Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars 2019

ETT 4:e DIMENSIONELLT GALAKTISKT RÅD ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har drivit en viss uppsättning omständigheter som vi tror kan gynna mänskligheten och de fysiska varelserna i galaxen. Vi försöker förena alla de olika fysiska varelserna som är i kontakt med oss ​​för att skapa ett galaktiskt råd och vi vet att detta är möjligt. Vi förstår vikten av enande och vi vet att när ni har ett gemensamt intresse är det mer sannolikt att förena er.

Vi talar om att förena de av er på jorden som har anslutit sig till dem i Plejaden-stjärnsystemet, Orion-stjärnsystemet, Lyran-systemet och så vidare, vilka som också är fjärde dimensionella varelser och som också har kunnat ansluta till vår energi. Detta galaktiska råd som vi håller på med att skapa kommer att ge mer fred och harmoni. Medlemmarna av rådet kommer att kunna komma överens om de olika stjärnsystemen de representerar.

Och det kommer givetvis att skynda på den fulla kontakten som många av er är mycket intresserade av, med de andra välvilliga utomjordingar i er galax. Nu för de av er som inte redan vet det här är vi nionde dimensionella varelser. Vi är inte längre fysiska. Det betyder att vi kan vara de som alla rådsmedlemmar ansluter till, men vi kommer inte att sitta på rådet i fysisk form. Vi lämnar det till de av er som är intresserade av att göra fler förbindelser med era utomjordiska bröder och systrar i hela galaxen.

Så de av er som känner er mycket kopplade till oss kan förvänta sig att ha vissa interaktioner med några fjärde dimensionella utomjordingar som kommer att nå ut på ett eller annat sätt. Och rådet kommer att skapas på astralplanet först och sedan samlas ni på det fysiska planet för att diskutera vad det är som ni alla känner att ni behöver hjälpa varelserna i era respektive stjärnsystem för att vakna och vara redo att flytta till den femte dimensionen.

Nu är detta ett stort åtagande och vi kan inte ge er en tidsram för när detta fjärde dimensionella rådet kommer att börja sammankalla i det fysiska men vi kan berätta att alla de väsen som vi har nått fram till, så långt om detta projekt, har varit mycket glada att delta i detta och vi vet att de av er som får den här överföringen är väldigt exalterade också. Detta kommer att vara det första steget mot att föra jorden in i det galaktiska samhället. Detta kommer att bli det första steget i att förena galaxen och detta kommer att vara ett svar på den begäran som vi har hört om och om igen från så många av er för mer utomjordisk kontakt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...