Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 20 april 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
20 april 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och idag har jag kommit för att bistå er, kära bröder och systrar på Jorden.
Jag kommer för att dela med mig av min kärlek. Kärlek är det som människorna och Jorden behöver som mest nu i de tider som ni befinner er i. Lyssna in kärlekens röst inom er och känn kärleken runt omkring er.
Kärlek finns överallt där ni väljer att se eller känna den. Den finns i fågelns sång, i blommor som precis har slagit ut, i vattnet som porlar i bäcken eller i solens varma sken som lyser över Jorden. Ja, varhelst ni vänder blicken kan ni upptäcka kärlek om ni söker efter den.
Det kan räcka med att stilla ert sinne och njuta en stund av lite lugn och ro, medans ni lyssnar på musik eller en fågels sång medan vinden rufsar runt i ert hår. Det behövs inte så mycket, det räcker att bara vara och vila en stund i sig själv. Det kan vara korta eller långa stunder men alla är de värdefulla och de ger dig ett andrum och fyller på din energi.
Ni behöver fylla på er energi för att kunna möta de utmaningar som den här tiden för med sig. Det är i de stilla stunderna som ni lättast kan vara i nuet och det är också där ni fyller på er kraft och energi. Tankarna kan vara lite irrationella och pendlar mellan det som har varit och det som kanske händer i framtiden, de tar en del av er kraft genom att de för med sig oro över det som har hänt eller det som eventuellt kommer att hända framöver.
Det är i lugnet och stillheten inom er själva som ni kan vara här och nu och all oro försvinner för den finns inte där. Här kan ni forma ett nytt liv med andra möjligheter med hjälp av kärlekskraften som finns inom er. Ingen ting är omöjligt, allt är möjligt så länge man låter kärlekskraften styra ens liv.
Ge kärlek till er själva, kära bröder och systrar, slösa med er kärlek och låt den spridas vida omkring. Det är det kraftfullaste vapen som ni har på Jorden idag, ju mer ni använder er av den energin, desto vackrare blir er Jord. Det är en tid för förändringar och de börjar inom er själva.
Ni är många som har insett det och det bildas lite olika rörelser överallt i er värld som förmedlar kärlekens språk. Det finns många texter som skrivs vilka innehåller kärlekens budskap och musiker som använder sig av kärlekens djupare budskap som är den villkorslösa allomfattande kärleken som genomsyrar hela universum.
Kära människor, det är så mycket som händer nu med er individuella och globala utveckling så det kan krocka lite här och där, men det är övergående och ni vandrar alla uppåt i den spiral som ni befinner er i. Det är en vacker spiral så njut av era dagar på Jorden. Njut av dagen idag, det är en speciell dag och ni är alla unika kosmiska varelser på en kosmisk planet som nu åter vandrar in i en större gemenskap med era kosmiska bröder och systrar i det solsystem och galax som ni tillhör.
Utvecklingen går vidare, den stannar aldrig upp men man kan bara ta ett steg i taget. Erfarenheter avlöser erfarenheter men allting blir lättare och ljusare för varje steg som ni tar i den spiral som ni befinner er i.
Ni har många kosmiska vänner runt om er nu, kära bröder och systrar, de hjälper er på olika sätt så att övergången till en högre medvetenhet kan ske så smidigt som möjligt. Det finns många änglar som sjunger lovsånger till er ära och ni kan känna deras glädje och kärlek i era hjärtan i era stilla och meditativa stunder.
Jag vill återigen be er om att följa er inre hjärtas röst och inte lyssna för mycket på den högljudda oroliga rösten i ert sinne. Försök koppla hjärtat till ert sinnes visdom som ligger lite ovanför det praktiska sinnet. Det är tillsammans med hjärtats kärlek och er inre visdom, er intuition, som ni kan förändra er värld. Den lilla världen som rör dig själv, men som också i det större perspektivet förvandlar ni er yttre värld till en bättre plats att leva och bo på.
Känn och förnim kärleken inom er, låt den växa så att den kan slå ut i full blom, så att alla kan få se och njuta av den.
Jag sänder er alla min kärlek,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *