Samtal mellan Adama och Mästare Hilarion, 25 maj, 2023

Från Aurelia och de Sju Heliga Flammorna.
2023-05-26

Samtal mellan Adama och Mästare Hilarion.
Adama talar till oss om healing och Lemuria. En djupgående meditation tar oss till det stora Jade-templet i Telos, där det vi upplever är otroligt helande och uppfriskande.
Hälsningar, mina vänner, detta är Adama från Telos. Närhelst vi bjuds in för kontakt och för att ge vår undervisning, blir det alltid en stund av glädje och tillfredsställelse för oss. Idag skulle vi vilja diskutera ett nytt förhållningssätt till healing, och ge er en medvetenhet om ett underbart helande tempel som vi har i Telos, det stora Jade-templet. Tillgången till detta fantastiska tempel har varit stängd för invånarna på ytan sedan vår kontinent försvann.
Nyligen har dock dörrarna till detta stora helande tempel åter öppnats för alla som vill besöka det. Ni är inbjudna att komma hit i era eteriska kroppar för att stärka er, för att rena och lära er om healing på en ny nivå av förståelse. Denna nya dispens är verkligen ett privilegium som ni alla på ytan kan dra nytta av, under denna tid av stor förändring och helande för mänskligheten och planeten.
Det stora Jade-templet fanns fysiskt under Lemuriens tid, och dess huvudfokus har varit ”healing” i ordets rätta bemärkelse. Detta tempel uppfördes först på Lemuriens tid, och under hundratusentals år välsignade dess energi människors liv. Inne i templet brann den odödliga lågan av helande för planeten. Den odödliga lågan närdes av änglariket, av den Helige Ande och även av kärleken från folket i Lemurien. Energierna i detta tempel höll balansen av verkligt helande för planeten själv, för hennes invånare och för Moder Jord.
När vi insåg att vår kontinent var i fara och så småningom skulle förstöras, visste vi också att detta majestätiska tempel skulle gå förlorat i sitt fysiska uttryck. Vi strävade efter att bygga en kopia i Telos. Även om kopian är mindre än det ursprungliga templet, så överfördes alla uppgifter om energierna från ”den odödliga healingflamman” sedan tiden för dess skapelse, till Telos för förvaring. Den fungerar fortfarande än idag. Denna fantastiska helande energi gick aldrig förlorad för planeten, trots förstörelsen av vår kontinent. Alla dess energier och skatter flyttades innan Lemurien förstördes.
Planeringen för byggandet av kopian till detta tempel och förflyttningen av dess energier, skedde 500 år innan Lemurien gick under. Många andra kopior av viktiga tempel byggdes också i Telos på samma sätt. För att rädda vår kultur, och så många av våra människor som möjligt, var vi tvungna att göra upp vår strategi 5 000 år före den faktiska tiden för de förutsedda katastroferna.
Healing behövs för er alla så mycket vid denna tid, och det är därför vi har öppnat dörrarna till det stora Jade-templet för att nu hjälpa mänskligheten.
Det är vår glädje att bjuda in er att komma hit i er eterkropp på natten, och att få en mycket större förståelse för sant helande än den ni för närvarande har. När ni kommer hit har vi som guider ett stort antal av våra människor som alltid är villiga att andligt ta er ”under sina vingar”, för att hjälpa er med healing av de djupa trauma och sorger från det förflutna och nuet. När ni healar er inre smärta och era trauman så kommer ni också att heala svåra förhållanden i livet, och i den fysiska kroppen.
Yttre smärtor och svårigheter är alltid speglar av inre smärtor och rädslor. De speglar vad som behöver healas och transformeras i ert medvetande. Vi kan erbjuda er tre rådgivare; de kan hjälpa er med vad som helst som behövs för att ni ska känna er hel. En rådgivare fokuserar tillsammans med er på er emotionella kropp, en annan fokuserar tillsammans med er på er mentala kropp och en tredje fokuserar på läkningen av er fysiska kropp, allt i total harmoni och synkronicitet.
På så sätt blir er healing mer balanserad än om ni bara fokuserar på en aspekt av er själva, utan att förstå och transformera er interna programmering. Som sagt, när en aspekt av er inte är i perfekt balans, så påverkar det alla andra aspekter av er.
Kan vara en illustration

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *