Militären Hänger Susan Rice av Michael Baxter, 6 augusti 2021

 

Militären Hänger Susan Rice av Michael Baxter

6 augusti 2021

Den Amerikanska Marinens Domstolstrupper hängde på onsdagen den förra Nationella Säkerhetsrådgivaren Susan Rice, bara en månad efter att en militär tribunal fann henne skyldig till högförräderi och rekommenderade att hon skulle bestraffas med döden för brott mot nationen och dess medborgare.

Tillfrågad om hon hade några sista ord, sade en tårfylld Rice att hon inte gjort något fel, att hon bara följt lagliga order.

Hennes avrättning utfördes utan några större åthävor, och hon dog i samma apparatur som användes för att avrätta Hillary Clinton i april. Vice Amiral John G. Hannink beordrade exekutionspatrullen att verkställa domen vid 09:00 på förmiddagen. Rice nacke bröts och en närvarande militärläkare förklarade henne död.

Vice Amiral John G. Hannink anmärkte att han inte såg något nöje i att övervaka avrättningar men att plikten kräver att ”otrevliga åtgärder” genomförs.

”Detta är bistra tider och vi kallas in för att genomdriva ibland otrevliga åtgärder. Vi måste komma ihåg att dessa människor är bland de värsta samhället kan erbjuda, och deras frånfälle från den här världen gör verkligen jorden till en bättre plats och ger oss en glimt av hopp för framtiden”, sade Vice Amiral Hannink till den lilla grupp som samlats för att bevittna Rice hänga vid halsen tills döden inträdde.

En källa i militärens rensning av den Djupa Staten sade till Real Raw News att Rice spenderade sina sista dagar i fångenskap i tårar, en skarp kontrast till den stoiska tystnad hon visade upp under arresteringstiden och hennes militära tribunal.

”Hon befann sig i det tillståndet dessa sista fyra eller fem dagar. Hon kröp ihop i ett hörn av cellen med knäna uppdragna mot bröstet, gråtande att hon var oskyldig. Hon bönföll vakterna som kom med hennes mat att släppa ut henne – som om de skulle kunna göra något. Jag tror hon hoppades att hennes allierade i den Djupa Staten skulle frigöra henne, men till slut fick hon vad hon förtjänade”, sa vår källa.

Rice hade haft otaliga möjligheter att undkomma repet. Militären hade hoppats att hon skulle förse dem med anklagande bevis mot hennes tidigare chef, Barack Hussein Obama, vilken militären tror fortfarande ligger bakom den Djupa Statens bemödanden att förslava laglydiga Amerikanska patrioter.

”Obamas grepp om dessa människor är anmärkningsvärt”, sa vår källa. ”Rice skvallrade inte. Podesta skvallrade inte. Clintons skvallrade inte. Men det hindrar inte JAG från att fullfölja målet mot honom, och det är bara en tidsfråga innan Obama delar ett liknande öde”, sa vår källa.

Source: https://realrawnews.com/2021/08/military-hangs-susan-rice/

You may also like...