Maria Magdalena via Fran Zepeda, 5 augusti

Maria Magdalena: Välkomna denna Nyare Version av Dig

Kanal: Fran Zepeda, 5 augusti 2015

Välkomna till denna nya version av er själva som ni tar in och manifesterar då ni fortsätter att ta emot och acceptera de nya energier som den nu närvarande Portalen gör er uppmärksam på. Ni har gjort grundarbetet och nu väntar så mycket för er att upptäcka om er själva. Det Nya Jag som så många talat om är ett arbete under uppbyggnad men ni kommer att märka att ni på senare tid har upplevt ett djupare, mer jordat uppvaknande av ert Sanna Gudomliga Själv.

Ert sammansmältande av era högre aspekter, er JAG ÄR Närvaro, har ökats och ökas kontinuerligt och om ni skulle föreställa er själva i tidigare skeden och jämföra med hur ni är just nu skulle ni se en stor skillnad. Accelerationen i er utveckling är lite förvånande men allt ni behöver göra är att fortsätta rida på den nu rådande vågen av uppvaknande med total öppenhet och acceptans och med lite nyfikenhet.

För i det kommer en ytterligare öppenhet till er Renhet, er Sanna Gudomliga Essens, er Enhet med Allt Som Är, som utspelas i fortsatt harmoni och framåtskridande och som hela tiden ersätter och klarlägger och renar tidigare versioner av er Varelse då ni öppnar er för er expansion och njuter av den klarhet, de insikter och den förståelse som den för med sig.

Det är som om ni arbetade med en målning och med varje nytt tillägg och förbättring åstadkommer mer skönhet och klarhet i bilden, hela tiden ändrandes bilden när ni låter nya lager och element att utvecklas. Ni är ett vackert mästerligt arbete i utveckling och nyligen har ni kanske märkt att djupet och klarheten i ert nya perspektiv är fantastiskt. Det är som om ni ser genom de splitter nya ögonen på en nyfödd och upptäcker allt som finns omkring er på ett helt nytt sätt. Det är som om ni aldrig sett saker i precis det ljuset.

Och det har ni verkligen inte för ni träder in i en ny plattform att fungera i, och framför er ligger nu uppgiften att upptäcka allt som är tillgängligt i den nya världen ni skapar, i den nya dimensionen ni omfamnat. Ni har gjorts bekanta med en helt ny verktygslåda för navigering i den nya världen och det krävs en del övning och acceptans för att helt förstå dem.

Det är detta ni väntat på; det är detta ni arbetat för så länge och det blir bara mer och mer häpnadsväckande och berikande allteftersom ni bygger på detta Ögonblick av Klarhet som ni nu omfamnar.

Sitt nu med denna tanke och sanning: Ni har i er ägo allt ni behöver för att vara i de högre dimensionerna, ni kan färga och påverka hela er existens varje stund ni bibehåller denna erfarenhet. Det är en subtil men ändå djupgående rörelse och ni erbjuds nu möjligheten att låta er lyftas och kvarhållas i denna nya våg eller högre dimensionella ”luftström” som tar er med till nya erfarenheter och förnimmelser.

Så tillåt er själva att fortsätta lyftas upp då det inkommande Ljuset under dagarna framåt för med sig fler avslöjande glimtar av denna nya version av er. Ni håller på att bli Fyrar av Kristus Medvetande, lysandes vägen för alla.

JAG ÄR Maria Magdalena, i Ren Kärleks Essens.

Namaste

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...