Djwhal Khul via Linda Dillon, 1 oktober, 2016

Unknown

Djwhal Khul, 1 oktober 2016

Via Linda Dillon

 

 

Jag är Djwhal Khul, DK. Ja, ni har sett mig tillsammans med min vän SG (St. Germain). Det är sällan han stiger åt sidan och låter mig tala å allas våra vägnar. Så välkomna alla mina kära vänner, mina kära allierade, mina bröder och systrar på den här planeten som kallas Gaia – Jorden, Terra Gaia, och många andra namn som ni kanske inte är så bekanta med.

Och ja, det har varit och är St. Germains avsikt att med sin vackra Violetta Flamma avlägsna alla tvivel, alla behov, brister, fattigdom, begränsningar och all denna dumma enfald som finns i era hjärtan och på planeten, och den har förekommit i några tusen eoner. Så även vi börjar bli lite otåliga.

Jag vill att ni ska veta att jag ibland vistas på Jorden, inte hela tiden ännu, men tillräckligt ofta för att göra min närvaro känd. Och vi kan tala om eliminering av brister och begränsningar och vi kan tala om att skapa balans i samma mening, eftersom de är ett och samma.

Jag talar inte bara om pengar, även om pengar är en del av det – pengar är en av de saker som ni som människor har ett stort intresse i och rädsla för. Det är ett märkligt fenomen, eller hur, att ni ibland desperat vill ha det som ni är mest rädda för, och att ni fruktar det ni helst av allt vill ha! Naturligtvis är pengar bara ett påhitt, en illusion, i själva verket en av de kraftfullaste illusionerna på er planet vid denna tid.

Och det är en illusion. Vad som hände var att det kom en ”trollkarl” – jag är säker på att han kom från Fjärran Östern – och han hade en fantastisk mekanism där han tog en vanlig bit papper eller en bit metall, och förvandlade det till något som kallades valuta och gavs olika värde. Mycket märkligt! Men det har blivit en illusion som de flesta på er planet faktiskt har engagerat sig i.

Det är inte ett skadligt trick eller en illusion eller magi om inte, naturligtvis, ni har kommit att frukta och sukta efter det – och jag använder ordet ”sukta”, eftersom det ger en mycket annorlunda känsla och upplevelse än att bara njuta av det. Alla rikedomar på den här planeten, den som Moder Gaia skapade, alla rikedomar var avsedda att njutas av, vilket det var saftiga frukter eller de många variationerna av vegetationen, grönsakerna, maten, solskenet och luften och även vattnet, regnet och snön. Allt detta, mångfalden, skönheten, var avsett att njutas av.

Vad som hände sedan var att vissa individer och grupper kom och sa: ”Nej, nej, nej! Vi vill att ni ska begränsa er njutning. Vi vill att ni kommer ihåg att ni inte har rätt att njuta av lyxen och rikedomarna på den här planeten.” Och i er naivitet och er falska tro på arroganta auktoriteter, höll ni med. Men er önskan – och jag använder ordet ”önskan” – att få njuta och få tillgång till rikedomarna på planeten, försvann aldrig.

Och sedan kom längtan efter dessa rikedomar, denna mångfald, och tillgången till dem blev också en längtan. Men det fanns rädsla knutet till det, eftersom det fanns ett straff att vänta om ni bröt mot reglerna eller lagarna, de falska lagar som var uppsatta av dem som ni hade gett makten till.

Allt detta är gammal historia och till dagens människor säger jag: ”Än sen då! Det tjänar er inte längre, utan är bara en illusion som ni har känt er bundna vid och som många på planeten har känt sig bundna vid.”

Det är dags mina vänner att säga adjö till sådana illusioner. Gaias rikedomar är lika tillgängliga för alla och när det blir korrigerat, just det – korrigerat – kommer Gaia också i samarbete mer er att återbalanseras så att det inte blir några skillnader. Vad jag tänker på är skillnader i svält, torka och översvämningar. Själva planeten är en Ärkeängel och har gränslös kapacitet att anpassa sig. Vad hon har väntat på är att ni, mina vänner, är vid den porten.

Brist och begränsningar indikerar inte bara vad ni tänker på när det kommer till pengar eller valutor. Ärkeängeln Michael har varit mycket tydlig när han har talat med er om andlig valuta, och det är mycket viktigt att inte någon av er glömmer det. Det här är en andlig resa. Ni har alla tillgång till planetens rikedomar på lika villkor. Men det här är ingen materiell resa, det handlar om att bli en änglagestalt eller en fysisk mästare.

Och med det kommer ansvar och med ansvaret kommer skapandet, den åtgärd som härrör, inte från nöd eller viljan att kontrollera fattigdom, utan från en sann önskan som är i linje med er själs syfte. Och det innebär allt. Jag säger detta som er lärare men också som er älskade vän. Det finns ingen nöd och det finns ingen vits med att begränsa er själva.

Ni har ett uttryck som jag verkligen gillar som lyder ”Världen ligger öppen för dig.” Nå, gå då ut och plocka pärlorna i världen, särskilt de rosa pärlorna som ges till er av Quan Yin med ett litet sandkorn i för att påminna er om varifrån ni kommer. Men glöm inte bort att vara ert strålande, underbara jag, för oavsett om pärlan har en nyans av bärnsten eller rosa eller om det är en vacker ametist, så spelar det ingen roll. Det är det fina med mångfald.

Så låt oss börja denna dag och alla andra dagar med att säga adjö till brist och begränsningar, till denna illusion och verkligen vara magiker. Gå i min frid, min balans, min klarhet. Farväl.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...