Mästaren i Kristallriket via Carina, 1 oktober, 2021

Älskade Ljusvarelser, älskade människor på jorden,
Vi hör hur ni kämpar, vi hör era rop på hjälp.
Älskade barn, ni kämpar för att stå kvar i det gamla som är på väg att försvinna. Ni ska släppa taget och gå in i det nya.
Äskade ljusvarelser, andas långsamt och slappna av.
Släpp all kamp! Släpp ALL kamp i dina tankar, i din kropp, i dina sinnen. Släpp all kamp som du någonsin upplevt, som du kan minnas att du någonsin upplevt. Kampen tillhör det liv du nu ska lämna så SLÄPP taget NU.
Slappna av och överlämna hela dig själv till dina Högre Aspekter, till ditt Högre Jag.
”Jag släpper all kamp och jag överlämnar mig till mina Högre Aspekter, mitt Högre Jag”.
”Jag ÄR jordad. Jag är grundad. Jag är en människa på jorden som nu ska vakna upp till en högre aspekt av mig själv, ett högre medvetande, ett högre liv på jorden”.
”Jag ÄLSKAR mig själv”
Tillåt dig själv att ÄLSKA dig själv för i den Nya Tiden Älskar du dig själv oavsett vad du gör, oavsett vad du skapar och presterar.
I den Nya Tiden, som redan existerar på jorden, finns inget annat än KÄRLEK till dig själv och till jordens naturliga flöde.
Släpp alla tankar på att du ska ta med dig dina gamla tankar, känslor och uppfattningar in i den Nya Tiden. Du ska släppa taget om ALLT gammalt och ersätta det med nya tankar, känslor och uppfattningar baserade på en kärlek som du just nu inte minns. Men den nya kärleken, den Nya Tiden och ditt nya jag ÄR redan skapat, det är redan klart.
Din uppgift är nu att släppa taget om det gamla, släpp taget! Du behöver inte reda ut och förstå mer av det gamla. Du kan lämna det precis som det står och är just nu för i den Nya Tiden har du ingen nytta av det längre. Öppna upp dig för ditt nya JAG, ditt nya LIV, dina nya TANKAR och ditt nya högre MEDVETANDE. Överlämna dig till ditt Högre Jag.
Du ska förstå med hjärtat nu och det gör du när du kapitulerar, accepterar och släpper taget.
”Jag överlämnar mig till mitt Nya Jag”.
”Jag väljer att känna och leva utifrån mitt hjärta, utifrån mitt nya jag”
”Jag ÄLSKAR mig själv helt utan villkor, helt utan krav”.
Älskade Ljusbarn, ni ÄR högfrekventa ljusvarelser som inkarnerat i en mänsklig kropp. Det gör er till människor på jorden i denna inkarnation. Ni ska skifta liv inom en och samma inkarnation. Ert nya liv har ni redan skapat. Det är ett liv i kärlek.
Ni kommer att se att världen omkring er förändras så att ert ljus syns mycket tydligt i det mörker som nu flyter upp till ytan på jorden. Ni är mästarna av ljus. Visa människan ert ljus och er kärlek för det är därför ni är här – ni är ljuset.

Du gillar kanske också...