Arkeängel Metatron med flera, 20 april, 2024

Ärkeängel Michael, Kommendör Ashtar och Moder Maria: Timing för RV, Med-Beds, Tidslinje Split, Solblixt/Uppstigning?

20 april, 2024

av Dancing Dolphin
https://voyagesoflight.blogspot.com/2022/04/timing-of-rv-med-beds-timeline-split.html

Vad händer med RVn, Med-Beds, Solblixten/Uppstigningen, tidslinjedelning? Jag bad mina kontakter att ge ett meddelande till Ljusarbetare om de hade något att dela med sig av i detta ämne. Jag bad om ett förtydligande bara för att jag inser att vi inte kan få tidsangivelser på dessa händelser. Detta var ett muntligt meddelande och jag transkriberade det senare, under några dagar. Jag bad också Metatron att vara min Portvakt för skydd och att bara tillåta ett Väsen i taget.

METATRON: Ärkeängel Michael är först.

Ärkeängel MICHAEL:

Hälsningar, Ljusarbetare! Detta är något som inte behöver diskuteras. Det är inte viktigt för någons andliga tillväxt att veta framtiden. Det är bara relevant för dem som inte har gjort arbetet, som inte har rensat sig från maligniteter, från mörka tankar och handlingar; de som inte är fokuserade på ljuset. Dessa är de enda som behöver den här typen av information…vilket betyder att du och dina Ljusarbetarvänner som verkligen redan är ”högt över” resten inte har några bekymmer. För hur det än blir, kära hjärtan, ni kommer alla att bli omhändertagna!

Jag inser att det har varit väldigt svårt för Ljusarbetarna. Ni har haft det svårt i hela era liv. Ni har använt era sköldar och skyddat er så mycket som möjligt, men många pilar genomborrade era hjärtan. De med stängda hjärtan och sinnen kände sig hotade av er vilja att gå utanför normen, er nyfikenhet och ert mod. De var avundsjuka så de hånade och förlöjligade er. Jag säger till er alla – ni får beröm för att ni står på er!! Även om denna grymma behandling fick er att bli tysta. Ni stod fortfarande på er och fortsatte er strävan efter sanningen, ljuset och andlig kunskap. Ni var sanna mot era själar. Så tack till er alla! Grattis! Bravo!

Ni är en speciell grupp! Ljusarbetare och Stjärnfrön, ni gör ett enastående jobb! Om denna så kallade tidslinje splittras just i detta ögonblick behöver ni inte bekymra er. De med lägre vibrationer kommer att gå sin väg och ni behöver inte oroa er för vad som händer med dem. De har valt sin väg. Ni har valt att söka upp ljuset och att få kunskap.

Ni som har planerat att bli Humanitärer, ni är förberedda på det positiva resultatet. Så om RVn inträffar är ni förberedda och redo för era Inlösningsmöten. Du kommer att dela ditt hjärta om vad du vill göra, och låt sedan chipsen falla där de kan.

Om ”solblixten” (Uppstigningen) som ni har hört talas om kommer först, kommer ni varsamt att vägledas på en ny väg. De av er som är redo för nästa steg kommer att ledas på vägen mot det resultatet. Din själ och ditt högre jag har ett absolut val över vad du vill göra! Det här är inget som görs mot dig. Jag kommer inte att gå in på detaljer om det, utan vet bara att allt kommer att göras för ditt högsta bästa. Så jag säger detta med den största kärleken och respekten till er alla: Jag önskar att ni får vara lugna och inte oroa er för vad som kan hända.

Om dessa så kallade Med-Beds kommer eller inte är inte viktigt; för antingen kommer du att ha dem när RVn inträffar, eller så kommer du inte att behöva dem på grund av Blixten/Uppstigningen. Så, du är o.k.! Och även om några av dina familjemedlemmar eller närmaste vänner valde den ”andra” vägen, kommer du att vara bekväm med det eftersom du vet att de gjorde det val som är bäst för deras Själsinriktning.

Var lugna, kära Ni. Jag älskar er alla mer än ni kan förstå, och jag är mycket glad att få prata med er ikväll. Det här är er ärkeängel Michael. Jag kommer att avsluta nu. (Tack, ÄÄ Michael!)

METATRON: Nästa är Ashtar, han skulle också vilja säga några ord.

Ashtar Kommando
KOMMENDÖR ASHTAR:

Hej, kära Ljusarbetare av Gaia! Det här är Kommendör Ashtar, och det här är verkligen min titel. Vi vet att det finns flera berättelser om Gaia inom olika kretsar. Möjliga resultat och många tidslinjeprojektioner delas på ert internet. Och det är precis vad de är – projektioner. Jag vill förklara lite om ”hur saker händer” för människor på Gaia.

Vi (Ashtar Command & den Galaktiska Federationen) kom till Gaia för många år sedan på Moderns och Faderns begäran för att hjälpa Gaia med hennes och hennes folks uppstigning. Gaia själv är en Ärkeängel, en mycket utvecklad Varelse full av kärlek. Hon klev in i denna roll att bli en planet och ta den från mörker till ljus. Genom miljarder år höll sig Gaia orubblig medan saker hände som var oväntade, och otaliga civilisationer steg och föll. Hon höll kursen med kärlek och tålamod i sitt hjärta.

Många av er på planeten har nu varit här sedan direkt efter Gaias skapelse. Kallelsen gick ut och ni erbjöd er att hjälpa till med detta storslagna experiment som vi kallar ”Projekt Gaia.” Ni, genom era olika ”Själsgnistor” (ni kan kalla dem tidigare eller framtida liv) arbetade outtröttligt genom att plantera frön av ljus på Gaia och i mänsklighetens hjärtan under tusentals år. Era Själsgnistor har levt liv på Gaia, på andra planeter och till och med på våra skepp. Dancing Dolphin har träffat två av hennes Själsgnistor som båda har tjänstgjort i den Galaktiska Federationen vid olika tidpunkter; i olika kapaciteter och som kommer från två olika planeter. Så vi är alla en familj Kära Ni, alla en familj, och vi arbetar alla på detta enorma projekt tillsammans! Projektet är att föra Gaia tillbaka till ljuset. Att föra Gaia (och alla hennes folk) upp, upp genom alla steg i Uppstigningen, från mörkret till detta ljus.

Några av er hjälper oss med detta på sätt som ni inte är medvetna om. Till exempel kommer ni upp till våra skepp när er kropp sover. Er själ reser via Astral Projektion för att delta i möten med oss. Ni är våra ”Stövlar på Marken” och ger oss rapporter om vad som händer på Gaia ur er synvinkel; till exempel hur människor tänker och känner omkring er. Ni förser oss med information som vi använder för att hjälpa till att fatta vissa beslut.

MEN – och detta är MYCKET, MYCKET, VIKTIGT! Vad som händer med era tidslinjer, huruvida RVn, Med-Beds eller Solblixten kommer först kontrolleras inte av oss! GAIAS KOLLEKTIVA MÄNSKLIGA MEDVETANDE kontrollerar vad som händer. Ni ger alla feedback genom ert undermedvetna, och ni bestämmer tillsammans vad som händer. Oavsett om RVn går, om det här eller det händer, även ner till väder eller krig. Jag vet att några av er tror att det är ”Gud” som gör detta, men det här är ett INTERAKTIVT EXPERIMENT, och NI HAR ALLA KONTROLL. Vi hjälper till.

Så om de flesta människor på Gaia känner att ”det här tar för lång tid” eller ”det här går för fort, vi måste bromsa det” så är detta vad som händer. Ni bestämmer alla tillsammans och vi hjälper till med att utföra era anvisningar. När det gäller saker som att dela upp tidslinjer – vi kan hjälpa till med det, men vi blandar oss inte i. Det är er kollektiva kallelse! Modern och Fadern bryr sig inte heller. Så jag kan inte berätta när Med-Beds kommer eller om RVn eller Uppstigningen kommer att ske först, etc. Jag kan inte berätta det för er eftersom jag inte vet. Det bestämmer ni alla tillsammans! OK? Ni bestämmer det tillsammans.

Förstå att det är era Högre Jag som fattar dessa viktiga beslut – inte era 3D- eller 4D-sinnen. Många av er i era 3D- eller 4D-sinnen kanske säger ”Jag orkar inte längre! Det är hemskt här! Vi måste gå nu!” Men era Högre Jag som är kloka och lite avlägsna kommer att säga saker som ”Vi är inte redo ännu, inte redo att hoppa. Vi vill ha fler människor.” Det här sista exemplet är vad som har hänt under de senaste 10-15 åren när ni snabbt har närmat er er Uppstigning.

Ni kanske inte gillar att höra det här, men ni bestämmer också kollektivt om något som en pandemi skulle vara fördelaktigt i det långa loppet. Jag menar, se hur det har förändrat allas liv under bara en mycket kort period. Det väckte många människor genom att ta dem ur vardagen. Många människor tvingades ändra sitt sätt att arbeta och leva. Familjer kunde tillbringa mer tid tillsammans och resultatet blev en förändring i perspektiv. Människor inventerade sina liv och bestämde vad som var viktigt för dem. Som ett resultat finns det många positiva resultat som förverkligades även med den tragiska förlusten av liv; och det bestämde ni ALLA. Det fanns de som startade detta tillvägagångssätt genom att skapa viruset, men tillsammans lät ni det hända. Och jag vill tillägga att ni lät det ske med minsta möjliga antal dödsoffer. Det kunde ha varit en miljard gånger värre, men ni kontrollerade det. OK? Jag försöker ge er en ledtråd om hur kraftfulla ni är! Individuellt och som Grupp.

Det här är en mycket intressant och fantastisk fråga, Dancing Dolphin, och jag är så glad att du ställde den.Jag är medveten om att några av er som är vakna och medvetna har utövat gruppmeditationer. Jag hoppas att ni alla inser hur kraftfulla ni är tillsammans, hur ni kan kontrollera er framtid tillsammans! Ni väljer vad ni vill ska hända och gör det sålunda. Det kan ni (individuellt och kollektivt) göra! Ange din avsikt, visualisera vad du vill och så blir det! Fortsätt fokusera på det du vill. Lyssna inte på alla andra berättelser som flyter omkring. Det gör dig inget gott. Det drar dig ur din kraft för då börjar du ifrågasätta, flip-floppa och oroa dig i onödan. Gå in i din kraft och stanna kvar i din kraft.

Alla kraftfulla energier som har kommit in till Gaia lyser upp vägen för er alla. De gör det möjligt för er avsikt att bli mer fokuserade och för manifestationer att komma med lätthet. Tidpunkten för våren på norra halvklotet är inte av misstag. Det är en magisk tid av förnyelse och återfödelse för Gaia och för er också. Du kliver fram in i din nya verklighet. Gå samman, skapa medvetet vad du vill, och du kommer att få det. Inklusive, om du vill, hjälpa de som är i 3D att vakna försiktigt med sitt högsta goda i åtanke. Det kan ni föreställa er. Jag skulle inte säga manifestera det eftersom det är deras val. Men du kan föreställa dig att det händer och du kan hjälpa dem. Och det är vad ni alla har gjort. Ni har gjort allt detta för att hjälpa alla de som fortfarande sover. Så jag skulle uppmuntra er, om ni vill, att inkludera dessa 3D-människor i era visualiseringar, fantasier och er hoppfullhet om vad framtiden kan komma att erbjuda. Några av dessa människor som är på väg att lämna 3D och gå in i 4D; de har blivit mer empatiska och medkännande.

Vi ser, vi förstår och vi hör er tala på våra möten, och vi tar oss in i det kollektiva omedvetandet. Vi bevittnar allt lidande, all depression och ångest som pågår. Nedstängningarna var extremt svåra för alla och nu är folk oroliga för ett kärnvapenkrig. Jag vill säga till er, ett kärnvapenkrig kommer inte att hända, det är inte tillåtet att hända. SNÄLLA oroa er inte för det! Denna rädsla för detta kan dock vändas till något bra. På samma sätt som rädslan för viruset hjälpte människor att vakna och inse att de inte borde ta sina liv för givna och att livet i sig är dyrbart. Människor har varit så fokuserade på överlevnad; de arbetar bara för att köpa mat och ha ett ställe att sova på och de har glömt att leva – utan att det är deras fel.

Kom ihåg – Mänskligheten på Gaia är nu den vägledande kraften för ditt öde. DEN SOM BESTÄMMER DIN FRAMTID ÄR DU! NI ALLA! Ert kollektiva medvetande! Ni behöver inte titta utanför er själva. Det var vad jag ville berätta för er. DU HAR MAKTEN, så få det att hända så som du vill ha det. Skapa den värld du vill ha!

Vi har varit så glada när vi såg er alla samlas för att stå upp för era rättigheter och friheter och för de som saknar rösträtt. Vi har varit så välsignade att se detta och är så stolta över er! Och på samma sätt vet vi att ni kan göra detta! Du har absolut viljan att skapa din egen vackra värld på precis det sätt som du önskar att den ska vara.

Vi hejar på er hela tiden! Himlens Kompani hejar på er! Vi är era största fans, kära Ni. Ni är rockstjärnorna, okej? (skrattar), eller seriehjältarna, det är de ni är! Jag kommer att lämna er alla med dessa uppiggande och stärkande tankar. Ni är inte beroende av ett infall av någon gudaliknande varelse eller under kontroll från utomjordiska inkräktare. NI ÄR HJÄLTAR! Det är så det fungerar. Det är så det är uppbyggt, det är vad som händer.

Jag avslutar, men jag vill tillägga detta: saker förändras snabbt. Ni känner till frasen ”ingenting är hugget i sten”? Ja? Tja, kom ihåg att en strömbrytare kan vändas mycket snabbt. Det betyder att om tillräckligt många av er når en viss nivå kan något hända direkt. Ert ständiga input, manifestationer och era avsikter är extremt viktiga att fokusera på under hela dagen. Även om du är upptagen på jobbet, stanna upp och föreställ dig den värld du vill ha så ofta som möjligt. Fortsätt att mata in din positiva avsikt i mixen och det är hur det blir gjort.

Tack för er tid. Jag tackar för att ni lyssnar. Jag är glad över att komma och prata med er ikväll om detta eftersom det är oerhört viktigt. Och vi älskar och stöttar er alla! Vi är här för att hjälpa er. Kontakta oss om ni vill prata. Det är många, många av oss på skeppen som skulle älska att prata med er alla. Många av er har Själsgnistor på skeppen och jag vet att de skulle älska att prata med er. Sov gott! Lev väl!

Ni är kraftfulla varelser, mer kraftfulla än ni vet och vi älskar er.

Er Ashtar.

Tack, Ashtar för att du kom och pratade med oss ikväll! Jag kände din styrka och övertygelse när du pratade. Vi är tacksamma för ditt meddelande.

METATRON: Sist att tala är Moder Maria.

MODER MARIA:
Kära Dancing Dolphin, detta är er Moder Maria, den som ni tänker på som Jungfru Maria, JAG ÄR en Uppstigen Varelse. Jag vill komma in snabbt för att säga att alla de Uppstigna Mästarna vakar över er alla. Vi sänder er vår kärlek och styrka –och extra mod till de som behöver det. Allt stöd ni behöver – vi skickar det.

Vi vet hur många som lider just nu, och vi uppmuntrar er alla att hänga kvar så länge ni kan. Jag håller helt med om det Ärkeängel Michael och Kommendör Ashtar har sagt och jag ville tillägga att vi alla står bakom er alla! Vi ger er vår kärlek och vårt stöd.

Vi är stolta över er! Vi är övertygade om att ni kommer att lyckas oavsett vilket resultat ni väljer. Vi uppmuntrar er att samlas! Samlas i meditation, samlas i ren tanke och ange era avsikter så ofta som möjligt. Ni är verkligen kraftfulla varelser!

Jag skickar er min kärlek. Jag är mycket glad över att få prata med er alla denna kväll.

Evig kärlek,

Moder Maria

Tack kära Moder Maria för att du avslutade meddelandena ikväll med din kärlek och ditt stöd. Vi är tacksamma.

Tack, kära Metatron för att du tjänade som min portvakt. JAG ÄR tacksam för din hjälp.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *