Meddelande från Babaji – Mänskligheten härskar!, via Jahn J Kassl 28 oktober, 2023

Meddelande från Babaji.
Jahn J Kassl 2023-10-28
Mänskligheten härskar!
Förändring av de mänskliga cellerna.
Mänskligheten härskar! Människor blir människor igen och den mörka, kärlekslösa och omänskliga tidsåldern går mot sitt slut!
Dagarna av kyla, hopplöshet och rädsla är förbi. Det som händer nu är Jordens energetiska omvandling – och då förvandlas också människornas alla delar.
Till en början sker det omärkligt. Människornas celler översvämmas med lysande energier tills de är anpassade till GUDs ljus. När väl detta tillstånd nås hos en person, då börjar personens uppfattning att förändras – och det är personens uppfattning som också förändrar allt i det yttre.
Det vi just nu upplever på Jorden, är en förändring i människans uppfattning. Först då är ett språng i medvetandet möjligt!
Det som händer är att människor blir mer mottagliga för de ljusa och positiva visionerna – och de börjar vända sig bort från den yttersta tidens falska profeter.
Genom förändringen i de mänskliga cellerna börjar människor förstå kraften och styrkan inom sig, och slutar se sig själva som offer eller som leksaker för osynliga krafter. Det förändrar allt!
Uppvaknande av själskraften.
De första tecknen på detta kan ses tydligt nu. Allt fler får sin egen kraft och allt fler vill ta sitt öde i egna händer.
Tron på institutioner och auktoriteter minskar så till den grad, och personen ser sig själv som en auktoritet, och börjar modigt leva på egen hand.
Då sker miraklet med en inre transformation hos fler och fler människor.
Det kan inte längre stoppas, eftersom processen att bli medveten är längre framskriden än vad man uppenbart kan se.
De gamla systemen havererar, och det standardiserade livet av ofrihet håller på att upplösas. Med varje person som tar lagen om agerande i egna händer, börjar det system som fortfarande råder – att spricka – som gamla murar. Denna erosion är i full gång och brytpunkten kommer snart att nås.
Mänskligheten når sin egen själskraft och reflekterar över sig själva. Detta är krigarens väg, vägen för Mästarna som föddes på Jorden vid denna tid.
Dina befallningar gäller!
Fortsätt modigt!
Håll dig till dina inre visioner av en Ny Jord med mänskligheten sammankopplad i kärlek!
De krafter som nu måste lämna denna världs scen, gör allt de kan för att torpedera era bemödanden och ansträngningar!
Låt inte detta påverka eller avskräcka dig! Fortsätt modigt längs ljusets väg, känn GUD och mig BABAJI vid din sida – aktiva i ditt dagliga liv
Allt är synligt för mig! Jag känner dina motiv, jag känner ditt hjärta, jag känner dina behov och jag vet dina uppdrag.
Lita på livets flöde och det mål du har satt upp för det här livet. Lita mer på dina inre impulser än på några yttre påståenden! Gå din väg, även då du stöter på motstånd. Det är den egenskapen som behövs nu.
För även om fler och fler människor finner sin mänsklighet, så finns de motsatta krafterna kvar, och de har potential att till sitt slut att ta ner vacklande ljuskrigare.
Anslut till GUD och bilda en enhet med mig BABAJI. Då är du försäkrad om beskydd och dina order gäller på Jorden.
Du är för alltid älskad, för jag känner DIG!
BABAJI
Kan vara en bild av 1 person och text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *