Mästare Lantho via Jahn Kassl, August 12, 2023

Vad du tror på avgör ditt öde
Jahn J Kassl 2023-08-12
Porten till frihet
Stora saker aviseras tyst. Det händer att allt förändras för att den enskilda människan förändras. Denna vilja blir mer och mer uppenbar. Många, väldigt många människor, vill och kommer att bryta med det gamla livet av omedvetenhet och avsluta det.
Älskade människa, det är väldigt lätt att ändra något. Om du visste hur lätt det verkligen är, skulle du inte vara rädd längre och alla bekymmer skulle försvinna.
Varför är det lätt och hur verkar denna lätthet?
Genom att bli medveten om din styrka och kraft. För detta är nyckeln till varje dörr och porten till frihet.
Det enda hindret på vägen till förverkligande är de blockeringar som har byggts upp framför ditt medvetande – till synes oöverstigliga, de är lite mer än en illusion, en konstruktion av ditt sinne, ditt ego, den rädda delen av din varelse.
Detta område utövar relativt stor makt över dina beslut. Varför är det så?
Vem och vad tror du på?
Du tror mer på rädsla än kärlek – kärlekens styrka och kraft inom dig. När jag säger att det är lätt att förändra, är det helt enkelt en fråga om att flytta ditt fokus bort från rädsla och oro, mot ditt Gudomliga centrum och din intuition. Flytta din uppmärksamhet och ändra ditt fokus!
I början måste du vara medveten om det och göra det medvetet! Du måste erkänna att din uppmärksamhet alltför ofta söker efter liv i förgiftade vatten. Du måste inse att det är upp till dig varför du mår bra ena dagen och dåligt den andra. Det är din skingrade energi som skapar denna obeständighet.
När du är centrerad finns det inga dåliga dagar eller något dåligt humör. Det är helt upp till dig hur du känner, för det du orienterar dig mot kommer i slutändan att bli ditt öde.
Är den lysande Gudomligheten din vägledning eller är det den ljusfattiga verkligheten, avskild från Gud som är fokuset i ditt liv? Att bara se något eller att engagera sig i det som händer, är två olika saker. Det är därför som processen att bli en gladare person, en friskare och mer medveten person är så enkel: du måste bara flytta din uppmärksamhet.
Inledningsvis kan du uppleva abstinensbesvär. Du kanske missar bilderna av den gamla negativa världen. För de människor som arbetar genom det gamla är ofta missbrukare som behöver skräcken i den yttre världen, för att inte behöva titta på den kvarstående smärtan inombords.
Lämna stridszonen!
De som ständigt larmar och målar verkliga eller inbillade faror på väggen, tjänar ofta omedvetet den kraft de bekämpar. De är ställföreträdare, eftersom rädslan de genererar genom sina aktiviteter, leder till att människors medvetanden förlamas.
Endast de som lämnar stridszonen har fri sikt över helheten, över den stora bilden. En överblick är bara möjlig utifrån, för att få ett troligt perspektiv! En krigare på slagfältet är fånge i spelet. Han kan modigt stå upp för det ena eller det andra, men en sund distans till aktuella saker är sällan möjlig. Det är därför det nu bara handlar om att regelbundet frigöra sig från aktuella händelser, och gradvis frigöra sig helt från dem.
Alla saker har inte med dig att göra, tvärtom, därför säger jag till dig: nästan inget har med dig att göra!
Du bestämmer vad som har med dig att göra. Varje person har rest till den här världen med specifika uppdrag och därför är det bara att känna igen och leva efter dem.
Alla är inte revolutionärer, inte heller är alla ett tyst samtida vittne. De många nyanserna gör allt. Det är de många individuella beställningarna från människor av ljus, som bryter upp det rigida systemet i sin gränslösa variation.
Att sätta igång så fort individen accepterat sina specifika uppdrag och börjar leva efter dem är väldigt enkelt, och ändå är det enklaste så svårt för många människor!
Varför är det så?
Människan tenderar att undvika det enkla. Man undviker det eftersom det man inte förstår verkar mer trovärdigt, än den klarhet och visdom som kommer inifrån.
Det komplicerade upptäcks alltid av människan, det enkla är alltid av Gudomligt ursprung. Människan har dock levt på motsatt sätt i evigheter.
Ju mer komplicerat något verkar, desto mer trovärdigt är det.
”Jag behöver inte bry mig om det jag inte förstår!” Det är vad folk tänker och då ser de inte hur lätt den här världens svårigheter kan övervinnas. Att ursäkta sig och acceptera maktlöshet, gör att människor kan fortsätta att växa i en skenbar frid.
Livet är annorlunda, livet blir annorlunda:
Ursäkter för att behålla sin offerstatus, ursäkter för att undvika omvandling, ursäkter för att fortsätta sova i det omedvetna – det är ovärdigt en människa. På detta sätt fortsätter ditt karmahjul att snurra. Liv efter liv föds du på nytt för att återigen sova liv efter liv.
Gå in i rummet för reflektion.
Tiden för den långa sömnen är förbi! Fler och fler människor går in i rummet för reflektion och hamnar i självkännedomens malström.
Denna process har en enorm betydelse för individen, och är en ofattbart explosiv kraft för världen som byggdes på sand.
Nu blir fler och fler människor medvetna om sin faktiska styrka och kraft. Det är plötsligt mycket lätt för allt fler människor att känna igen det onda, att känna igen gärningsmännen och separera dem från detta område av skapelsen.
Du kan förändra allt på ett ögonblick, om du nu lägger rädslan för din makt och ditt ljus åt sidan!
Det är vad alla ansträngningar handlar om, det är vad det handlar om när det står: Skifta ditt fokus från rädsla till kärlek!.
Det är så ni förändrar världen till det bättre. Det finns inget annat sätt.
Förstår ni det, kära ni?
Med oändlig kärlek

MÄSTARE LANTHO

Väktaren från Jordens inre för de Uppvaknande människorna
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *