Mästaren i Kristallriket via Carina, 8 december, 2021

Älskade Ljusvarelser, älskade människor på jorden,
Ni går in i turbulenta tider. Det är era tredimensionella programmeringar som släpper greppet om er och ni ser plötsligt att ni inte levt och talat utifrån er egen sanning. Hav förtröstan och följ ert hjärta.
Genom att lyssna till er själva får ni styrka att fortsätta in i det hav av frågor som ni har framför er och som ingen kan ge er svaret på. Vi önskar hjälpa er att minnas er TILLIT! Tillit till er själva och tillit till den röst ni har inom er.
Det ligger en tid av självförverkligande framför er men innan ni tar er fram dit måste ni tillåta att allt det ni trott på förändras så att ni kan stå upp för er själva och det ni tror på i era hjärtan. Era livsöden har inte en och samma lösning. Det som är rätt för den ena är fel för den andra och ni måste minnas den sanna känslan av respekt för allt och alla innan ni kan bli fria.
Ni är vana vid att era hjärnor har svaren på era frågor. Ni är vana vid att värdera era ställningstaganden som rätt och fel. Men några standardiserade svar på de frågor ni nu ställs inför finns inte då ni alla är unika varelser. Ju mer trängda ni blir ju tydligare kommer era unika svar att bli för er.
I den turbulens som nu blossar upp på jorden vill vi med detta meddelande tala om att ljuset inte är långt borta och att passagen som ni kliver in i efterföljas av en helt ny ljus tid.
Det finns en rak väg fram till ljuset för alla men var och en av er måsta välja er unika väg. Ni ska inte lyssna på andras råd, vare sig myndigheter, stater eller andra auktoriteter. Men ni ska heller inte lyssna på dem som ger er specifika allmänna råd om vad ni ska göra, tycka och tänka, även om de säger sig förespråka ljuset. NI är era egna vägledare nu och ingen, vi säger ingen, kan säga er om det är rätt eller fel för just er att ta en viss ”motverkande medicin” eller inte. Endast ni har ert unika svar i ert unika hjärta.
Ni är alla magnifika varelser och ni förtjänar att älska er själva och varandra precis som ni är. Ni har levt i en fördömande värld och ni har levt i en mörk del av er själva som inte accepterat alla delar av er själva eller andra villkorslöst. De ljusa har fördömt de mörka och de mörka har fördömt de ljusa. Sanningen är att ingen av dem två kan existera utan den andra varför sann kärlek alltid finns där. Alltså ska ni inte döma utan vara tacksamma för att dessa båda energier ger er möjlighet att förstå vem ni är på djupet.
I den tid som kommer är den stora lösningen den som alla måste finna i sitt hjärta. Ni måste hitta kärlek och respekt för er själva och varje individ i ert HJÄRTA. Ni måste känna kärleken och respekten med era känslor, inte tänka den med er hjärna. Minns ni, ni är här för att minnas kärleken, den sanna och villkorslösa kärleken som ni gömt och skyddat i ert hjärta.
Ni kommer snart att släppa taget om det som inte är sant för er själva i ert hjärta och då älskade vänner, då är ni framme i kärlekens tid, den Nya Tiden. Var NU i varje ögonblick och försök inte räkna ut vad som komma skall. Allt är som det ska och ni ska bara fokusera på er.
Vi älskar er alla villkorslöst och finns här för er närhelst ni önskar.

Du gillar kanske också...