Meddelandet från Kristallriket via Galaxygirl, 10 februari, 2018

Meddelande från Kristallriket

Via Galaxygirl

Vi från Kristallriket vill ikväll hedra er, mänskligheten, för er service till den stora Modern, till Gaia. Vi renar och vår avsikt är att rena allt. Vi förstärker, såsom ni gör, mänskliga sändare av Kristusljuset, vilket för närvarande regnar ner som flytande kristallina ljusstrålar och värmer era hjärtan, våra hjärtan och hjärtat hos alla varelser.

Låt detta flytande kristallina ljus sjunka djupt in i er kärna, och anslut det till Moder Gaias flytande kristall av ljus och energi. Vi säger ”flytande”, eftersom det befinner sig några dimensioner över er dimension och skimrar i ett slags flytande tillstånd, ur ert perspektiv sett, men vi försäkrar er att det är en mycket verklig plats. Vi vet det för vi är där, precis som ni är och har varit. Många av er besöker ofta Moder Gaias hemliga hjärta för att bidra med ert ljus och er energi, till stöd för det stora uppvaknandet inför uppstigningen av Moder Jord och alla Hennes invånare.

Det är ett privilegium att bevittna övergången av alla övergångar. Låt oss underlätta för er i processen. Omge er med oss och låt oss få sända helande energier och ljus av den högsta renhet till era innersta ställen, och hjälpa till med att balansera de senaste intensiva energierna. I gengäld, skulle ni vilja vara snälla och göra detsamma för oss? Allt som behövs är er intention att vara allt det som ni kom hit för att vara – Gaias omvandlare av kärlek och ljus.

Denna omvandlingsprocess är något som många av er gör hela tiden, och det är en integrerad process av era individuella och kollektiva uppdrag. Ni är Ljusbärarna, Ljushållarna, och vi hjälper till med att förstärka dessa inkodningar. Vi lagrar information och vi lagrar kärlek. Vi talar till dem som vill lyssna. Mänskligheten har glömt bort hur man lyssnar på den natur som finns runt omkring dem, på grund av de oändliga distraktionerna.

Så vi uppmuntrar er att lyssna. Att känna. Att verkligen leva. Att känna Moderns hjärtslag när det förenas med er eget. Vi erbjuder er bekvämlighet, stöd och healing. Vi längtar efter att få vara till sann service för Helheten. Vi bjuder in er till en av de många kristallgrottor, som finns djupt inne i Modern, för healing och rening. Känn hur luftströmmen av hetta antänder er kundalini. Lyssna till hummandet från kristaller som omger er, en del lika stora som era skyskrapor. Känn deras energi av upphetsning och renande och bli botade. Bli helade från alla era smärtor från detta separationsspel. Bli helade och var i frid.

Vi är era vänner från Kristallriket. Många av er har arbetat tillsammans med oss i det förflutna, och kommer att göra så igen. Det finns mycket att återuppleva och minnas. Vi är glada åt att få hjälpa er. Vi är här för er, vänner. Ni är mycket älskade och uppbackade.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...