Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 28 mars 2019

Maria Magdalena

28 mars 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag är tacksam idag, för att Jorden nu har börjat sin utveckling till en ljusare era. Ljuset lyser starkt och stadigt nu på Jorden och fler människor tar till sig ljuset i sina hjärtan. De omprioriterar sina liv och börjar förstå vad som är viktigt att ta fasta på i det liv som de nu lever. De lyssnar efter den sanna rösten i sitt inre och försöker följa den vägledning som de får där. De förstår att det är den som leder dem hem till den sanning som bor djupt inom dem. De har hittat harmonin och friden som råder där. Det kan dock vara svårt att behålla den, då er jordiska verklighet gör sig påmind och alla måsten ramlar ner över era huvuden. Er stora utmaning är nu att ta med er harmonin och friden som finns inom er, ut i den värld som ni lever och verkar i. Det är i detta tillstånd som ni sprider de största strålarna av ljus. Ljus som kan tränga in i era medmänniskor och öppna upp deras hjärtan.

Ett fridens rike börjar med ett sinne i frid. Ni längtar alla efter harmoni och frid nu, kära människor på Jorden. Många hjärtan har i bön bett om detta och nu är tiden inne för att finna det. Det finns där redan hos dig, du hittar det bara du stilla dig lite. Vi finns med dig och ger dig den upplevelse som du söker. Ingen är åtskild från den möjligheten, alla har den, alla som söker kan finna den. Om du överlämnar dig i Guds händer så leder han dig hela vägen fram till sitt rike som även är ditt rike, eftersom det var där du skapades av ljus och kärlek till den gudomliga varelse som du innerst inne är.

Koncentrera er nu lite mer på ert inre, finn er själva i den lugna lagun som vilar därinne och väntar på att få bli återupptäckt. Ingenting därute i världen kan betyda lika mycket som det du kan finna inom dig själv. Genom dina egna inre upptäckter kommer du att varsebli världen på ett helt annat sätt. En ny förståelse, en ny dimension kommer in i ditt medvetande och dina tankar och handlingar kan ej längre vara desamma. Din inre värld börjar spegla den yttre och de första stegen till frihet är tagna. När du väl har börjat den här resan så finns det ingen återvändo. Den sanning som du nu ser kan inte längre passa in i den sanning som du tidigare trodde var sann. Du kan nu endast gå den väg som du blir vägledd till att gå, rösten från din inre sanning av ljus och kärlek. Slöjorna har tagits bort en efter en tills endast den nakna sanningen finns kvar. Den värld som du nu ser lyser endast av kärlek. Allt du ser, hör och känner är endast kärlek. Du går nu Kristi väg och är en Kristi trotjänare som endast sprider ljus och kärlek runt sig.

Ljuset har åter kommit till Jorden för att stanna. Vi stiger in i evigheten med Vår Fader och det varde endast ljus. Ljus och kärlek kommer nu att återuppstå på Jorden och det gäller för den mänsklighet som vill hörsamma den. Kallelsen till ljuset kommer alltid att finnas inom er, det är endast ni själva som väljer när ni vill hörsamma den. I Guds rike finns ingen tid och i hans sinne finns ni evigt bevarade som de gudomliga varelser han skapade. Ni kommer alltid att vara älskade och ni kommer alltid att bli kallade till att återvända till det rike som ni tillhör och alltid har tillhört. Ni är Guds kära barn och han älskar Er villkorslöst. Gud ser endast ert sanna själv i den gudomlighet som han skapade er.

Det är dags nu, kära barn på Jorden att återvända till ljuset. Ljusstrålarna lyser starkt för att återuppväcka er till den sanna verklighet som bor inom er. Jag Maria Magdalena står gärna till tjänst för att hjälpa er att finna er inre skatt. Jag och många andra mästare som har gått före och upplevt det som ni nu upplever, står gärna till tjänst för att visa er vägen hem. Kalla på någon av oss som ni känner att ni har eller vill ha kontakt med och vi står vid er sida.

 

Jag älskar Er så mycket.

 

Maria Magdalena

 

You may also like...