Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 maj 2022

 

Ta Emot Mer Från Ärkeänglarna, De Uppstigna Mästarna & Andra

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket konsekventa i våra erbjudanden av energi till er alla, eftersom vi erbjuder er energier även när Daniel här inte kanaliserar oss. Vi vill att ni ska veta att ni kan öppna upp för våra sändningar när som helst, och ni kommer att få det senaste. Vi vill också att ni ska koppla av i mottagandet. Vi råder er att släppa in våra energifulla sändningar. Det är ingen ansträngning inblandad, och det hjälper inte att kämpa för att känna efter dem. Men om ni kan slappna av i det som kommer till er, och ni kan göra det konsekvent, dag efter dag, ögonblick efter ögonblick, kommer ni att känna expansionen av ert medvetande ske med stormsteg.

Nu, som vi har sagt många gånger tidigare i dessa sändningar, är vi inte det enda spelet i stan. Vi är inte de enda som erbjuder er högre frekventa energier. Vi är inte de enda hjälparna ni har här i de högre världarna, och ibland kan ni känna för att öppna er för Plejadiska energier, eller energierna från er favorituppstigna Mästare eller Ärkeängel. Ni kanske till och med känner att energi från älvor är vad ni skulle vilja anpassa er till i just det ögonblicket. Det är bra för er att veta att era andliga vägledare och högre jag också är mycket konsekventa i sina erbjudanden till er.

Sändningarna fortsätter bara att komma och komma, och många av er känner av dem. En del av er inser att ni har känt dem i efterhand. Ni kanske märker några förändringar i er själva eller i er värld, och sedan när ni ser tillbaka på de senaste dagarna eller veckorna kommer ni att inse att ni har tagit emot energier och att ni har arbetat med dem. För vissa av er är detta inte nytt. Ni har gjort det väldigt länge, och ni vet då att det är en del av er resa att hjälpa andra att inse att de också har energier som de kan använda, ta emot och arbeta med när som helst.

Många människor som tar emot denna överföring undrar hur man gör det. Det är ganska enkelt egentligen. Ni måste bara slappna av. Släpp all er anspänning, er ångest, era tankar, era bekymmer, era rädslor, och sedan öppnar ni naturligtvis upp för att ta emot de högre frekvensenergierna som kommer till er från ovan. Och som vi har sagt, ni kan inrikta er själva i vilken riktning ni vill. Ni kan ta emot Ärkeängel energier ena dagen och Sirianska energier nästa. Dagen efter det kanske ni kommer att ägna er mer åt energi från älvor. Se det här som att välja vad ni ska ha på er idag eller vad ni ska äta idag, och vet att vi alltid är öppna för uppgifter. Vi strävar alltid efter att hjälpa, läka, vägleda och stödja.

Det mesta av vad vi erbjuder är bara kärlek, helande, medkänsla, frid och alla andra högfrekventa vibrationer, och ibland är det mer specifikt. Och när det är så brukar Daniel här berätta om det med vår hjälp. Just nu är det bara att njuta av alla energier som är positiva, lekfulla och hjälpsamma, och runt omkring er hela tiden, så kommer ni aldrig att känna er ensamma igen. Ni kommer aldrig att känna er separerade eller övergivna igen, och ni kommer alltid att känna er fulla av allt ni behöver för att skapa den vackra 5D Jorden ni hela tiden rör er mot.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...