Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 21 oktober 2023

 
Maria Magdalena via Ann Dahlberg
21 oktober 2023
Kanal Ann Dahlberg.
Jag är Maria Magdalena och jag har kommit idag för att stärka er, kära människor på Jorden.
Det är en tuff tid som ni har genomgått och som ni nu befinner er i. Energierna virvlar lite fram och tillbaka. De varierar hela tiden i styrka och intensitet. För en del kan livet fortsätta sin gilla gång medan andra tycker det känns som att livet har vänts upp och ned. De möter motgångar som de inte trodde att de skulle möta och känner sig lite förvirrade av allt det som nu händer i deras liv.
En del människor tvingas att möta sin egen rädsla och hur de ska hantera den. Det går inte längre att springa och gömma sig för att undvika den, ty känslan finns inom dig och behöver lösas upp på något vis.
Lättast gör du det om du är närvarande och studerar den på ett lugnt och medvetet sätt. Ni behöver gå in i ert hjärta och hämta det lugn och den tillförsikt som finns där. Där finner ni också svaren på hur ni ska lösa de problem, som har uppstått i ert liv.
Ni hittar en lättare väg till att lösa problemet eller den situation som ni nu befinner er i. Det kan också vara vad som helst som ni har gömt eller glömt som nu kommer upp till ytan. Själen befriar sig från blockeringar som har uppstått under livets gång och som nu ska frigöras, för att ta emot mer av kärlekens energi.
Det är en besvärlig tid för alla människor som befinner sig på Jorden, samtidigt som kärleksljuset lyser allt starkare inom och utom er. Ni som kan känna kärleksljuset i era hjärtan och som har funnit er själs ledning och de visa råd som ni på något sätt får till er, har nu en annan roll att spela på Jorden.
Ni ska vara i den energin så mycket som möjligt och sprida den runt omkring er. Det är ert lugna och kärleksfulla sätt att bemöta livet, som ger andra människor hopp om en ljusare och bättre tillvaro än den de kanske befinner sig i just nu. Kärleken är stark, den har vingar och kan flyga vart än ni önskar att den ska vara.
En liten grupp människor kan göra små underverk och en stor grupp kan göra stora underverk och de kan förändra en negativ situation till en positiv. Det är på det viset som ni steg för steg förändrar er värld från att vara omedveten till att bli mer medveten och kärleksfull.
Alla era handlingar som görs med kärlek i hjärtat sätter nu sina avtryck i jorden och påverkar många människors liv. De väcks upp och får ett djupare perspektiv på sig själva och nya händelser kan ske som bidrar till ett större uppvaknande för hela mänskligheten.
Ni är många som arbetar för ljuset nu och det sker förändringar hela tiden. En del syns och en del syns inte men likväl kan vi se att ljuset sprider sig med en större hastighet idag än vad man kunde tro vara möjligt.
Det finns många tvivlare men de överskuggas av dem som befinner sig i kärlekens energi, för där finns inget tvivel i deras hjärtan. De ser och känner kärleksljuset och de vet inom sig att det är det som Moder Jord har valt och att det är Guds plan för Jorden och mänskligheten.
Ja, kära älskade bröder och systrar, ni går en ny tid tillmötes där ni alla kan leva i fred och harmoni med varandra. det är det målet som ni alla strävar mot oavsett om ni är medvetna om det eller inte.
Jag älskar er så mycket och går bredvid er nu för att stärka era intentioner att sprida kärleksljuset över Jorden. Allt som lever får nu sin beskärda del av kärleksljus och en starkare energi kan upplevas i den natur som omger er. Vistas gärna i naturen om ni har möjlighet till det och låt den hela och läka er. Den kan ge er förnyad kraft och lugna ner era sinnen som ibland kan gå på högvarv.
Ni som inte har möjlighet att vara i naturen kan pyssla med lite blommor eller utöva någon hobby som ger sinnet en chans att vila och er kropp att koppla av en stund. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig i de tider som råder där allt stöts och blöts om vartannat. De energier som ni nu upplever kommer så småningom att lugna ner sig och ge er den återhämtning som ni såväl behöver. Livet går lite upp och ner men emellanåt är det stilla och lugnt.
Ta hand om er, kära bröder och systrar, och vila i kärleksljuset så mycket som ni kan. Försök att ge kroppen den återhämtning den behöver för att absorbera det ljus som nu lyser så starkt på Jorden.
Jag älskar er så mycket,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *