Mästaren Djwal Khul via James McConnell, 8 oktober 2017

Mästaren Djwal Khul, 8 oktober 2017

 Via James McConnell

Det här är Mästaren DK. Jag är mycket glad över att vara här och känner mig ödmjuk inför att vara i närvaro av så många mästare. När jag ser mig omkring här i Mahendrans hus, och när jag vänder mig till dem som har kontakt via telefon, eller dem som kommer att lyssna på det här eller läsa det senare, ger jag er mina hälsningar.

JAG ÄR den som kallas Mästaren DK, även känd som Tibetanen, och jag är här idag för att tala om att rensa sina rum – vilket innebär att ändra era egna beteendemönster – och att ge er några praktiska råd om det här, om ni vill ha dem. Men jag måste först be om lov att få ger er dessa råd. Vill ni höra dem? (Entusiastiskt svar). Underbart! Jag är alltid villig att hjälpa till med att städa ur garderoben. Så allesammans, plocka fram kvasten! Det är hög tid att rensa i röran. Ni kan slänga bort alla gamla dammiga saker i era garderober och ge plats åt några nya skinande saker från en Ny Gyllene Tid.

Låt oss under dagen tänka på att lyssna till oss själva. Vi har hört talas om detta under en längre tid nu. Lyssna till ert inre. Var medvetna om er själva. Det är det första rådet.

Ponera att ni möter några som ni inte känner. Ni tycker inte om deras utseende, hur de klär sig eller luktar och ni kommer på er själva med att döma dem – och det här är ett tips förresten – var och en av er kommer att börja möta människor ni inte gillar; ni tycker inte om vad de säger eller hur de luktar och ni kommer att döma dem. Så hejda er! Det är det första tipset. Ni måste först bli medvetna om att ni dömer dem. Men vad kan ni göra? Vad ska ni göra när ni kommer på er själva med att döma dem? Det första är att inte döma er själva. Det är naturligt. Det är en gammal vana och vanor är svåra att göra sig av med.

Vad ni behöver göra är att bli medvetna om er själva och sedan helt enkelt böja er för det. Be vår Skapare att ta bort det. Snälla, ta bort den här ovanan. Vår Skapare älskar att hjälpa till med att rensa ut i garderoben. Ingen begäran är för liten för vår Skapare, eftersom vi är vår Skapare. Skaparen är allt ni ser omkring er, inklusive den stinkande person ni dömer. Så var inte rädda för att be vår Skapare, eller den som ni kallar han, hon, den eller det, om hjälp … Han har många namn: Allt Som Är, Den Ende Gränslösa Skaparen, Den Högste Skaparen, Universum, Den Gudomliga Modern, Den Gudomlige Fadern och Gudomlig Moder/Fader. Det spelar ingen roll vad ni kallar Henne. Vet bara att Hon eller Han är beredd att hjälpa er. Och när ni ber Honom/Henne/Den/Det att ta bort dessa vanor, kommer de att bli borttagna.

Steg ett är att bli medvetna om det dömande som sker och förstå att det är naturligt eftersom det är en vana, och att det nu är dags att rensa ut den.

Nummer två: Döm inte er själva. Förlåt er själva för att ni har denna vana.

Och nummer tre: Bara be vår underbara Skapare att ta bort den och den kommer att bli borttagen.

Det är ett mycket enkelt budskap. Jag uppmanar er att använda det under de kommande veckorna och månaderna och ni kommer att finna er själva i ett högre och högre tillstånd. Jag tackar er för er tid.

Det har varit mitt privilegium att få prata till er. Tack.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...