Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 30 mars 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
30 mars 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och jag vill bara säga till er att jag älskar er så mycket. Jag vet vad ni gått igenom för att komma dit ni är idag. Det är ett stort steg som ni har tagit för att komma tillbaka till er själva och det ljus som brinner inom er. Ni har nu skapat något nytt och universum gläds med er.
Ni är ett med allt, älskade bröder och systrar, ni ska nu ta steget fullt ut för att förverkliga era drömmar. Era drömmar om att får leva i kosmos med en ny form och en ny skapelse sprungen ur era händer. Det är det jag ser, när jag ser på er nu och det gör mig så stolt och lycklig.
Ni har många väsen som med glädje i hjärtat följer er nu, de stöttar och ger er de tecken som ni kan använda för att lättare kunna nå det mål som ni har satt upp för er själva. Ni är era egna skapare, kära bröder och systrar och allt som ni har skapat har ett speciellt syfte, ett syfte som ni kommer att varsebli när den tiden är inne.
Ni har upplevt den mörkaste natt men också den ljusaste dag. Det behöver vara en balans mellan de här två, en balans som många av har funnit och nu tryggt kan vila i. Universums genomströmmande energi är en neutral energi som kan användas på olika sätt. Det är genom den ni skapar ert liv för att få de erfarenheter som ni just nu längtar efter. Var i tillit till er själva, ni har allt som ni behöver just nu i denna sekund av ert liv.
Gå in och känn inom er att ni är medskapare i det liv som ni lever i just nu. Det kan ta tid att förändra mönster som sitter i sedan tidigare generationer men de går att förändra här och nu. Det är anledningen till att ni går på Jorden i den här brytningstiden som både Jorden och ni själva befinner er i. Ni har valt det, kära vänner, för ni vet att ni kan göra en insats för Jorden och mänskligheten till att nå ett högre medvetande, en högre medvetenhet som ni redan har skapat.
Den finns redan tillgänglig inom er och ni har nu börjat att manifestera den i er yttre verklighet. Se er om, kära bröder och systrar, allt som ni har skapat har ett syfte och syftet är att föra in mer ljus i mörkret och återställa balansen mellan mörker och ljus.
Det är det er värld behöver idag och ni har alla kommit ner för att slutföra det som ni för längesedan har påbörjat. Framtiden ligger i era händer och den har alltid legat där, men nu börjar ni bli medvetna om vilken styrka som ni själva besitter och hur den kan förändra ert eget liv, men även andras som ser och förstår att de också nu har möjlighet att förändra sitt.
Det är en transformerande värld som ni lever i just nu och det sker både inom och utom er. Insikt leder till nya insikter och de kommer tätt nu när slöjan för era ögon har tunnats ut och släppt in mer ljus som hjälper er att få ett klarare sinne och en större förståelse för vilka ni egentligen är.
Ni är gudomliga varelser födda ur Guds hand med en kärlek som aldrig kan tas ifrån er, för den kommer alltid för evigt att finnas inom er. Det är er enda verklighet och det enda som ni behöver minnas. Ni är älskade bortom allt som ni i er nuvarande verklighet kan känna.
De ni tjänar är endast er själva för ni är ett med allt som finns, allt det som ni ser eller inte ser. Det finns mycket bortom er horisont, men det kommer så småningom att uppenbaras för er.
Det är en spännande resa som ni har befunnit och befinner er på. En resa som ännu inte tagit slut, men som nu ser en ny dag av ljusare och kärleksfullare energi. En energi som har sprungit fram ur ert eget hjärta. Jorden och mänskligheten har nu öppnat upp sitt hjärta, så att kärleksljuset åter kan lysa upp jorden och allt som lever på den.
Jag älskar er så mycket,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *