Drottning An-Ra via Erena Velazquez, 18 januari , 2022

Drottning An-Ra via Erena Velazquez |

18 januari , 2022

 

18 januari 2022

 

Jag är drottning An-Ra, från det Stora Rådet i den Nya Jordens Råd, och jag är också ledare för Rådet för den Planetariska Intergalaktiska Koalitionen. Denna nya allians fortsätter att expandera och omfattar just nu över 200 olika civilisationer, som vill leva i fredliga miljöer.

Ashtar nämnde i sitt senaste meddelande att Star Wars inte är science fiction, och så är det. Under lång tid har många civilisationer attackerats av de Mörka Krafterna och deras planeter förstördes eller skadades av dem. De älskar krig och förstör utvecklade och fredliga världar. Ni kan förstå att vi har egna utmaningar i vår verklighet.

Moder Jord kommer att bli en fri och oberoende planet. De höga energierna som väller in och lyfter allas energi, väcker många ur den långa sömnen.

Mörkret har redan förlorat, och deras holografiska verklighet spricker som is som krossas. Jag har observerat Moder Jord sedan mitt senaste besök för tusentals år sedan, och jag kan berätta för er att dessa Korrupta Själar inte längre bestämmer, även om det verkar som om de gör det.

Vid tiden när jag var på er planet, då var mänskligheten inte redo att ta emot vår hjälp att expandera och växa, genom att lära sig att använda vår säkra och oskadliga teknik. Glöm inte att ni lever i spännande tider, trots att allt på ytan ser ut som kaos. De regeringar med strategier som försöker kontrollera alla, fungerar inte längre. Människornas uppmärksamhet stiger globalt och vill kasta ut dessa ledare och befria sina samhällen.

De Mörka Entiteterna kan inte stoppa den tilltagande stormen, människorna når sin gräns av att ha varit hunsade, med minsta möjliga för att överleva. De har stulit biljoner från mänskligheten och behandlat dem med Drakonisk Sjukvård. Jag är mycket glad över att se att er Matris kollapsar, och att mänskligheten får uppleva en Ny Jord. Denna befrielse skulle skett för länge sedan.

Min dotter lever på er planet, det har jag nämnt tidigare i mina meddelanden. Hon fick veta sina uppdrag för ett tag sedan. Hon kommer som ambassadör att representera den Galaktiska Federationen av Ljus och den Planetariska Intergalaktiska Koalitionen. Hennes namn kommer att tillkännages med Gudomlig Timing, när de mesta av de dolda sanningarna dyker upp i Ljuset.

Mänskligheten behöver känna sig bekväma med att stanna i högre energier och släppa de negativa 3D-känslorna. Det kommer att ta lite tid att anpassa sig till nya vibrationer efter att ha levt så länge i de låga vibrationerna. Just nu är Moder Jord i perfekt Gudomlig anpassning till de Kosmiska Energierna, för att gå igenom den planetariska transformationen.

Jag är glad över att vara en av många, som tittar på er Uppstigningsprocess. Sänder Ljus och Kärlek. Tack Universella Kanal.

Var Uppmärksamma och Lita på Era Instinkter.

Drottning An-Ra

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...