Maria Magdalena via Ann Dahlberg,  27 augusti 2021

 

 

Maria Magdalena via Ann Dahlberg,  27 augusti 2021

 

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill så gärna prata med er lite grann. Det är en sådan orolig tid nu på Jorden och det är så många av er som har det svårt nu. Själarna gör uppror lite här och var på jorden idag. De trivs inte i något fängelse vare sig det är fysiskt eller psykiskt. De vill vara fria att utveckla sig själva, så att de kan ta de steg som de en gång har bestämt sig för att ta. Det kan vara svårt att göra om hindren blir för stora och du faller offer för rädslan som sprids överallt. Rädslan sätter upp högre hinder än dem som du egentligen behöver kliva över. Det kan då vara lämpligt att ta ett steg tillbaka, begrunda din situation, och fråga dig själv vad du kan göra just nu, som känns bra för dig. Själen har alltid en plan, den ser möjligheter där du eller ditt ego enbart ser svårigheter. Det är till möjligheterna som du ska sträcka ut din hand. Det är i tillit till dig själv, din intuition som du behöver vända dig nu. Har du svårt att finna din egen inre röst, så behöver du öva på att vara stilla så ofta som du kan, stänga av tankarna och bara lyssna, lyssna på stillheten och bara andas ett tag. Det är under en av dessa stilla stunder som du kan få en insikt, eventuellt höra en tyst röst, som talar om för dig vad du ska göra eller tänka på just nu. Gör det här till en daglig vana, och du kommer att märka av en stor skillnad i hur du ser på saker och ting. Du kommer att få ett annat perspektiv på dig själv och din omvärld. Det blir lättare att ta små steg framåt och rädslan blir mindre och mer hanterbar.

Det är en stor kollektiv rädsla som ni nu alla bär på förutom den rädsla som ni redan hade inom er själva. Ju större rädsla som ni bar på inom er själva, desto större blir den kollektiva rädslan som nu tornar upp sig på jorden. Ni behöver stilla er egen rädsla för att kunna hantera den kollektiva rädslan. När du väl har funnit stillheten och ron inom dig själv, så kan inte den kollektiva rädslan påverka dig så mycket mer än att du kan hantera den. Du finner råd för hur du ska möta den och kanske framförallt hur du ska kunna upplösa och transformera om den. Det går faktiskt, det du möter kan du transformera även om du inte kan transformera om hela den kollektiva rädslan, så kan du ta en liten bit i sänder. Tillsammans med många andra så kan ni förminska den kollektiva rädslan så att den blir hanterbar för många fler människor, som yrvaket börjar titta upp och söker efter nya vägar att gå på. Det är en tid då mycket kan hända och där utvecklingen kan ta en snabb väg uppåt beroende på vad ni väljer älskade människor.

Välj fred, välj frid, välj kärlek, och välj sången som sjungs i ert hjärta. En sång som handlar om frihet, kärlek, och gemenskap. Ta nu varandra i hand och välj det som är mest kärleksfullt för alla människor som lever på Jorden. Det kärleksfulla ska naturligtvis omfatta hela Jorden och den mångfald som återfinnes där.

Till sist vill jag bara tala om hur mycket jag älskar er och att vartenda hårstrå på era huvuden är räknade. Ni är så omhuldade och älskade av alla änglar, guider och kraftdjur som kretsa runt om er nu. Ni är och har aldrig varit ensamma. Vi är alla ett och vi stiger tillsammans med er.

 

Kärleksfullt Maria Magdalena

Du gillar kanske också...