Mästare Hilarion via Marlene Swetlishoff, 1 augusti 2019

Mästare Hilarion via Marlene Swetlishoff, 1 augusti 2019

Uppdatering av Hilarion Connection | Augusti 2019

 

Älskade Ni,

Jag kommer på vingar av kärlek! De senaste energierna tränger in djupare i varje människas psyke och drar upp till ytan de yttersta resterna av allt som hindrar deras framsteg. Det har givits många avslöjanden, nycklar och insikter. Många svar på långvariga frågor har kommit till medvetenhet och förståelse. Det har varit en intensiv tid för alla. Många avslutningar mellan själar äger rum innan en ny rörelse framåt börjar. Dessa är i olika stadier av manifestation.

De av er som har levt ett själfullt liv rör er mot högre tillgång till information. Detta kommer långsamt igenom först men tar fart ju mer ni använder denna gåva. För närvarande med det större inflödet av energier som kommer in i Jordens atmosfär är det i bästa fall svårt att göra detta. Det är mycket bättre att vänta på att energierna blir assimilerade och helt integrerade innan ni går in i denna ansträngning. Det är tid att observera planetcykler. Tänk på de nedladdningar av energi som ni får som en ytterligare expansion i breddningen av era horisonter för återställning av era gudomliga gåvor och potentialer.

När du fortsätter att överbrygga två eller flera världar spelar du en viktig roll i att öppna nya dörrar till varseblivning och förståelse för människorna omkring dig. Du är Ljuset och vad Ljuset gör är att föra det som var dolt upp till ytan och i den rollen är du som Ljus inte uppskattad i början av upplysningsprocessen men så småningom kommer du att uppskattas så mycket mer. Det är inte så att du ställer dig själv där ute och säger ”Jag är vägen”, det handlar mer om din inre ljusstyrka som tänder deras eget Ljus bara för att du är i deras närhet.

Tidsbegreppet blir ganska meningslöst när man planerar sin dag. Vår Skrivare har gett upp planerna på att uppnå sina mål varje dag och förlitar sig mer på ”gudomlig timing”. När gudomlig timing kommer in, blir allt tydligt och samlas som magi med mindre ansträngning och utan tryck eller stress. Hon har börjat be sina guider att vägleda henne genom varje projekt som behöver slutföras. Vi guidar henne ibland till att göra ett helt annat projekt bara för att få henne att flytta ut ur väl slitna metoder och sätt att göra saker, för att förnya hennes ande – sinne, kropp och själ. Varje individ måste göra detta för att återställa mönstren med repetitivt beteende och få en ny start.

Under de kommande dagarna kommer människor att börja samlas i grupper av likasinnade individer för specifika ändamål som planetrensning, healing och gemenskap med dem de resonerar med. De kommer helt enkelt att vara där de känner sig älskade, accepterade och förstådda. Detta kommer inte alltid att vara ens närmaste familjemedlemmar utan snarare de i ens själgrupp och denna tendens sätter dem i position för kommande tider. Detta är en del av varje människas själsplan så att den största själstillväxten, evolutionen och utvidgningen av medvetandet kan äga rum. Allt som är avsett att inträffa kommer att göra det.

Till nästa månad,

Jag Är Hilarion

©Marlene Swetlishoff.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...