Mästaren i Kristallriket via Carina, 17 december, 2021

Kära Ljusarbetare, kära människor på jorden,
Genom att acceptera och bli vän med ERT EGET mörker skapar ni en helt ny stabilitet i er varelse. Ni ÄR alla av ljuset och ni har kommit ner hit för att lära känna hela er själva, hela er aspekt.
De ursprungliga människorna har, till stor del, under eoner av tid varit separerade från sitt eget ljus och nu har tiden kommit för uppstigning, en ny sammansmältning av hela deras aspekt. De öppnar nu upp sina hjärtan och närmar sig sin egen själ och sitt eget ljus för en efterlängtad återförening och återuppväckande av deras nya sanna jag.
För dem av er som läser dessa meddelanden handlar denna sammansmältning om att acceptera att ni, som så tydligt minns era ljusa aspekter, även har den mörka aspekt som människan så länge varit isolerad i. Vi skulle kunna likna detta med en ”nedstigning” i de lägre dimensionerna där NI TAR MED ERT FULLA LJUS och blir medvetna om ert eget mörker för sammansmältning och balans.
För som vi sagt tidigare är ett mörker i balans med ljuset inte farligt. I balans är dessa aspekter, mörker och ljus, en perfekt sammansättning för den Nya Tid som Gaia nu går in i.
Mörker och ljus är två ingredienser som, beroende på vad man vill uppleva, kan blandas med olika delar precis som när ni ska tillreda en maträtt. En tredimensionell upplevelse av medvetande kräver mer mörker än ljus. En femdimensionell upplevelse kräver mer tillsatt ljus och lite mindre mörker, en ny balans. Ett totalt sett högre medvetande. Förstår ni? Det är denna omkalibrering som just nu pågår och som kommer att öka i intensifiering.
Stå stadigt i er själva och acceptera att ni nu går en helt ny tid och version av er själva tillmötes. Släpp all kontroll och medvetandegör att ni är med på en fantastisk resa som kommer att ändra era liv för alltid. NÄR NI SLÄPPER TAGET OM ERA RÄDSLOR FÖR MÖRKRET KAN NI BÄRA MERA LJUS OCH STÅ STADIGARE I ERA FYSISKA KROPPAR OCH JORDISKA VARELSER.
Älska er själva och njut av att just ni blivit antagna till detta uppdrag. Era hjärtan är öppna och ljuset strömmar ner genom dem och vidare ut på jorden. Minns ljuset och det faktum att ni kommit hit för att väcka upp människan genom att vara den som ni är här och nu.
Vi vandrar varje steg med er i denna tid av förändring. Vi älskar er helt utan villkor och krav.

Du gillar kanske också...