, Merlin, jag är bara en person i en mänsklig kropp. Och även om mitt hjärta och längtar efter Fred på Jorden, hur kan jag möjligtvis bidra med något? Och mitt svar till er att ni redan gör det. Ni har bidragit och ni gör det till och med nu. Då ni sänder ut denna Kärlek, så tänk på det som en ”Radiosändning”. Ni höjer era röster. Ni uttrycker er själva på ett älskvärt sätt, som sänds runt om i Världen – och bortom!

Och det är en del av ert engagemang att vara en Ljusarbetare, eller om ni vill – kanske att detta är en ny term för er som Ashtar har introducerat, men jag säger det också – Ni blir en Aktivist, en Ashtar-på-Vägen-Aktivist, en medlem och representant av Ashtar Kommande Aktivist Grupp eller Förbund. Ni kan säga det på många sätt, men de betyder alla samma sak. NI KAN INVOLVERA ER!!

Så, vi bjuder in er att välja ett ämne som ni har passion för. Bara därför att er granne knackar på dörren och säger ”jag knackar på dörrar i grannskapet för att få stöd för en viss sakfråga”. Om ert hjärta säger att ni skall gå med er granne och stöda och ge er Kärlek och era Högre Vibrationer till detta, så för all del gör så, gör det! Men om ni inte stöder vad er granne gör till den utsträckning att ni passionerat vill bli involverade, så ge er granne en kram, ett tack, låt det vara vad er granne höjer sin röst för.

Därefter identifierar ni er passion och finner grannar i ert samhälle, – och detta kan vara ett internetsamhälle, vilket är globalt! För om ni inte har passionen för det, ja, ni kan signera en namnlistat och göra en del sådana saker. Men jag talar om att gå längre. Detta är vad Ashtar menade ”Ta kontakt! Hitta folk att tala med, att utbyta information med, bygga en stödgrupp för den förändring som ni har passion att möjliggöra. OCH GÖR DET SEDAN!! Ni kan göra det hela på era datorer, ni kan göra det via lokala möten. Det finns en stat som är särskilt berömt, som har mycket att säga till om i dess styre, för där börjas det med lokalmöten. Det är Bernie’s stat. (Bernie Sanders i Vermont).

Prata om magi!. Han (Bernie) är här vid en tid då hans röst behövs så mycket, och han är med var och en av er och med hela folket, även de som inte erkänner eller ärar honom. Han höjer sin röst till stöd för allt som är för folket. Han känner till NESARA. Han lägger fram lösningar utan att nämna NESARA, för han skulle naturligtvis omedelbart separeras från sin fysiska kropp om han skulle nämna det vid namn. Men NI kan nämna det och NI kan stöda det!!

Såvida ni inte är med oss i detta program som en som har, skall vi säga blivit inspirerad att signera ett papper som säger att ni inte kommer att tala om det – och vi är ibland ärade av närvaron från en eller fler av dem. Vi vet inte vilka de är. Vi kan inte namnge dem. Vi vet bara att de är med oss. De kommer i Kärlek. De kommer för att höra vad vi, talarna här, inkluderande Mästarna Tara och Rama, har att säga. De kommer för att känna kärleken, för att vara med oss i vår kärleksfulla tjänst och göra oss tjänster genom att bidra med deras kärlek för att stärka vad vi uppnår här!!

Men ni, mina kära, ni som inte har signerat något sådant avtal, ni har makten att höja era röster!! Stöda NESARAs principer på så många sätt, för om ni tittar på NESARA så täcker det så många aspekter av er livsstil. När det väl uttalas kommer det inte längre att finnas några aktiebolag – storföretag som dikterar allt från era medicinska behandlingar till själva maten ni lägger i er mun. Det kommer inte att kunna förgifta planeten längre med deras giftiga chemtrails, strålningen och allt de har gjort.

Och varför har detta pågått? Det är därför det behövdes att folk blev Aktivister, för att föra in magin av Kärlek, att skapa transformationerna i Världen, allt igenom Världen, att lära, att öppna ögon och Hjärtan, att förse själva klimatet eller atmosfären där dessa transformationer skulle välkomnas och förstås!! Vad tjänar det till för oss att rensa världen från gifter och föroreningar och sedan se hur det förorenas igen? Det är bara en fråga som har sitt eget svar. Ni känner redan till svaret och ni vet redan att DET INTE KOMMER ATT HÄNDA I DEN GYLLENE ÅLDERN!!

Om nu någon vill flytta till den andra jorden för att fortsätta sin livsstil så är det deras val. Men fler och fler hjärtan och sinnen öppnar upp sig till visheten av att komma samman i Enheten att ära allt liv och av att träda fram och göra något gynnsamt för transformationerna!

Så vi står framför er, i partnerskap med er på alla sätt, och framför allt, älskar er mer än ord jag eller någon av oss kan uttrycka! Och vi ber att bli Aktivister än mer, att finna en till plats dit ni kan skicka ett brev – eller en person, eller 10 eller 20 som ni kan lära eller tala till eller hjälpa på vägen. Det är så som det blir gjort globalt! Det är hur man når in i vad som finns kvar av den tredje dimensionen och möjliggöra omskapande transformationer där, för de måste nå dit, för det är där som NESARA kommer att uttalas!!

Det är inte så att NESARA ursprungligen kom ifrån de lägre vibrationsnivåerna i den tredje dimensionen. NESARA är heligt och, ja, en helig lag, eller grupper av lagar, men det inspirerades, skrevs och gick igenom för att transformera de lägre vibrationerna av den tredje dimensionen till Högre och Högre och Högre nivåer. Med andra ord, det är nyckeln till att öppna dörren till den Gyllene Åldern!!

Och det kommer andra uttalanden, andra mirakel eller magier, eller som kommer att förefalla magiska, som alla väntar liksom paket under Julgranen. Men ni, Mina Kära, är de verkliga trollkarlarna! Ni är de som kommer att få dessa paket att öppnas. Och det är genom att lyssna på era Hjärtan, höja era röster och uttrycka er själva än mer som detta kommer att bli gjort snabbare.

Vi för oss framåt med blixtens fart just nu! Vi bjuder in er att förena er med oss. Man skulle kunna säga att vi går med ”warpspeed”, så starta upp era motorer av Kärlek och förena er med oss längst fram i paraden in i den Gyllene Åldern. Låt oss vara Magiska – inse, aktualisera, och uttrycka oss tillsammans. Tack så mycket, kära familj, för att ni är här med oss, för att ni för in än mer magi in i dessa dagar av Heliga Helger. Vi ger er vår Kärlek – ovillkorlig, Högre Dimensionell och Oändlig, och vi gläds åt att få er kärlek! Och så är det. Namaste.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

 

http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-12-08-15.html

http://www.ashtarontheroad.com/merlin-the-world-waits-for-your-activism.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, December 8, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...