Mästaren i Kristallriket via Carina, 27 september, 2022

Älskade Ljusvarelser, älskade människor på jorden,
Era ljus brinner starkare än någonsin. Ni öppnar upp portaler av ljus och tillåter jorden och de högre dimensionerna att använda era kroppar som portaler där ljus och kodad information får passera likt en avancerad kommunikation mellan olika energivärldar.
Älskade ni, många av er som kommit på besök från stjärnorna har under lång tid kämpat med er egen existens på jorden samtidigt som ni gjort allt för att hjälpa människan att minnas sina egna energier från källan.
Ni har gjort allt ni kan och känner nu att ni har kommit till vägs ände med vad era fysiska kroppar mäktar med. Ni upplever just nu stora reningar av det kollektiva energierna och era kroppar värker.
Håll ut älskade stjärnbarn!! Ni är inom kort igenom en mycket tuff hjälpinsats på jorden och kommer då att få vila ut och fyllas på med helande ljus samtidigt som det inre hoppet och kärleken kommer att växa sig starkare i den Nya Tidens energivärld.
Stjärnbarn! Era mycket sensitiva känslosystem hjälper för närvarande till att transformera mängder av mörker från jordens mörkaste tid när drakar, reptiler och andra entiteter levde på jorden.
Många av dessa energientiteter har aldrig lämnat jorden när deras fysiska liv tog slut. De har levt kvar på jorden i sitt gamla kollektiva system och bidragit till att jorden blivit en mycket svår plats att leva på.
Vi kan likna deras påverkan på jorden med att en nu levande fysisk människa bor i ett hus där en tidigare boende lämnat sin fysiska kropp men valde att leva vidare i huset i en energimässig form. Den bortgångna människan valde inte ljuset när den dog utan valde att fortsätta ett energimässigt liv i sitt fysiska hus vilket kolliderar med den fysiska människan pågående liv i samma hus.
Dessa s.k ”spöken” har uppmärksammats mycket i era medier då de kan ställa till mängder av förtret för känsliga människor. Exakt samma sak gäller för känsliga människor på jorden där en stor mängd ”spöken” från tidigare inkarnationer levt kvar i sina gamla kollektiv. Enda sättet att ”bli av med spökena” är att leda dem in i ljuset och därmed befria dem från sin inkarnation.
Vi vet att många stjärnfrön just nu ser dessa, mycket intelligenta men lågfrekventa energivarelser för er inre syn. Ni blir starkt påverkade av dem när ni tar er an dem och transformerar deras energimässiga existens till rent ljus och kärlek.
Stjärnfrön, älska er själva för den insats ni gör!! Vet att ni som gör dessa jobb har en mycket hög energiintelligens och är mycket kraftfulla även om era fysiska kroppar fylls med olust och smärta när arbetet utförs. Älskade barn av stjärnorna, ni utför ett mycket viktigt jobb för mänskligheten just nu och vi står vid er sida, stöttar och hjälper er samtidigt som vi ser till att de entiteter som går över i ljuset möts upp av ett liv i kärlek. De lågfrekventa varelser som levt kvar på jorden i sitt lågfrekventa system befrias nu från sitt mörker och återvänder till ljuset.
Vi älskar er mer än ni kan förstå. Vi hjälper er när ni ber oss och vi stöttar er när ni för en stund inte orkar längre. Vi finns här för er!

Du gillar kanske också...