Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 augusti 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

27 augusti 2021

Att Uppstiga Trots Era Förtryckare – Det 9D Arkturiska Rådet

 

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.,

Vi har bevittnat den kamp mänskligheten fått utstå med att vara förtryckt, och vi förstår varför så många av er är arga över detta förtryck. Vi förstår varför ni är arga på regeringstjänstemän, kabalen och negativt orienterade utomjordingar, och vi känner medkänsla med er för vad ni fått utstå där på Jorden. Vi tror dock att vi kan hjälpa till att lindra litet av det lidande ni upplevt genom att påminna er om att ni är mycket kraftfulla varelser, och att ni verkligen skapar er egen verklighet.

Så allt det förtryck ni upplevt har varit nödvändigt för att ni skulle få de tredje- och fjärdedimensionella upplevelser ni fått där på Jorden. Om det inte vore för förtrycket, skulle ni ha gått genom den tredje dimensionen mycket snabbt, och många av er skulle ha skiftat till den femte dimensionen innan resten av mänskligheten var redo. Vi såg detta hända med Mayafolket till exempel, där många av dem uppsteg helt enkelt för att de var redo för det. Om detta hade fortsatt på Jorden skulle civilisation efter civilisation ha stigit upp, och de som inte var lyckosamma att välja inkarnation i en avancerad civilisation skulle ha fått utstå ännu mer lidande och ännu mer förtryck.

Så de av er som hållit plats åt hela mänskligheten och håller den högre vibration ni gör för ert kollektiv, har skapat en balans där, och den balansen var nödvändig för att ni skulle få de otaliga upplevelser ni ville ha innan skiftet. Kom ihåg att allting är ett val på någon nivå. Bara för att ni inte minns att ni gjorde valet att inkarnera där och bli förtryckta, gör det inte mindre som val. Nu när de flesta av er som är vakna också har blivit medvetna om era förtryckare, känner ni mycket ilska och ni vill ha rättvisa. Ni vill att de ska tas ned, fängslas, och några av er vill se dem döda som ett nödvändigt straff för vad de gjort

Men det är inte så ni utvecklas och stiger upp. Ni utvecklas och stiger upp genom förlåtelse, medkänsla och ovillkorlig kärlek. Och den förlåtelsen möjliggörs av förståelsen att ni behövde dem att spela skurkarnas roll, de mörkas roll. Ni behövde det förtrycket för att vara kvar i de fjärde och tredje dimensionerna tillräckligt länge för att få till en kollektiv händelse, som kommer att vara hela den nu på Jorden närvarande mänsklighetens uppstigning. Så leta det vetandet inom er, processa era arga känslor och ta er till platsen för förlåtelse och medkänsla med dem som valde att spela sina roller, och vi kan försäkra er om att dessa roller inte kändes så bra som ni kanske tror.

Att ha all den makten och alla de pengarna är meningslöst utan kärlek. Och vissa av de varelser som varit era förtryckare har även de kommit till den slutsatsen i de liv de levt, och de behöver sådana som ni, som är vakna, att förlåta dem. Och detta är vad vi tror är nödvändigt också för hela mänsklighetens uppstigning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...