St Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 13 mars 2022

 

St Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 13 mars 2022

 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer vid denna tid då många saker över planeten börjar få fart, börjar bli mer och mer en del av det nya högre uttrycket inom er alla, när ni alla går framåt.

Även om ni kanske inte vet det, även om ni kanske inte känner det, så går ni alla framåt som ett kollektiv. Det sker, och drömmen fortsätter. Så håll fast vid den drömmen. Släpp det inte. Bli inte inneslutna ännu en gång i den gamla illusionen. För den gamla illusionen försvinner snabbt. Och ni kommer att börja se bevis på det.

Många av er har bett om bevis; att be att något ska visa sig som säger ’ja, allt är verkligt.’ Och de som har ögon som kan se och öron som kan höra, har redan fått en del bevis.

Men det verkliga beviset, det omisskännliga beviset, finns precis runt hörnet nu, hur man än ser på det. Och det kommer snabbt. Det är en del av ett nytt uttryck som ni alla går mot nu.

Och som ni har hört många gånger, inget och ingen kan stoppa detta. Eftersom det har förutbestämts av Guds egen kraft, så kommer allt detta att ske. Att ni verkligen kommer att gå igenom denna uppstigningsprocess. Och ni kommer verkligen att vara de som kommer med i den första vågen av uppstigning, om ni så önskar. Och ni förbereds verkligen för det. Inte bara inom den här gruppen, naturligtvis, utan i många grupper över hela planeten som har samlats. Många samlas som en för att återigen förverkliga drömmen. Drömmen om att vara fri. Det ni kom hit för att vara, alla ni, vara fria. Bara släpp taget nu. Släpp allt som händer omkring er. Var medvetna om det, men inte en del av det.

Och jag vet att det kan vara svårt, särskilt vissa gånger. För det finns ögonblick när ni dras tillbaka, när ni verkar dras tillbaka igen. Dras tillbaka ner, tillbaka in i illusionens träsk.

Lika snabbt som ni blir neddragna kan ni ta er tillbaka ur det och upp. För det är inte längre ni. Ni har tagit er bortom det, tagit er bortom slöjan. Ni har tagit er bortom det. Och det håller er inte längre nere om ni inte tillåter det. Ni är ämnade, ni som ett kollektiv av mänskligheten här på denna planet, är ämnade att vara fria. Fria att agera som ni vet att ni kan eller vill, så länge ni alltid är medvetna om att ni är delar av Den Ende, och Den Ende en del av er.

Inget kan stoppa er eller detta nu, även om de kan fortsätta att försöka och det gör de. De använder fortfarande den gamla programmeringen, den de känner till, och följer samma spelplan, om och om igen. Men ni känner alla till den spelplanen nu! Och de som har ansvaret, Ljusets Styrkor som driver detta, känner till spelplanen fullständigt, och de ligger många steg före hela tiden.

Så det finns ingen anledning att vara rädd, även om de runt omkring er håller fast vid känslan av rädsla, för det är den de känner till. Ni själva har gått bortom behovet av att frukta. För det finns bokstavligen ingenting att frukta. Det kommer bara upp i er programmering. Men programmeringen upplöses snabbt inom er. När ni använder den Violetta Flamman mer och mer, för att rensa ut all den gamla programmeringen och gamla minnen, då kommer ni att finna er själva mer och mer fria, fria att återigen vara de ni är och de ni kom hit för att vara.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Fortsätt att följa er dröm. Följ den vart den än leder er. Vet att den leder er upp och bortom.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

 

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Och vi är här för att fortsätta att hjälpa till i denna process och denna programmering, på alla sätt vi kan. Men i den nya programmeringen dock, inte den gamla. Bara den nya programmeringen, som ni åstadkommer själva. Vi hjälper till, men ni gör det. Och vi ber er att bara fortsätta göra det. Fortsätt hålla fast vid drömmen, var och en av er.

Drömmen som ni alla kom hit med för länge, länge, länge sedan, in i denna evolutionära process som ni vid en viss tidpunkt skulle befinna er i! Ni skulle vara här vid denna punkt, crescendot, där allt kommer samman som ett, och nu kommer ni till den punkten.

Vi är redo för era frågor om ni har några.

Gäst: Jag har en fråga. Kan ni höra mig?

OWS: Ja. Vi hör dig.

Gäst: Jag har hört att vi har Plejadiska bröder och systrar här på planeten. Jag undrar bara om det finns ett enkelt sätt att identifiera vilka de är, och om vi kan prata med dem.

OWS: När de är redo att identifiera sig för dig så kommer du att veta. Och ja, de är verkligen här. Och du stöter till och med på dem ibland, men du vet inte om det vid det här laget. Men du kommer att känna det. Det kommer att finnas tillfällen inom kort, när du kommer att börja känna att något är annorlunda när du vistas intill eller är i närheten av någon av dem. Du kommer att ha en aning, kommer vi att säga, eller kanske till och med försöker prata med dem. Inte ännu, men det kommer. Så var redo för det, okej?

Gäst: Okej.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja. Det var väldigt vackert. Jag uppskattar det verkligen. Jag får tårar i ögonen. Som jag sa tidigare, så är jag en ny medlem från Chicago, Illinois. Jag har olika plattformar på YouTube och alla dessa sprider sanningen. De har varit censurerade i två år nu. Jag har nyligen kommit till insikt om att det finns andra saker som jag också borde göra, tillsammans med min fru, eftersom hon också är väldigt andligt avancerad. Jag vill bara få vägledning från Källan, eller om någon i universum ser något om det jag känner, och få någon vägledning om vad jag i så fall borde göra, något annat som jag borde göra, eller om jag är på rätt väg med det jag redan gör.

OWS: Mycket bra. Först och främst hälsar vi dig välkommen. Och för det andra vill vi säga att det inte finns några ”bör” här. Det finns aldrig några bör. Du gör exakt det du vägleds att göra, av ditt eget Högre Guds-Själv, och de guider som arbetar med dig. Och de arbetar mycket flitigt med dig, som vi kan se. Så fortsätt processen så som du gör. Och du kommer att upptäcka att när du fortsätter att röra dig i denna aspekt av ditt liv, så kommer du att komma i kontakt med andra, som tar dig in i nästa fas av ditt liv. Det är dock allt vi kan säga. Var bara förberedd. Det kommer till dig.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja. Du kommer att upptäcka att vi inte kan dela så många direkta svar på dina frågor, eftersom vi inte kan göra det åt dig. Du måste göra det själv. Vi kan bara ge lite tips här och där. Vilket vi har gjort nu. Vi är redo för nästa fråga här om det finns någon.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Okej. Det har kommit till min kännedom att grejerna från sprutorna finns i vattnet. Kan ni berätta om det är sant, och om det finns något vi kan göra för att skydda oss själva?

OWS: För det första så förstod vi inte vilka ”grejer” du pratar om.

Gäst: Det dåliga i sprutorna, injektionerna, som spikprotein och liknande.

OWS: Du pratar om sprutan, eller hur?

Gäst: Ja, ja, sprutan, injektionen.

OWS: Och du vill veta vad?

Gäst: Om de sprider det i vår vattenförsörjning.

OWS: Om de lägger det i ditt vatten?

Gäst: Ja.

OWS: Vi kan berätta att det var deras plan, men det har omintetgjorts. Det kommer inte att tillåtas. Okej?

Gäst: Bra. Tack så mycket.

OWS: Var det svaret du letade efter?

Gäst: Absolut! (skrattar)

OWS: Vi kan berätta för er att det har förekommit mycket från mörkrets krafter och de har försökt göra många hemska saker här, för att åstadkomma avfolkning av planeten, för att få kontrollen över den. Men man har omintetgjort varje plan de har försökt genomföra, och så kommer det att fortsätta. Det finns sådant som varit tillåtet, som varit avsiktligt för att väcka befolkningen, och detta kan fortfarande komma med sådant ni kallar ”falska flaggor” och liknande, men det kommer inte att bli något som kommer att vara skadligt. Sådana saker har stoppats. Okej?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja.

Gäst: Så, kan jag pricka av det då?

OWS: Ja det kan du.

Gäst: Bra. Antagligen kommer ni att säga samma sak nu, jag hoppas det, för vi har också hört att de kommer att försöka svälta befolkningen genom att inte Putin får förse oss med gödningsmedel. Med andra ord, det som blir vedergällningen är att vi inte tillåts få det gödningsmedel vi behöver, och det kommer att minska maten med 50%. Så jag hoppas att ni kommer att säga att det inte kommer att tillåtas. Annars, vad behöver vi i så fall göra, för att förbereda oss för något sådant?

OWS: Har du inte sedan länge hört från många olika källor vad du behöver för att förbereda dig. Du måste förbereda dig med förnödenheter för tre veckor eller så, sådana saker, för säkerhets skull. Och vi kommer inte att säga att det kommer att bli så, men det skadar inte att vara förberedd, och då skaffa det som är nödvändigt för tider av det vi kommer att kalla ”nedstängning”. Kanske handlar det om ”blackout”, den typen av saker. Allt detta är fortfarande mycket möjligt, men allt handlar om att väcka befolkningen.

Gäst: Fast, kan jag bara få dubbelkolla? För det jag pratar om, är att man talar om

50% nedskärning och svältande människor. Jag pratar inte om tre veckors mat. Kommer det att tillåtas? Massiv svält. Det är vad jag pratar om.

OWS: För en stor del av befolkningen? Nej, det kommer inte att tillåtas någon total svält, eller något sådant. Det kan bara bli lite svårare för dig att få tag i de förnödenheter som du lätt kunnat skaffa i mataffären tidigare. Men vi säger inte heller att det kommer att bli så. Du får se. Vi kan dock inte säga så mycket mer. Var bara beredd ifall att, okej?

Gäst: Okej. Tack så mycket.

OWS: Ja. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag vill bara hänga på det som den tidigare gästen just frågade. Vi hade en diskussion idag om en möjlig blackout, för att det skulle komma några underbara meddelanden. Vi känner mycket spänning i luften av det som händer, och jag undrar bara om det är en av de potentiella saker de Vita Hattarna kommer att göra, att först skapa en blackout och sedan föra fram tillkännagivandena. Finns det fortfarande med i leken?

OWS: Har du inte hört ett tag nu, att det ska komma tillkännagivanden? Det är ditt svar. De kommer. Vi kan inte säga när eller direkt hur, men de kommer. Och de kommer att vara ganska tunga för många i befolkningen på denna planet. Även för de av er som är ganska medvetna om dessa saker, och nästan helt uppvaknade – inte fullständigt ännu, men vi återkommer till det. Vissa av dessa saker kommer även att vara chockartade för er.

Gäst: Bra. Allt jag kan säga är, kör på, vi är redo!

OWS: Det kommer. Drömmen lever.

Gäst: Tack!

OWS: Några ytterligare frågor? Vi måste släppa kanalen nu. Finns det några andra frågor?

Gäst: Jag har faktiskt en annan fråga om ni inte har något emot det?

OWS: Ja?

Gäst: Som jag nämnde tidigare så började jag förra söndagen, och varje söndag kl 15 framöver i Chicago, kommer jag att täcka upp People’s Bridge som brukade täckas upp av Veronica Walsky. Tyvärr gick hon bort den 13:e september 2021. Jag vill bara veta om hon ler på grund av det jag gör i hennes ställe, om det är en välsignelse i hennes ögon.

OWS: Vi vill verkligen säga ja, ja. Hon tycker om att du fortsätter hennes arbete. Men det du gör kommer att ta dig i en annan riktning också. Du kommer att förstå. Okej?

Gäst: Perfekt. Jag uppskattar det verkligen.

OWS: Någon ytterligare fråga här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Vi tar en fråga till, sedan tar vi e-postfrågan och sedan släpper vi kanalen. Ja?

Gäst: Det har varit så mycket om the Arc of the Covenant. Jag undrar vad som har hänt med den. Jag vet inte om ni kan svara på det eller inte, men jag tror inte att den finns här. Kan ni ge ett svar?

OWS: Vi är vid denna tidpunkt inte fria att dela detta med dig. Men vet att den är i säkerhet. Den är väl skyddad och kommer någon gång att återuppsättas och tas in till befolkningen igen. Men vi kan inte berätta när, eller hur, eller någonting av detta slag. Det blir en senare överraskning. Okej?

Gäst: Okej. Vill ni bara säga hej till mina Kära?

OWS: Du gjorde precis det!

Gäst: (Skrattar) Okej.

OWS: Mycket bra. Nu tar vi e-postfrågan om vi får be?

Gäst: Frågan som ställts är, ”hur svårt är det att uppnå fysisk uppstigning till den femte, vad kan vi göra nu för att bäst förbereda oss och vilken typ av hjälp kommer vi att få?”

OWS: Vi kommer att säga att det bara är så svårt som du tror. Kom ihåg att allt som är förträffligt är lika svårt som det är förträffligt. Men belöningen genom den förträffligheten uppväger i hög grad svårigheterna med att uppnå den. Så vet bara att ni alla är på väg mot detta. Ni går alla igenom uppstigningsprocessen, och ni har en hel del hjälp på vägen. Det är det vi är här för att göra nu för er, för att ge er vägledning, för att hjälpa er på vägen.

Men när det kommer till punkten att faktiskt stiga upp, då kommer ni att få ännu mer hjälp. Egentligen kan ni göra det här själva, men det skulle bli väldigt svårt för er om ni inte befann er i en grotta någonstans och var helt isolerade, och så är det inte nu. Ni är här, som ni har hört många gånger, för att spränga det här system på vid gavel, och ni behövs för detta. Så ni får hjälp, men ni kommer att få mycket mer hjälp när det är dags. Ni får se.

Och glöm inte energierna som kommer in till planeten, som säkerligen ger mycket hjälp till denna process, eftersom vibrationsfrekvenserna över planeten ökar konstant nu, och kommer att fortsätta göra det. Och det kommer en tid då det kommer att bli ett enormt inflöde av dessa energier. Ni förbereder er för det, eftersom ni vänjer er till dessa energier nu.

Vi är klara för denna gång, och vi kommer att släppa kanalen.

Fortsätt bara hålla drömmen vid liv. Vet att den är levande. Vet att ni är på gång och rör er precis så som ni alla behöver. Vet att det finns saker som händer runt omkring er. Var medvetna om dem, som vi har sagt många gånger, men var inte en del av del av dem.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...