Martin Luther King via Erena Velazquez, 2 april, 2021

Martin Luther King via Erena Velazquez

2 april 2021

Jag är Martin Luther King Jr., och jag är glad att kunna tala till mänskligheten från bakom slöjan. Jag skulle vilja vara här personligen men olyckligtvis förkortades mitt liv för tidigt när jag blev mördad. Påståendet att det utfördes av en ensam prickskytt är inte sant, fler människor var inblandade bakom kulisserna, för jag blev obekväm, precis som John F. Kennedy, för de korrupta själarna.

Presidenten mördades 5 år före mig. Jag hoppas ni förstår att det inte var någon slump. Samma grupp som eliminerade John F. Kennedy, tog mitt liv. Någon i min vänkrets förrådde mig och gav de Negativa information om min kalender, så prickskytten visste var jag skulle vara och i vilken tid. John F. Kennedy och jag representerade Ljuset och vi slogs båda för rättvisa, jämlikhet och fred i världen. Jag kom hit idag för att förena er i er kamp mot de Negativa Själarnas orättvisa och förslavning av er. jag vill påminna er om att vi alla är bröder och systrar, vår bakgrund och etniticet spelar ingen roll. Det är dags för hela världen att komma samman i förening, att glömma alla skillnader mellan varandra och stå tillsammans mot samma fiende, som inte vill att ni ska vara fria genom att hela tiden kontrollera er och reglera er tillvaro.

Vilket pris måste ni betala för att få er frihet tillbaka? Om ni alla minns, jag kämpade på ett icke våldsamt sätt för jämlikhet för de färgade, för att ta bort orättvisor, då vi alla är bröder och systrar. Nu, i era dagar, handlar er kamp också om er rätt att vara fria, vara blomstrande och vid god hälsa. Jag har en dröm för er alla att vinna kampen mot Ondskan.

Ni kan göra det genom att bli ett med alla. Ni har förmågan och styrkan i er själ genom att behandla varandra med ömsesidig förståelse och respekt. Resten just nu är inte så viktigt i jämförelse med er förmåga att återfå er självständighet.

De kommande veckorna är viktiga, så var alerta och uppmärksamma vad som händer omkring er. Ni kommer med tiden att förstå varför, jag kan inte avslöja något för tillfället. Jag tror på Amerikanerna och på andra Nationer, att ni kommer att lyckas på er resa mot friheten.

Jag tror starkt på att Gud alltid vinner mot Ondskan. Mitt välkända tal ”Jag Har En Dröm …” jag adresserar mitt tal till er ”Jag har en dröm om att se hela mänskligheten lycklig, levande i fred och välstånd”.

Bara ni kan skapa allt ni önskar er och leva ert liv på det sätt ni vill, eftersom allt ni behöver för att åstadkomma det finns inom er. Jag slogs för mina bröders och systrars frihet och jag är här för att slåss tillsammans med er för er frihet. När vi tillsammans förenas blir vi en ostoppbar Styrka av Ljus, vilken Ondskan inte kan besegra.

Som en tidigare Pastor och Far till fyra barn, vill jag föra fram ett ämne som är vidrigt för mig. Satans Skor gjordes av den Negativa Kulten och såldes för 1018 dollar, de fanns bara i 666 par som hade en droppe blod i skosulan. Blodet kom från ett oskyldigt barn som offrades av den Mörka Kulten.

Alla som bär dessa skor kommer att få sitt sinne tillrört och kommer att börja dyrka Ondskan. De Mörka lade in ett litet osynligt chip i skorna, vilket kommer att kontrollera ert sinne med en fjärrkontroll på långt avstånd. Allting med dessa skor representerar Ren Ondska.

Dagarna är räknade för dem som torterar, inför orättvisor, fattigdom och elände. Ljuset kommer att skina genom Mörkret. Ni och jag, Martin Luther King Jr. har samma dröm om att vara fria. Var snäll och glöm inte att vi alla tillsammans kommer att vinna denna strid. Välsigne er alla. Tack.

Frid och Kärlek Till Er.

Martin Luther King Jr.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...