Mästaren Kuthumi via Kerstin Sisilla, 29 november 2019

Mästaren Kuthumi 29 november 2019
Det är jag, er allas vän Kuthumi som söker kontakt med er i dag. Ni alla påverkas starkt av de Ljusa energiernas snabba ökning. Ljuset tränger in i minsta gömsle och drar upp allt till ytan, allt som inte är Ljus. Samtidigt återfår ni Ljusarbetare och Ljuskrigare, ni som har arbetat så intensivt med att höja energierna jorden över, ni återfår nu era minnen och kontakten med oss som är era trogna Vänner. I gamla tider hade ni alla jordebor en nära kontakt med Universum och de som fanns där som era hjälpare.
Nu lyfts slöjorna och ni kan skåda som två olika världar. En tung, trög och fysisk och en luftig, lätt och eterisk. Många av er upplevde en vändpunkt i går, att luften blev lättare att andas, att ni blev gladare eller att era fysiska besvär lättade efter en tids fröghet eller seghet. Ni tar nu in Ljusets energier och sänder dem vidare med en ny lätthet, en ny intensitet kan vi se, vi som sitter här på första parkett och iakttar detta vackra skådespel.
Ni är trötta, men har nu lärt er att lyssna på era kroppar som behöver mycket vila och vätska inför denna påfrestning, denna omvandling till lättare materia/mer eteriska energier. Minns jordningen och behåll kontakten med er älskade Moder Gaia och djuren. Minns ert gemensamma ursprung och känn Kärlekens band mellan er. Känn också banden mellan er alla människor på jorden, döm ingen utan öppna hjärtat även för de som hamnat på villovägar. Alla har ni gjort era misstag och samlat erfarenheter i de många jordeliven.
Det är dags för er alla nu att träda åter in i Ljuset, tillsammans med er Moder Gaia och djuren. Släpp det gamla och stig över tröskeln/genom dimman för att minnas hur kraftfulla ni alla är i er essens, i er innersta kärna. Minns hur ni tidigare har mötts i era jordeliv, hur VI har mötts i olika miljöer och olika tider. En del kanske känner igen mina energier från liv i vatten långt långt tillbaks i Gaias historia. Andra har mött mig som en fattig munk. Det har ingen betydelse hur vi har mötts – hur ni alla har mötts – det viktiga är Kärleken och Ljuset som knöt ihop oss då och även gör det nu, mina Vänner. Allt annat än Ljuset och Kärleken var en illusion då och är en illusion nu. Ta in de underbara Kristusenergierna djupt in i era kroppar och lös upp gammalt och förlegat. Hitta er egen inre kraft och ladda batterierna inför den sista lilla sluttampen av er väntetid innan Ljuset helt har brutit igenom och ses av ALLA.
Vi finns här alltid hos er för att hålla er i handen, sända er energi och läkning eller vagga er till sömns. Jag Kuthumi älskar er alla så mycket. Var snälla och ta emot min Kärlek. Ta också emot Kärleken från alla de andra Vännerna här, ingen nämnd och ingen glömd. Vi är så många, många beundrare som väntar på er, fler än ni kan föreställa er.
Ljus och Kärlek från oss alla genom Kuthumi

 

Du gillar kanske också...