Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 27 november 2019

Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 27 november 2019

 

Jag är Maria Magdalena och jag är glad över att få vara här idag. Jorden och människorna har en särskild plats i mitt hjärta. Det är så mycket ni går igenom, så många erfarenheter som läggs till nya erfarenheter, och som till sist ger er den insikt som leder till en större klarhet i det liv ni lever på Jorden.

Vissa stunder på Jorden kan vara mycket tunga medans andra kan kännas lätta, beroende på vad det är för utmaning du har tagit på dig och vilket resultat den har gett dig. Har du klarat en svår utmaning och fått nya insikter så känns vägen lite lättare ett tag. Du kanske därefter tar på dig lite lättare utmaningar och livet går lite mer i vågor utan några häftiga toppar eller dalar som i ett stormigt hav.

Det har stormat en del på Jorden under det sista århundradet, och det har väckt upp till en hel del eftertankar för en stor del av Jordens befolkning. Det är många fler som slåss för freden och de gör det på ett fredligt vis. Det är inte alltid de möts med förståelse, utan rädslan tar över hos andra som på något sätt känner sig hotade av dessa fredliga entusiaster.

Ja, Jorden står inför en evolution och det kan variera hos många människor och folkslag, eller ska vi kanske säga länder, hur den nya energin av frid och kärlek tas emot. Alla ni som önskar fred, fyll era hjärtan med frid och låt den bli den dominerande känslan i mötet med andra människor. Ljuset och kärleken är starkare än mörkret och rädslan, så håll uppe känslan och tanken om ljus och frid inom er. Ni gör då Jorden och människorna en stor tjänst. Ni banar väg för den ljusa framtid som är och förblir Jordens och människornas mål.

Det kan kännas lite tungt vissa dagar, men låt då tanken gå till det som ni mest håller kärt och låt därefter friden åter fylla ert inre. Ni är själva ert eget ljus och det behövs många klara ljus för att lysa upp världen. Er värld får då ett annat skimmer, som ger er ett annat hopp, och en stor glädje kan då fylla era hjärtan. Glädjen sprids, kära ni, den har lätta energier och den för med sig ännu mer hopp och kärlek.

Idag är en dag då ni ska skratta och vara glada.

Idag är en dag då ni sänder hopp och glädje till era medväsen.

Idag är en dag då ni fyller era hjärtan med kärlek och låter den sprida sig till allt som är.

Idag har ljuset återfått sitt fäste på Jorden

Det är dags att anamma ljuset och släppa rädslan som har styrt oss så länge. Rädslan behöver inte styra oss längre. Du behöver inte bjuda in eller hålla kvar den. Du kan välja bort den och i stället låta frid och kärlek ta en större plats i ditt liv. Ni har en möjlighet att välja nu, och det är när ni förstår det, som ert liv kan ta en helt annan vändning. Jag vet att livet är fullt av val och jag vet att det är svårt ibland att göra det bästa valet för oss själva. Stanna upp och lyssna in innan ni fattar ert beslut. Ni har ledningen inom er, intuitionen på Jorden är starkare idag, och den ökar i takt med era sanna val.

Jag går med er och hjälper er att ta de steg, som är de sanna och rätta stegen för er. Ni har många runt er som viskar och visar på olika sätt, vilka steg som just nu är bäst för er. Hörsamma er intuition och låt hjärta och hjärna hjälpa er att fatta rätt beslut. En sann visshet stiger då upp i ert inre och ni har då större möjlighet att fatta rätt beslut. Det behövs oftast bara en liten stilla stund och ni har svaret där i ert hjärta.

Jag känner med Er.

Jag tror på Er.

Jag älskar Er.

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...